• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilceye azitro

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de yeniden kullanya başladım içinde sadece 3 tablet var bir ay boyunca kullanacağım her hafta kullanacagım (haftada 3 gun) yan etkisi yok demişsiniz ama var mide ağrısı ve bulantısıyla karşı karşıya kalmak söz konusu buna ek olarak ishal bile yapabiliyor.

2 yıl önce gittiğim bir diğer doktor da azitro vermişti bana ama doktor hiçbir bilgilerndime yapmadı 3 hapı içtim bir daha gerisi gelmedi şimdiki doktor da aynısını vardı bir ay sonra kontrolum var sonuclar ne olacak bakalım. yanında da bir jel var isotrexin deyüü.. internette okuduguma gore baya etkili falan demişler bilemıyorum bakalım sonuclardan haberdar ederim

ßanada doktor Azitro antibiyotik verdi (içinde 6 tane hap var 6 gün iç bitir bir gün ara ver ikinci kutuya başla dedi :S ) akşam kullanmam için clindoxyl jel ve sabahları içinde nadixa krem verdi bilmiyorum nasıl olucak sonuç :59:

ßanada doktor Azitro antibiyotik verdi (içinde 6 tane hap var 6 gün iç bitir bir gün ara ver ikinci kutuya başla dedi :S ) akşam kullanmam için clindoxyl jel ve sabahları içinde nadixa krem verdi bilmiyorum nasıl olucak sonuç :59:
bana da doktor azitro verdi (içinde 6 tane hap olanlardan) ayrıca clindoxyl jel ve keracnyl yüz temizleme jeli verdi,azitroyu doktor ne kadar süre kullanmanızı söyledi?

bana da doktor azitro verdi (içinde 6 tane hap olanlardan) ayrıca clindoxyl jel ve keracnyl yüz temizleme jeli verdi,azitroyu doktor ne kadar süre kullanmanızı söyledi?

ilk gün 2 tane alıyosun sonraki günler birar tane ve bittikçe yenisini alıp devam ediyosun.. sivilceler bi süre sonra çıkmamaya başlıyo zaten.. ozaman bırakabilirsin belli bi süresi yok kutusunda 8 hafta yazıyo galiba ama o kadar kullanmakta gerekmiyo

ilk gün 2 tane alıyosun sonraki günler birar tane ve bittikçe yenisini alıp devam ediyosun.. sivilceler bi süre sonra çıkmamaya başlıyo zaten.. ozaman bırakabilirsin belli bi süresi yok kutusunda 8 hafta yazıyo galiba ama o kadar kullanmakta gerekmiyo
doktor 6 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi,6 hafta kullanıcam o zaman sanırım cevap için teşekkürler :)

Son düzenleme:
bende 1 ay önce gittim doktora sivilicelrm için azitroyla clindoxyl jel verdi.azitroyu haftda 3 kez jelıde her aksam sürdüm.ama malesef bir etkisini göremedm:14: geçenlerin yerine hergün bir yenisi çıktı doktor 1 ay sonra gl dedı salı gunu gıdıcem gecmezse ilaclrın dozunu artrcgını sölemişti bakalım nolck:34:

Bende uzun süredir sivilce problemi yaşıyorum. Bir hafta önce cilt bakımına gitmiştim, önce yüz masajı, peeling yaptılar, sonrada buhar verip siyah noktaları ve sivilcelerimi sıktılar felaket bir acı çektim. Size tavsiyem sakın sivilcelerinizi sıktırırak temizlemeye çalışmayın.
Bugün doktora gittim sırt, kol, dekolte gibi bölgelerde sivilce olmadığı için herhangi bir test yapmadan hemen ilaç verdi. Azitro (250mg) hapı 2 ay süreyle haftada 3 gün al 4 gün ara ver dedi. Sabah akşam yüzümü yıkamam için imex sabun, sabah sürmem için clindoxyl ,akşam için ise isotrexin verdi. Daha önce düzenli bir şekilde benzamincn kullanmıştım ama bir faydasını görmedim doktor yine onu yazıyordu ama fayda göremediğimi söyleyince bunları verdi.
Bu arada doktor her ne kadar test yapmaya gerek yok dediyse de ben hangi testleri yaptırabileceğimi sordum. FSH, TSH, LH,17-OH Progesteron, Prolaktin, S.Testosteron gibi hormonlara bakılabilir dedi. Testleri adetin 3.günü aç karnına yaptırmamı söyledi. İlaçları bugün kullanmaya başlıyorum ve en kısa zamanda da hormon testlerini yaptıracağım. Sivilce problemi yaşayanlara tavsiyem bir doktora gitmeleri ve kulaktan duyma ilaç vs kullanmamaları ,çünkü birine iyi gelen size fayda vermeyebilir. İlaçları kullandıkça yorum yazarım.

