• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu SiYaH BeYaZ SaDe DünYaMiZ :)

Hm canim hatirlayamadim suan ama görmüs olabilirim :44: TV ünitesimi istiyorsun yoksa compact vitrin mi canim? Ayy nerden hediye gelecek yatak odasiniz :37: Sade bi takim mi istiyorsun? Renk olarak bi hayalin var mi? Ben mesela hep beyaz hayal etmistim ama bunu gördüm asik oldum :9: Sizin eviniz hazirmi?

Evet canım olabilir :) TV ünitesi istiyorum canım ya ama henüz bulamadım güzel bişey :( yatak odamızı nişanlımın bi abisi sen evlenirsen yatak odanıda ben yapıcam diye söz vermiş kendisi marangoz gelin modelini seçin ben yapıcam size dedi güzel bi model lazım şimdi bana beyaz yada siyah temizlemesi nasıl olur bilmiyorum canım :9: belki krem beyaz karışık alırım ayy bilmiyorum kfamda bişey yok henüz tatlım kararsızım yani anlıcan. evimiz henüz hazır değil canım daha yeni nişanlandık biz 30 ekimde hazırlıklarada anca yeni yeni başlıyoruz işte :9:

Evet canım olabilir :) TV ünitesi istiyorum canım ya ama henüz bulamadım güzel bişey :( yatak odamızı nişanlımın bi abisi sen evlenirsen yatak odanıda ben yapıcam diye söz vermiş kendisi marangoz gelin modelini seçin ben yapıcam size dedi güzel bi model lazım şimdi bana beyaz yada siyah temizlemesi nasıl olur bilmiyorum canım :9: belki krem beyaz karışık alırım ayy bilmiyorum kfamda bişey yok henüz tatlım kararsızım yani anlıcan. evimiz henüz hazır değil canım daha yeni nişanlandık biz 30 ekimde hazırlıklarada anca yeni yeni başlıyoruz işte :9:

Canim siyah benim bildigim cok toz gösteriyo temizligi zor olur. Beyazdan henüz temizlik sikayeti duymadim duysamda artik duymamazliktan gelirim :9: :9: Bizim de evimiz hazir. Ablam 'sizin ki dogmamis bebege don bicmek gibi oldu' diyor hep :37: Kolay gelsin canim. Mobilya alis verisinde ben cok sters yaptim kendime begenemicem istedigim gibi olmayacak diye. Ama simdi aldiklarimizdan cok memnunum. DArisi basina insaAllah canimcim :)

çoookk hoş canım çok beğendim güle güle kullanın:23::23::23::23::9::9::9:

:37::9::9::9: Begenmene sevindim sagol canim amin insaAllah güle güle kullaniriiz :)

Kizlar Askininbirtanesi nerden ve nasil bulmus bilmiyorum ama yatak örtüm buna cok cok cok benziyor.

Benim ki siyah beyaz olacak yatak odam siyah beyaz oldugu icin:

Eki Görüntüle 311037

Dikisleri siyah olacak. Diger yerleri beyaz olacak.

Bizim gittigimiz yerde krem rengindeydi tamami ile. Bizde siyah beyaz olsun dedik.

Bana göre cok abartili evet ama napiyim iki aile de böyle bisey olsun dediler :)

Sizce nasil kizlar??

380TL ye diktirmeye verdik..

Diger ceyizliklerimi ve mobilyalarimi görmek icin:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz.html

yatakk odan gerçekten çok güzelimş tatlım ya siyah beyaz çok sevmem benn amaaaa çok hoş gerçektenn güle güle kullanın ağzınızın tadı hiç bozulmasınn inşallahh bir gün bile ayrı yatmak nasip olmasınn :)))))

Canim benim begenmene cok sevindim. Güzel duanada cani gönülden amin diyorum :)
Daha güzelleri senin olsun insaAllah :nazar:

Back
X