Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evimdeki banyonun tüm fayanslarını siyah beyaz kareli gibi bişeyler yaptırmak istiyorum...böyle banyosu olan varmı?güzel dururmu?fikrinize ihtiyacım var.
Valla aynen ben öyle yaptırdım ama daha kullanmaya başlamadım. yazın kısmetse başlayacağım kullanmaya. Şahsen ben banyomu seviyorum küçük ama güzel siyah beyazda güzel durdu.
benim banyom siyah beyaz,yerler siyah duvar fayansları beyaz.yukarıdan aşağıya siyah beyaz dekor fayanslar kullandım.senin yaptırmak istediğin anladığım kadarıyla dama desen sanırım.benim fikrim biraz karışık gösterebilir ve göz yorabilir.fakat siyah beyazdan asla vazgeçme derim.
kızlar resim koysanız fikir olurdu
bende 1 ay içinde tadilata başlıyorum en önce banyom geliyor çok fazla renkli şeyleri sevmiyorum
pembe,mor gibi siyah beyaz ve aralarda kırmızı düşündüm bende
ya şu banyoları yada mutfakları siyah beyaz olan hanımlar ! resimlerini çekip koysanız da tamda benim gibi tadilat arefesinde olan ve sizinkiler gibi tasarımlar düşünen hanımlara azıcık yardımcı olsanız :kedi:
Kızlar daha sonra resim ekleyeceğim benimde banyo yerler ve duvarlar siyah sadece tuvaletin konduğu bölümün arkası yaldızlı kelebekli beyazlı dekordan. Duvarlarım ve yerler parlak seramikten.
benım de banyom sıyah beyaz arada altın sarısı işlemelı bordür kullandım kesınlıkle sıyah beyaz tavsıye ederım bı de o banyo da mum kullanırsanız cok guzel duruyor kesınlıkle tavsıye ederım
benimde banyom siyah beyaz herkes cok begeniyor bende orayi cok seviyorum elimden gelse orda yaticam bence yaptir ama yerler sular kirecliyse oluyor tabi ama yinede güzel..
benimde siyah beyaz bu sene çok trend ve modasıda kolay kolay geçmicek bi renk kırmızı yada siyah beyaz yap derim ama kırmızı rengi herkes beğenmiyo idaalı çünkü seçim senin
bende yerleri siyah yada gri düşünüyorum.dolapları ise beyaz.duvarlarıda beyaz istiyorum.bir duvarada kağıt yapıştırabilirim diye düşünüyorum.ama işte kirençlenme meselesi herşeyi mahfediyor.herşeyden ödün veriyorsun;(((
arkadaşlar bu da benim fayanslarım daha inşaat halinde olduğu için tam olarak belli değil ama fikir olabilir belki diye koydum. siyah beyaz fayansımda büyük gümüş yaldızlı kelebek bordürü var. fayansları seramiksandan yaptırdık.