İlaçlarımı düzenli bir şekilde kullanıyorum ve tedavinin iyi gittiğini söyleyebilirim. Sivilcelerim geçmeye başladı çok mutluyum. İlaçlara karşı da cildim herhangi bir reaksiyon göstermedi. Soyulma, kızarıklık vs yok, ilk sürdüğümde çok hafif bi yanma hissediyorum ancak hemen geçiyor.

bende 1 ay önce gittim doktora sivilicelrm için azitroyla clindoxyl jel verdi.azitroyu haftda 3 kez jelıde her aksam sürdüm.ama malesef bir etkisini göremedm:14: geçenlerin yerine hergün bir yenisi çıktı doktor 1 ay sonra gl dedı salı gunu gıdıcem gecmezse ilaclrın dozunu artrcgını sölemişti bakalım nolck:34:

bana da doktor bunları verdi ama ben clindoxyl jeli sabahları kullanıyorum eczacı üzerine öyle yazmış ama yüzümü mahvetti çok kızarık ve çok acıyor acaba akşam mı kullanmam gerek ya da ara mı vermeliyim :(

bana da bunu verdi doktor yeni başladım kullanmaya..cildim dehsetül vahset alerjk..hiç bir sey suremıyorum..bildiğiiz butun sivilce iz kremleri alerji yaptı..sivilcelerim cok deri altı değil ama içten geliyor hafiften..3 gun kullan 4 gun ara ver dedi 2 ay boyunca..bi de nadixa var ki sevmıyom o kremi yaa bi işe yaramıyor onceden kullanmıstım ama bu sefer duzenlı kullanıcam..bi de benım goz altlarım mınık mınık coook sayıda beyaz noktacıklardan var,iğneyle alınınca alerji oluyorum onlar ıcın de ısotrexin verdi..hadi bakalım 2 ay sonra yazarım sonucları..haa bu arada kollarımda da cok sivilce var,aknefug kullanmıstım 15 gun dayanabıldım ancak fena alerji olduydum..ama o nasıl ılactır yaa sıvılceden eser kalmadı asfalt gibi oldu tenim..sonra geri geldiler bi kaç ay sonra tabi

Kızlar bu ilacı kullanıp memnun kalanınız var mı ben yarın alıcam eczaneden.Komşumuz kullanıyordu bizim 4 kutu vermiş doktor bir hafta bi kutuyu bitiyor diğer hafta içmiyor dönüşümlü olarak kullanıyormuş sivilceleri sönmüş.Sizlerin nasıl oldu cildiniz

bu ılac bende kocaman kocaman gecmeyen sıvılceler cıkardı..gecmedıler de..roactune kullanmak zorunda kaldım bundan sonra..off

Üzüldüm geçmiş olsun canım.Ne kadar süre kullandın peki.Kullanırken cildin de baya sivilce var mıydı.Bizim komşumuz başladı da tek tük sivilcesi vardı hepsi sönmüş ben de başlasam mı diye düşünüyorum

bende dün aldım bu haptan.doktor 2 kutu verdi önce sabah akşam günde 2 tane al dedi 2. kutuda da günde 1 tane.yanında da aknilox jel verdi.faydasını gördüğümde paylaşacağım sizinle:)

Ben de bu hapı kullanıyorum fakat doktorum önermedi.Sivilce problemim var,eczacı önerdi.La roche posay jel,tonik ve nemlendiriciyle kullanıyorum.Tamamen eczacının belirlediği bir tedavi.Umarım işe yarar fakat ben bu azitroyu her gün bir tane içerek 6 günde bitirdim.Bugün bitti.İkinci kutuya diğer ay mı geçeceğim?

bugün doktorum verdi bu ilacı.Haftada 3 gün bol suyla içmemi,1 aya tamamlamamı söyledi.Geceleri ise benzamycin'i ince bir tabaka halinde sürmeliymişim.Umarım bir faydasını görürüm.Bundan 1ay önce sabahları Nadixa krem akşamları ise İsotrexin jel kullanmıştım.Ama cildimde pek bir değişim olmadı.Aksine deri altındaki sivilcelerimi çıkardı,söndürmek yerine.Gerçi yeni sivilceler türemedi ama deri altından çıkanlar kırmızı,bazıları ise beyaz uçlu.Herkese geçmiş olsun,kullanmaya başladıktan sonra gelişmeleri yazacağım.

Back
X