Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyay Aacaz dediler ve sonu !

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.588
943
688
Kızımın saçları kumral olmasına rağmen birkaç yıldır siyaha boyuyordu,biliyorsunuz siyah saç kesinlikle açılmıyor,ama bir kuaförün uyguladığı bir yöntem varmış ,saça zarar vermeden boyayı söküyormuş ,benim kız bugün oraya gitti ,ilgilenenlerle sonucu paylaşacağımsengözlerimebaksanab

merhaba kızlar ,bu bahsettiğim boya çıkarıcı bir madde ,yani saçın doğal rengini açmıyor sadece saçtaki boyayı çözüyor açıkçası ben pek inanmamıştım ama artık inanıyorum,kızımın doğal saç rengi kumral ,boyadığı renk mavi siyahtı,saçtaki siyah boya tamamen akmış bir ara kızıl boya sürmüştü,altta o kızıl boya kalmış geldiğinde saçları çok tatlı hafif kızılımsı bir ton almıştı,siyah boyadan eser yok ,şimdi salı günü ikinci seans yapılacak ,eğer doğal saç rengi daha açık olsaymış bir seanstada sonuç alınıyormuş, benim en büyük korkum saçlarının zarar göreceğiydi ama sürülen madde saçın yapısını hiç bozmuyor tam tersi saçları ipek gibi olmuş ,üstelik saçları çok ince tellidir,şimdi salı gününü bekliyoruz,ikinci seanstan bir ay sonra sarı balyaj atacaklar ama oryal asla kullanmıyorlar ,bakalım nasıl olacak isterseniz tam sonucu size yazarım.yerimseniben

süpermiş yaa kızın adına çok sevindim valla canım...tabi ki yaz merakla bekliyoruz sonucua.s.a.s.a.s.

merhaba kızlar sonucu merak edenler için yazıyorum,güler misiniz ağlarmısınız bilemem bu işlemi sıcak makas uygulayan yerde yaptırdık,ilk gün 150 ytl ikinci seansta 60 ytl alındı sonuç fiyasko,sebebine gelince dediğim gibi ilk gün saçı açık kızıl tonlarda açıldı ,kızım 3 gün sonra saçlarını yıkadı aaaa bir de ne görelim saç yine simsiyah,üzeri hafif kızıl ,kuaföre gittik aynı işlemi bir kez daha yaptı,tabii yine para aldı,sonuç yine aynı ,siyah üstü hafif kızıl ,dedik hani kendi rangine dönecekti,şimdi de diyor ki saç açıcısı kullanırız açılır.Madem açıcı kullanacaksın kızın saçını normal rengine döndüremeyeceksin ne diye paramızı her seferinde aldın sözünün arkasında durmadın,aslında ben olaydan önce konuyu araştırmış kızımı uyarmıştım,ama inanmadı,olayın bilimsel boyutuna gelince bu boya silicisi boyayı çıkartmıyor ,sadece boyalı pigmentleri küçültüyor saçı yıkayınca boyalı pigmentler tekrar açığa çıkıyor,en önemlisi bana göre kızıl ve siyaha boyalı saçlarda sonuç vermiyor.Kızım şimdi üzgün saç telleri de ince adam saçımı açarken ya yakarsa diye haklı olarak korkuyor ,işte böyle bakalım ne yapacağız..:1no2::çok üzgünüm:

:bbo::bbo::bbo:
nasıl yaaa....
hayret ya peki para idadesi ya da herhangi bir başka düzeltme işlemini yapmadı mı???
öyle mi kalıcakmış saç??:uhm::uhm:

Çok sinirlendim utanmaz adamın yaptığı resmen dolandırıcılıkklava: diğer taraftaki yazını da okudum mahkemeye versen verirsin valla en az 400 ytl gitmiş boş yere nasıl böyle rahat rahat milletin parasını alabiliyorlar hiç ahlak denen bir şey kalmamış şikayet etmek lazım bunuklava:

:bbo::bbo::bbo:
nasıl yaaa....
hayret ya peki para idadesi ya da herhangi bir başka düzeltme işlemini yapmadı mı???
öyle mi kalıcakmış saç??:uhm::uhm:

Dün yine saç silicisi denen nesneyi kullandı ama sonuç değişmedi,açıcı ile açarız diyor,açıyı sulandırırız diyor,ama kızın saçları çok ince telli açıyı kaldıramaz:1no2:değil para iadesi adam zaten her seferinde para alıyor.

