• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyay Aacaz dediler ve sonu !

aaa ben lorealin açıcısıyla açmıştım siyah saçlarımı mis gibi de oldu..koleston muydu loreal miydi aslında tam hatırlayamadım uzun zaman oldu ama ne yıprandı ne bişi oldu...çok güzel de açıldı şimdi açık kahve gibi :)))))

canım ne kadar bekletıosun ya bırı akıl versın kafayı yıcem bu sac rengıyle bıde yandım cok snır oluorum yaa:gitme:

Canim izmirde nerede bulabiliriz lorealin açıcısını bileniniz var mı? Bornova olursa iyi olur. bir de internetten getirtenlere guvenilmemeli diyorlar ne kadarı doğru bilemiyorum yoksa netten getiricektim fisfisfis

Arkadaşlar merhaba,

ben bugün saçımı boyattım. saçlarımda her renk vardı. uzundu ve sadece küt kesilecek kadar üst kısmı sağlam aşağısı yanıktı(daha önce tamamen platin boyatıp sonra koyuya dönmüştüm. o nedenle) kafam neye eserse onualıp boyadım hep. ama saçlarımda beyaz çok :( koy olmuyor. hemen sırıtıyor. bu arada en son bakır kahve yapmıştım. sonra kuaför önce saçımı kusturdu.(bildiğiniz röfle boyası kullanıyor bu arada) sonra korktum yanıcak diye tedirgin oldum. yakmaz birkaç ton açıcam dedi. ardından da kesti saçımı küt. sonra harika bir kmrala boyadı. hiç kızıllık yok. yıpranma da olmadı. ben memnunum :)

bence o kuaförün birşey bildiği yok benim saçlarım mavisiyahtı ve nikah için sarı yapacaktım gittiğim yer 3 saatte altın sarısı yaptı ne yıpranma oldu ne baska birşey ve saç modeli makyajı vs hepsi 100tl tuttu

Back
X