Kekler - Pastalar Siyah Beyaz Yaş Pasta - Eti Karam Sponsorluğunda

Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık ...

Pastanın Üstündeki çukuları nasıl şekil verip yaptınız aceba çok hoş olmuş :KK66:
Nasıl anlatsam bilemedim şimdi :-) keşke onu da fotoğraflasaydım.
Benmari usulü erittigim çikolatayı ince olacak sekilde yağlı kağıdın üzerine yaydım çok donmasını beklemeden uzun şeritler halinde bıçakla kestim daha sonra ortadan keserek şeritleri kisalttim. Daha sonra yağlı kağıtla birlikte ortadaki çizgiye doğru iki tarafı da katladım. Su damlası sekli çıktı dondurdum ve yağlı kagittan çıkardım böyle oldu. Ayyy çok karışık oldu ama başka türlü anlatamadım :KK23:

Nasıl anlatsam bilemedim şimdi :-) keşke onu da fotoğraflasaydım.
Benmari usulü erittigim çikolatayı ince olacak sekilde yağlı kağıdın üzerine yaydım çok donmasını beklemeden uzun şeritler halinde bıçakla kestim daha sonra ortadan keserek şeritleri kisalttim. Daha sonra yağlı kağıtla birlikte ortadaki çizgiye doğru iki tarafı da katladım. Su damlası sekli çıktı dondurdum ve yağlı kagittan çıkardım böyle oldu. Ayyy çok karışık oldu ama başka türlü anlatamadım :KK23:
:-)
Anladım canım çukuyu ısıtıp şekil vermişsin :KK66:

Ben bunu çok beğendim ya hem kolay hem hafif, tat olarak yoğun bir tat gelmez herhalde çok yoğun çikolata tadı gelen tatlılardan pek hoşlanmıyorum. Bir gün deneyebilirim, ellerinize sağlık. :)

Ben bunu çok beğendim ya hem kolay hem hafif, tat olarak yoğun bir tat gelmez herhalde çok yoğun çikolata tadı gelen tatlılardan pek hoşlanmıyorum. Bir gün deneyebilirim, ellerinize sağlık. :)
Tam da dediğiniz gibi. Aslında çikolatası yoğun bi pasta fakat kremasına katılan labne daha hafif bir hâle getiriyor bana göre. Bahsettiğiniz gibi bir iki çatal alınca bayan bi tadı yok aksine yedikçe yediriyor, kesinlikle tavsiye ederim :)

X