ama bu kadar saçlarla böyle oynanır ve sürekli renk değiştirilmeye kalkılırsa sonunda böyle rezillikler olur işte.............bence insanlar artık sıkıntıdan sürekli saç renkleriyle oynuyorlar saçlarını mahfediyorlar....biz annemle beraber senelerdir aynı saç rengini kullanıyoruz hep........böyle şeylere hiç gerek yok.hem boşuna masraf hem bir ay sonra o renkten de sıkılcak geri siyah yapmaya kalkıcak..................boş yere bi sürü iş..hem para hem vakit kaybı;saçım yandı diye psikolojik bozukluklar da cabası...400 lira maaş alan insanlarımız var ve boş yere 400 lira sokağa atlıyor hiç yoktan....kendimizi sevmeliyiz her şeyin doğalı ve iyisi güzeldir..uzun vadeli olanı iyidir....sürekli yenilik sıkıntı yaratır..

ve siyah renk asla ama asla açılmazzz

canım sana fazlasıyla katılıyorum.boşuna para harcıyoruz valla.kendi adıma konusuyorum yok yere öyle çok oynadım ki sacımla en son siyahtı şimdi actım biraz acıcıyla simdi de kızıla döndü.güzelim röfleli sacımı 2 sene önce mahvettim ve kendi sacım çıkmadan bidaha asla orenk olmaz.bencede çok oynamayalım saclarla arkadaslar,sonra çok yapmacık oluyoruz ve dogallıgımız gidiyor.size en çok yakısan renk neyse sürekli ona boyayın boyayacaksanızda.tabi bu benim düşüncem.bana en çok platin röfle yakısıyor ama gelde bana anlat bunlarıklava:sopalıkım vallahi:tomato:

Kusturma yapılarak saç rengi attırılıyor hatta aynı ıslem bende de uygulandı..Şuan saçlarım kırmızı ustune mavı sıyah dan açık kumrala dondu ..
hemde 100 ytl ye..Bu olağan bi durum
300 ytl yi çöpe atmışsınız adeta..
Hemde hiçbişi elde edemeden..Bir fakire verseydiniz eminim kuaföre verdinizden daha içiniz rahat ol ve işi görürlürdü..ama nerden bileceksiniz işte..böyle olacağını..Neyse can sağlıgı olsun.bizlerede ders oldu

kuaförler ve birçok meslekte çalışan insanlar para almaya gelince paralarını fazlasıyla alıyorlar ama iş icraata gelince yapamıyorlar Kötü Kazenklava:

bende o boya siliciyle çıkarttım boyayı. saçımda kızıl balyaj vardı siyahların arasında. tabi kızıl balyaj için önce oryalle açıp sonra kızıla boyamıştı. neyse ben osiliciyle yaptırttım. siyahlar kendi rengim oldu kızıllarda sarı oldu. oryalle açılıp kızıla boyanmıştıya ondan.
bikere daha gel dedi. gitmedim. bidaha düz bi renge boyatıcam.

saçlar mahvolmuş en iyisi hiç bişey yapmadan dipten çıkanları beklesin kızınız ve hiç boyatmasın kendi saç rengi kadar insana yakışan ve sağlıklı saç yok bence,bende siyahtan kızıla döndüm kumral boyatıp sarı röfle attırdım,şimdi dipten çıksın asla boyatmıcam

benim de saçım siyahtı ben boyayı evde kendim kusturdum, oryal su ve şampuanı karıştırıp saçımı onla yıkadım, toplam maliyeti 15 lirayı geçmedi ve saçım yıpranmadı. şuan saçım orta kestane. ama bence siyahtan sarıya dönülmez saç mahvolur

bence sakın oryalletmesin zaten ince telli diyorsunuz saçları kurur mahfolur kuruyan saç daha çabuk kırılır yıpranır en iyisi dipten çıktıkça koyu kahverengiye boyata boyata uzatsın bir yere kadar uzadıktan sonra da kısa kestirir siyah boyalar gider ondan sonra ne isterse yapsın.
Ben saçımı siyahtan bu şekilde döndürmüştüm. İnsan gençken yapıyor işte böyle şeyler

ha bir de o kuaföre gitmeyin artık bir seferlikte olsa pahalı bir yere gidin ne de olsa bu önemli bir aşama olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…