merhaba kızlar sonucu merak edenler için yazıyorum,güler misiniz ağlarmısınız bilemem bu işlemi sıcak makas uygulayan yerde yaptırdık,ilk gün 150 ytl ikinci seansta 60 ytl alındı sonuç fiyasko,sebebine gelince dediğim gibi ilk gün saçı açık kızıl tonlarda açıldı ,kızım 3 gün sonra saçlarını yıkadı aaaa bir de ne görelim saç yine simsiyah,üzeri hafif kızıl ,kuaföre gittik aynı işlemi bir kez daha yaptı,tabii yine para aldı,sonuç yine aynı ,siyah üstü hafif kızıl ,dedik hani kendi rangine dönecekti,şimdi de diyor ki saç açıcısı kullanırız açılır.Madem açıcı kullanacaksın kızın saçını normal rengine döndüremeyeceksin ne diye paramızı her seferinde aldın sözünün arkasında durmadın,aslında ben olaydan önce konuyu araştırmış kızımı uyarmıştım,ama inanmadı,olayın bilimsel boyutuna gelince bu boya silicisi boyayı çıkartmıyor ,sadece boyalı pigmentleri küçültüyor saçı yıkayınca boyalı pigmentler tekrar açığa çıkıyor,en önemlisi bana göre kızıl ve siyaha boyalı saçlarda sonuç vermiyor.Kızım şimdi üzgün saç telleri de ince adam saçımı açarken ya yakarsa diye haklı olarak korkuyor ,işte böyle bakalım ne yapacağız..:1no2::çok üzgünüm: