Kekler - Pastalar Siyah Beyaz Yaş Pasta - Eti Karam Sponsorluğunda

s i d e l y a

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
6.185
26.617
Merhaba arkadaşlar
Bu yarışmadaki tarifim benim kurtarıcı tarifim. Hiç bir zaman beni zor durumda bırakmaz. Ne zaman yapsam yiyenlerden tam puan alır kendileri :KK48:
Umarim sizler de beğenirsiniz.
Geçelim tarife...

Malzemeler
Pandispanya için

4 yumurta
2 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket
g9v2kb.jpg

Hazırlanışı
Şeker ve yumurta mikserle iyice çırpılır. Daha sonra sıvıyağ ve süt eklenerek çok az çırpılır. Geri kalan malzemeler de eklenerek kek harcı hazırlanır
0GW1YD.jpg

Krema malzemesi
3 paket krem şanti
2 yemek kaşığı labne peyniri
3 yemek kaşığı kakaolu fındık kreması
3 çay bardağı süt
LO8n71.jpg

Hazırlanışı
Bu pasta için iki ayrı krema hazırlanır. 2 paket krem şantiye 2 çay bardağı süt eklenip çırpılır içine kakaolu fındık kreması eklenir. İkinci krema için 1 paket krem santiye 1 çay bardağı süt eklenerek çırpılır ve içine 2 yemek kaşığı labne katılır ve karıştırılır.
jQrWYn.jpg

Kremalarimiz da hazır sıra ganaj da..
Ganaj için malzemeler
1 paket sıvı krema
80 bitter çikolata
80 Gr sütlü çikolata
( Daha yoğun bir kıvam isterseniz kremayi daha az kullanabilirsiniz )
6ypXZv.jpg

Hazırlanışı
Kremayi ocağa alıp kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtılır. Daha sonra çikolatalar eklenip karıştırılır.
bLZGMm.jpg

Soğuyan kek sütle çok az ıslatılır. Üzerine önce beyaz krema sonra kakaolu krema yayılır en son ganaj dökülerek pasta 3-4 saat buzdolabında dinlendirilir. Daha sonra servis edilir.
EyWR1z.jpg

Bu da oğlumla yaptığımız pastanın son hali... :)
rJX27a.jpg
rJX2nP.jpg
ZOjE4o.jpg
d7lGY7.jpg

Umarım beğenirsiniz.
Yarışmaya katılan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum :KK200::KK200::KK200:

Merhaba arkadaşlar
Bu yarışmadaki tarifim benim kurtarıcı tarifim. Hiç bir zaman beni zor durumda bırakmaz. Ne zaman yapsam yiyenlerden tam puan alır kendileri :KK48:
Geçelim tarife...

Malzemeler
Pandispanya için

4 yumurta
2 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket
g9v2kb.jpg

Hazırlanışı
Şeker ve yumurta mikserle iyice çırpılır. Daha sonra sıvıyağ ve süt eklenerek çok az çırpılır. Geri kalan malzemeler de eklenerek kek harcı hazırlanır
0GW1YD.jpg

Krema malzemesi
3 paket krem şanti
3 çay bardağı süt
LO8n71.jpg

Hazırlanışı
Bu pasta için iki ayrı krema hazırlanır. 2 paket krem şantiye 2 çay bardağı süt eklenip çırpılır içine kakaolu fındık kreması eklenir. İkinci krema için 1 paket krem santiye 1 çay bardağı süt eklenerek çırpılır ve içine 2 yemek kaşığı labne katılır ve karıştırılır.
jQrWYn.jpg

Ganaj için malzemeler
1 paket sıvı krema
80 bitter çikolata
80 Gr sütlü çikolata
6ypXZv.jpg

Hazırlanışı
Kremayi ocağa alıp kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtılır. Daha sonra çikolatalar eklenip karıştırılır.
bLZGMm.jpg

Soğuyan kek sütle çok az ıslatılır. Üzerine önce beyaz krema sonra kakaolu krema yayılır en son ganaj dökülerek pasta 3-4 saat buzdolabında dinlendirilir. Daha sonra servis edilir.
EyWR1z.jpg

rJX27a.jpg
rJX2nP.jpg
ZOjE4o.jpg
d7lGY7.jpg

Umarım beğenirsiniz.
Yarışmaya katılan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum :KK200::KK200::KK200:
Eline sağlık canım harika olmuş yiyesim geldi vallahi gece gece:KK36:

Merhaba arkadaşlar
Geçelim tarife...

Malzemeler
Pandispanya için

4 yumurta
2 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket
g9v2kb.jpg

Hazırlanışı
0GW1YD.jpg

Krema malzemesi
3 paket krem şanti
3 çay bardağı süt
LO8n71.jpg

Hazırlanışı
jQrWYn.jpg

Ganaj için malzemeler
1 paket sıvı krema
80 bitter çikolata
80 Gr sütlü çikolata
6ypXZv.jpg

Hazırlanışı
bLZGMm.jpg

EyWR1z.jpg

rJX27a.jpg
rJX2nP.jpg
ZOjE4o.jpg
d7lGY7.jpg

Umarım beğenirsiniz.
Şahane duruyor pastan ,ellerine sağlık,başarılar dilerim.

X