- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Dök siz gidince tekrar doldursun.
Boşa gitmesin diye kızmasın çiçeğe ağaca dök gitsin.
Edit; üretme kısmına ve anlatışına bayağı güldüm
Bilemedim şimdi.Suyun içi larvalıdır ya, direkt bahçenin içine döksem çamur içinde yine üremezler mi?
Gerçi bahçeden dışarı da mümkün değil taşınmazlar ki boyum kadar variller :/
Boşa gitmesinden ziyade "Dokunmayın bahçeme" havasında olduğundan babam, bilmiyorum; küsmez belki ama tribini çekerim.
Canım su bitecek degil ya. Bahceye dök tabi ziyan olmasın. Siz gidince doldurur. Sinekler öyle yerleri çok sever. Bizim memleket de çok sinekli. Evin yakınında nehir var. Pek temiz de sayılmaz. Eşimi değişik bir lezzet olarak görüp saldırıyorlar. Adam neler deniyor da kar etmiyor. Çorap giyiyor çorabın üzerinden ısırıyor yabaniler. O varken bize ilismiyorlar. Biz rahat ediyoruz
Kuzuya acilen baby biotics al
Ve varilleri dok
Simdiye kadar dokmemen hata gangstacim
Sadece isirik olarak dusunme tonlarca mikrobu da sizi isirirken vucudunuza birakiyoelar
Babanız nasil rahatsiz olmuyor? Bence önce dökmeye gidin o varken eğer karşı çıkarsa biz gidiyoruz diye blöf yapın. En azindan trip olayı olmaz. O kadar sineğe tahammül edemezdim sanırım.
Bence torun üstünden vurmaya devam et. Ama larva kısmı da var dediğin gibi. Ne yapılır bilemedim. Kapaklarını sıkıca kapatmak çözüm olabilir belki. Yahu o kadar çok su öyle bekletilir mi yaz günü. Mikrop, sinek, yosun yapar durur. Annemin bahçede bir tonluk deposu var. Musluk da taktırdı. Lazım olursa hortumu bağlayıp öyle suluyor bahcesini. Evin önünde tulumba da var. Olmadı kovayla hallediyor. Ama varille öyle su bekletmek sakat iş. Annen nasıl dokmemis ki?Su bitmiyor zaten Hizuran, suyun günlerce kesildiğine hiç şahit olmadım burada; ama gel de babama anlat.
Sinek yuvası olmuş ev, hayır yani kendi nasıl rahatsız olmuyor onu da anlamıyorumr. Çocuğa uzun pijama giydirdim, üstünden yemiş. Evde hepimiz çeşitli yerlerimizden kaşınıyoruz, hepimize ilişecek kadar çoklar. :/
Assin surat yapacak bisi yokOndan da alalım kuzum, çocuk acıdan uyuyamadı ilk gün, yavrum ya, kaşıntı için ayrıca bi merhem de almış eşim böcek sokmalarına karşı.
Doğru diyorsun, mikrop içinde kalacağız bu gidişle; dökeyim geçeyim. Surat asarsa da assın.
Dök. Sonra benzin dök, yak.
Valla ben kaşındım burada.
Babanı yemiyor mu bu mutantlar?
Babacıgına söyle,
biyolojik silah merkezinden aradılar senin sineklere talip çıktı, ben de ısrarlara dayanamadım verdim hepsini de :)
NATO ya aykırı falan de.
Bahçe ve sinek için doğal ilaç falan yapıyorlar, Facebook ta tohum ve organik bilmem ne grupları var, eski usul, bitkilere zirai ilaç olmadan doğal yollarla müdahale ediyorlar. Araştırabilirsin onları
Gecen sene benzer durumu yaşamış biri olarak , orda bir dk duramazdim sanırım.
Yarım limona 10 15 karanfil tanesi batırmak ta iyi diyorlar. Bundan yapıp her yere koyabilirsiniz.
Bol bol limon kolonyası iyiymis birde.cok Bolu zararlı olabilir.
Suları dokerseniz iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?