- 19 Ekim 2007
- 6.067
- 3.553
- Konu Sahibi s i d e l y a
Elinize sağlık ,başarılar dilerim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahaha sorun yokTeşekkür ederim adını hep sabah seven olarak okuduğum arkadaşım. Ne zamandır farkında olmama rağmen hâlâ engel olamıyorum
Nasıl anlatsam bilemedim şimdi keşke onu da fotoğraflasaydım.Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık ...
Pastanın Üstündeki çukuları nasıl şekil verip yaptınız aceba çok hoş olmuş
Teşekkür ederimElinize sağlık ,başarılar dilerim..
Nasıl anlatsam bilemedim şimdi keşke onu da fotoğraflasaydım.
Benmari usulü erittigim çikolatayı ince olacak sekilde yağlı kağıdın üzerine yaydım çok donmasını beklemeden uzun şeritler halinde bıçakla kestim daha sonra ortadan keserek şeritleri kisalttim. Daha sonra yağlı kağıtla birlikte ortadaki çizgiye doğru iki tarafı da katladım. Su damlası sekli çıktı dondurdum ve yağlı kagittan çıkardım böyle oldu. Ayyy çok karışık oldu ama başka türlü anlatamadım
Çok teşekkürler. Senin süslü sunumlarından ders alıyorum canım azıcık azıcık
Tam da dediğiniz gibi. Aslında çikolatası yoğun bi pasta fakat kremasına katılan labne daha hafif bir hâle getiriyor bana göre. Bahsettiğiniz gibi bir iki çatal alınca bayan bi tadı yok aksine yedikçe yediriyor, kesinlikle tavsiye ederim :)Ben bunu çok beğendim ya hem kolay hem hafif, tat olarak yoğun bir tat gelmez herhalde çok yoğun çikolata tadı gelen tatlılardan pek hoşlanmıyorum. Bir gün deneyebilirim, ellerinize sağlık. :)
Teşekkür ederim canım. Bu tariften mi yaptınellweine saglik cok guzel gozukuyor bende yaptim kziimm dogum gunune ^^
Ellerine sağlık, başarılar dilerim. .
Ellerinize sağlık,yarışmada başarılar
Teşekkür ederim canım çok sağolCanim cok guzel eline saglik başarılar ♡
Teşekkür ederimTeşekkür ederimm
Size de başarılar kızlar
Çok sağol canım teşekkürlerBaşarılar canım ellerine sağlık