- Konu Sahibi blackgirl3434_34
bende kullandım 3 ay 1 hafta ara ile ama hiçbir etkisi olmadı..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kullandım 3 ay 1 hafta ara ile ama hiçbir etkisi olmadı..![]()
bana da doktor azitro verdi (içinde 6 tane hap olanlardan) ayrıca clindoxyl jel ve keracnyl yüz temizleme jeli verdi,azitroyu doktor ne kadar süre kullanmanızı söyledi?ßanada doktor Azitro antibiyotik verdi (içinde 6 tane hap var 6 gün iç bitir bir gün ara ver ikinci kutuya başla dedi :S ) akşam kullanmam için clindoxyl jel ve sabahları içinde nadixa krem verdi bilmiyorum nasıl olucak sonuç![]()
bana da doktor azitro verdi (içinde 6 tane hap olanlardan) ayrıca clindoxyl jel ve keracnyl yüz temizleme jeli verdi,azitroyu doktor ne kadar süre kullanmanızı söyledi?
doktor 6 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi,6 hafta kullanıcam o zaman sanırım cevap için teşekkürler :)ilk gün 2 tane alıyosun sonraki günler birar tane ve bittikçe yenisini alıp devam ediyosun.. sivilceler bi süre sonra çıkmamaya başlıyo zaten.. ozaman bırakabilirsin belli bi süresi yok kutusunda 8 hafta yazıyo galiba ama o kadar kullanmakta gerekmiyo
bende 1 ay önce gittim doktora sivilicelrm için azitroyla clindoxyl jel verdi.azitroyu haftda 3 kez jelıde her aksam sürdüm.ama malesef bir etkisini göremedmgeçenlerin yerine hergün bir yenisi çıktı doktor 1 ay sonra gl dedı salı gunu gıdıcem gecmezse ilaclrın dozunu artrcgını sölemişti bakalım nolck
![]()
bu ılac bende kocaman kocaman gecmeyen sıvılceler cıkardı..gecmedıler de..roactune kullanmak zorunda kaldım bundan sonra..off