Mutluluklar :)
Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz
Bu şarkı geçti içimden![]()
Cok cok tesekkür ederim :) Bende o sarkiyi düsünerek öyle yazmistim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluluklar :)
Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz
Bu şarkı geçti içimden![]()
Hm canim hatirlayamadim suan ama görmüs olabilirim :44: TV ünitesimi istiyorsun yoksa compact vitrin mi canim? Ayy nerden hediye gelecek yatak odasinizSade bi takim mi istiyorsun? Renk olarak bi hayalin var mi? Ben mesela hep beyaz hayal etmistim ama bunu gördüm asik oldum
Sizin eviniz hazirmi?
Evet canım olabilir :) TV ünitesi istiyorum canım ya ama henüz bulamadım güzel bişeyyatak odamızı nişanlımın bi abisi sen evlenirsen yatak odanıda ben yapıcam diye söz vermiş kendisi marangoz gelin modelini seçin ben yapıcam size dedi güzel bi model lazım şimdi bana beyaz yada siyah temizlemesi nasıl olur bilmiyorum canım
belki krem beyaz karışık alırım ayy bilmiyorum kfamda bişey yok henüz tatlım kararsızım yani anlıcan. evimiz henüz hazır değil canım daha yeni nişanlandık biz 30 ekimde hazırlıklarada anca yeni yeni başlıyoruz işte
![]()
çoookk hoş canım çok beğendim güle güle kullanın![]()
Beyaz da bir başka duruyor yahuBen çok beğendim, güle güle kullanın inşallah.
yatakk odan gerçekten çok güzelimş tatlım ya siyah beyaz çok sevmem benn amaaaa çok hoş gerçektenn güle güle kullanın ağzınızın tadı hiç bozulmasınn inşallahh bir gün bile ayrı yatmak nasip olmasınn :)))))