• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah adet kanamasi da neci

Sonucu nu yaz burdan canim bakakim gecicekmi kistlerin ben de denemeye basladim

Kuzu ben siyah parçanın geldiği günün ertesi günü direk adet oldum sokuldu nasil
Ben normalde ilaçla adet olurum. klomen kullandım adet oldum. Hesaplarıma göre 17. Günden 20. Gün arası yumurtlama olmuş. Ama ben öyle yoğun bi akıntı gormedim. Belim kaşıklarım çok agridi o tarihler de ama akıntı hiç görmedim.nasil anliycam

Benimde bu ay siyah geldi adetim biraz düzensizdi düzeldi gibi ama hiç baştan sona siyah gelmemişti sebebi ne acaba cuma günü doktora gidiyorum umarım yanıt alırım siz yanıt

Fatosss_mustafa Fatosss_mustafa merhaba doktora gittiniz mi? Neden olurmuş siyah adet kanaması? Benimde bu ay gecikmem oldu 4 gün şimdi kanamam simsiyah geliyor çok tuhaf

Fatosss_mustafa Fatosss_mustafa merhaba doktora gittiniz mi? Neden olurmuş siyah adet kanaması? Benimde bu ay gecikmem oldu 4 gün şimdi kanamam simsiyah geliyor çok tuhaf
Hatay'da yaşıyorum ben virüste 1. İllerden biri maalesef.. Eşim de acelesi yoksa 2 hafta sonraya al hem bebek varmı yok mu diye bakılır hemde onu sorarsın dedi.. Bende 10 Aralık a aldım erteledim yani randevu yu ben gidene kadar gitmezsen yazarım burdan eğer sen gidersen sen yaz bende meraktayım çünkü ilk defa simsiyah adet oldum...

Hatay'da yaşıyorum ben virüste 1. İllerden biri maalesef.. Eşim de acelesi yoksa 2 hafta sonraya al hem bebek varmı yok mu diye bakılır hemde onu sorarsın dedi.. Bende 10 Aralık a aldım erteledim yani randevu yu ben gidene kadar gitmezsen yazarım burdan eğer sen gidersen sen yaz bende meraktayım çünkü ilk defa simsiyah adet oldum...
Bugün kırmızıya döndü benim, internette okuduklarıma göre gecikmeden sonra akamayam o kan siyah geliyormuş. Ya da düşük yaptıysan öyle gelirmiş. Gebelik durumundan haberdar bile değildim nasıl düşük yapacağım ki?

Sonucu nu yaz burdan canim bakakim gecicekmi kistlerin ben de denemeye basladim
Canım dün kontrole gittim. Kistler gitmiş. Bu ay kanamam da normale döndü.ilaçtan mı soğan küründen mi bilmiyorum ama başka bir doktor doğum kontrol hapı kullanmadan geçmez doktorun seni ameliyat etmek için oyalıyor demişti. Sonuç olarak geçti. 😊

Back