• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivri sinek

Fistiklicikileta

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
4.747
7.107
358
iyi geceler arkadaslar. gecenin bu saati sivrilerden uyuyamiyorum. pencerede sineklik var, yatmadan ilacladik ama nerden geliyorsa yine var. kucuk bebegim var. ona gore bir tavsiyeniz varsa memnun olurum.

Ayni sekilde bende de var bu sorun .Bebeklerim cibinligi var onu tam sariyorum besige haserelerden koruyor.
Takmasam bile sivsinekler benle mesgul olmaktan ev halkina gitmiyor :KK70:

iyi geceler arkadaslar. gecenin bu saati sivrilerden uyuyamiyorum. pencerede sineklik var, yatmadan ilacladik ama nerden geliyorsa yine var. kucuk bebegim var. ona gore bir tavsiyeniz varsa memnun olurum.
Lavanta yağı alın pamuğa batırın odaya koyun bir de mor ışık var bugün a101 de gördüm o da olabilir ama o elektrik akımı ile çalışıyor temas edilmeyecek yere koyulmalı..

mor isik aldim kesinlikle ise yaramiyor, hatta büyüğünü bile aldik. kara sinekler icin etkili biraz. lavanta yagi etkili mi , denediniz mi? internette gördüm ama ben baska gördüklerimi denedim ise yaramadilar.

Lavanta yağı alın pamuğa batırın odaya koyun bir de mor ışık var bugün a101 de gördüm o da olabilir ama o elektrik akımı ile çalışıyor temas edilmeyecek yere koyulmalı..

Mısır firavunlarından biri sinek ısırmasın diye yanındaki çıplak kölelere bal sürermiş gece gece aklıma geldi:-)
Lavanta yağı iyi deniyor deneyin

yapis yapis olmasa hemen surucem:KK48:
yarin ya lavanta yagi ya feslegen denicem bakalim .cok zor bi uyusam sesinden uyuyamiyorum

mor isik aldim kesinlikle ise yaramiyor, hatta büyüğünü bile aldik. kara sinekler icin etkili biraz. lavanta yagi etkili mi , denediniz mi? internette gördüm ama ben baska gördüklerimi denedim ise yaramadilar.
Evet kesinlikle etkili lavanta yağı bebeğinize bile sürebilirsiniz..Saksıdaki fesleğeni bende duydum ancak denemedim onu..

Evet kesinlikle etkili lavanta yağı bebeğinize bile sürebilirsiniz..Saksıdaki fesleğeni bende duydum ancak denemedim onu..

Back
X