Sivrisineğin muhteşem Kanat sesi kulaklarınıza inanamıyacaksınız

acaba, yazıdaki yönlendirme olmasa, kaçınız Allah dediğini farkedecektiniz, merak ettim.
bir çok farklı sözcük olarak da algılanabilir ordaki ritmik ses... mesela bir de öznur diyormuş gibi dinleyin.. ya da ne olabilir deyip, kendiniz başka sözcükler bulun...

arkadaslar herseyin en iyisini Allah bilir

ama sahsen ben inanmiyorum ,sonucta bir sinek durdugu yerde kanat cirpmaz

siz hic gordunuz mu durdugu yerde kanat cirpan sinegi ?

nasil anlatacagimi inanin bilmiyorum ama bu olaylar öyle cogaldi ki

insanlar insanlari korkutmayi amac bellemis,yok rusyada bilim adaminin biri yerin altindaki insan cigliklarini cekmis mis mis mis ,aci cekiyorlarmis

inandigim bir cok video var sizde gormussunuzdur muhakkak

aslanin Allah diye kükredigini,karganin Allah diye gakladigini

köpegin Allah diye uludugunu daha neler neler ama görmedigim biseye inanamam

görüntü olsaydi belki ...

hayatım tabikide halı olabilirsin inanmıyabilirsin
yalnız kırmızıyla belirttiğin yerdeki görüntüden kastın ne anlamadım.?

allah cc diyor
bir sinek kadar olamayanları
düşünemiyorum
her canlı allahı zikreder

az önce sesi yazıyı okumamış birine dinlettim.. hiç bir şey duyamadı...hiç bir kelime çıkaramadı o sesten..
yönlendirme çok önemli burda.. ne duymak isterseniz onu duyuyorsunuz...
daha önce de yazdım.. farklı kelimeler bulmaya çalışın, bakalım duyabilecek misiniz?

Rabbiiiiiiiiiiiiiiiim. Sen büyüksünnn. O kadar etkilendim kii.... ama halen hiç kimse bundan ibret almamakta...

tüylerim ürperdi.. akannehir.. gerçi algılamaya da bağlı,bu kandırmaca olsa bile bütün canlıların Allah ı zikrettiğini biliyoruz.. bunun doğruluğu yeter

tövbe yarabbim bi acayip oldum yaaeyvahedigeldismile

sivri sinekleri öldürürken bi daha düşünelim

bende kurbanlık bir hayvanın Allah diye zikrettiğini gördüm daha doğrusu bir yakınım tel.nuna çekmiş
kesinlikle bi mucize
paylaşım için teşekkür ederim...

gerçektende çok etkileyici .

tabikide yer yüzündeki herşey allahı zikreder.sabah ezanı okunurken sokaktaki köpeklerin ezan bitene kadar hep bir ağızdan ulumalarını duymadınız mı hiç.ben hep duyarım ve çok etkilenirim.ezan bittği anda onlarda susar.buda bir nevi allahı zikir değilmidir sizce.rabbim çok büyük çoook.ama biz ona ne kadar kulluk yapıyoruz işte allah bilir.rabbim affetsin.yolundan ayırmasın bizleri..aminn

canım köpeklerin ezan okunurken havlamalarının başka bir açıklaması var şimdi burda söylemem pek doğru olmayabilir ama (biraz ürkünç) zikrettikleri için havlamıyorlar ezan okunurken.

çok güzel bir paylaşım allah sevgisini kalbimizden eksik etmeyelim inancımızdan vazgeçmeyelim :Saruboceq:

evet köpekler ezan okunurken havlamaları hiç iyi birşey değildir ark.dediği gibi bi araşır burda söylemek örkütücü olabilir şuan bile tırsıyorum yani :1shok:
ve bizim cami ile evin arasında baya bi mesafe var çok zor duyulur arasırada duyarız ama ben sabah ezanını hep duyuyorum uyanıp kalkıyorum bunu bir açıklaması varmıdırki :uhm:

çok etkilendim tüğlerim diken diken oldu. bütün kainat rabbime zikrediyor. o kadar çok resim video varki buna dair. inancı olmayana yanında allah allah diye konuşan bir bebek bile getirsen inanmaz başka bişi söylüyor der:KK43:(((

bende çokm etkilenirim ve üekerim rabbime şükrederim o köpeklerin ezan vaktinin hemen öncesinde hep bir ağızdan ulumaya başlaması ve hoca allahu ekber dediğinde çıt çıkarmamaları inanılmaz bir şey. çoğu zaman ağlayarak dinlerim ben ezanı.daha ne söylenirki...

sesi açmışım sonuna kadar yerimden zıpladım bebeğimi düşürücektim korkudan:)çok ilginçmiş ya

X