• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceli yüze kese yapılır mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ftrci95

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
5
0
6
35
Şanlıurfa
Arkadslarm bnm yüzmde sivilce ve lekeleri var ve bi sitede kesenin ciltteki lekelere iyi geldğini okumuştm.Lekelerin gitmesi için sivilcelerim olmasına rağmen kese yapmalı mıyım sizce ?

Arkadslarm bnm yüzmde sivilce ve lekeleri var ve bi sitede kesenin ciltteki lekelere iyi geldğini okumuştm.Lekelerin gitmesi için sivilcelerim olmasına rağmen kese yapmalı mıyım sizce ?

Merhaba ftrci95 ,

Sivilceli cilde kese yapılmaz. Cilt sorunlarınızı arttıracaktır. Cildiniz tahriş etmeden temizlemeniz en sağlıklısı olacaktır.

Nick inizdeki 95 doğum yılınızsa şayet ergenlik süreci sonrasında süregelen hormon değişimleri ve öğrencilik kaynaklı stres etkili olabilir.

Bir cildiye uzmanına giderseniz size uygun çözümler sunacaktır.

Sağlıcakla kalın. :34:

Merhaba ftrci95 ,

Sivilceli cilde kese yapılmaz. Cilt sorunlarınızı arttıracaktır. Cildiniz tahriş etmeden temizlemeniz en sağlıklısı olacaktır.

Nick inizdeki 95 doğum yılınızsa şayet ergenlik süreci sonrasında süregelen hormon değişimleri ve öğrencilik kaynaklı stres etkili olabilir.

Bir cildiye uzmanına giderseniz size uygun çözümler sunacaktır.

Sağlıcakla kalın. :34:
Peki teşekkür ederim :)

Arkadslarm bnm yüzmde sivilce ve lekeleri var ve bi sitede kesenin ciltteki lekelere iyi geldğini okumuştm.Lekelerin gitmesi için sivilcelerim olmasına rağmen kese yapmalı mıyım sizce ?[/QUOTEben 4 çocuk anne 2 çocuktan sonra bidaha yapmama kararı almıştım kücük bebeğim 4 aylıkken iki çocuğumuda anneme bırakıp yürüş vespor yaptım tamamen kendi zekamın ürünü yöntemlerle 48 bedendim 1.bucuk ay her sabah ve akşam yaptım asla güneşe çıkmadım spor dönüşü giysilerim tamen su içinde kalıyordu direk banyoya gidip duş alıp sıkı bir kese yapıyor sonrada uyurdum yoğurt sarımsak sogan yeşillik yedim sadece 1bucuk ayda 34 beden oldum ve cildimdeki hamilelik lekeleri sivilce lekeleri ve sivilceler güneş lekeleri hiçbişey kalmamıştı sadece yüzüm değil bütün bedenim pırıl pırıldı ve inanılmaz derecede beyazlaşmıştım sadece akşam uyurken gül yağı sürüp uyuyordum ve sabah spora gitmeden yıkanıp hafif kese yapıp öyle çıkıyordum 2.ay dışarı çıkarken imex merhemim gözüme çarptı süreyim dedim gözlerime inanamadım fondoten içeriği olduğundan beyaz olmak niyetiylede kullandığım merhem yüzümde koyu sarı renkte kalmıştı ama 5ay sürdü bu mutluluk gözlerim ve kaşlarım harika gözüküyodu 5ay sonra 3. ve sonrada 4. cocugum oldu şimdi eskisi gibi lekeli yine spora başlıycam :53:

Ben de kesinlikle yüzüne fırça ya da kese yapmamanı öneririm, çünkü sivilceli ciltler genellikle hassas oluyor ve kese cildin üst tabakasını incelttiği için daha da hassaslaşabilir.

Son zamanlarda doktorlar artık kozmetik firmalarıyla da iletişim içinde yüze kullanmamız gereken markalar verebiliyorlar. Ben de gittiğimde ve kesinlikle roaccutane tedavisi istemediğimi söylediğimde doktorun tavsiyesi La Roche Posay temizleme köpüğü ve Neutrogena yüz kremi olmuştu. Herkes farklı bir şey önerebilir ama özellikle köpük bir temizleyici ve cildine uygun bir krem alırsan sivilce probleminin büyük kısmını çözebilirsin diye düşünüyorum :)

Ben de kesinlikle yüzüne fırça ya da kese yapmamanı öneririm, çünkü sivilceli ciltler genellikle hassas oluyor ve kese cildin üst tabakasını incelttiği için daha da hassaslaşabilir.

Son zamanlarda doktorlar artık kozmetik firmalarıyla da iletişim içinde yüze kullanmamız gereken markalar verebiliyorlar. Ben de gittiğimde ve kesinlikle roaccutane tedavisi istemediğimi söylediğimde doktorun tavsiyesi La Roche Posay temizleme köpüğü ve Neutrogena yüz kremi olmuştu. Herkes farklı bir şey önerebilir ama özellikle köpük bir temizleyici ve cildine uygun bir krem alırsan sivilce probleminin büyük kısmını çözebilirsin diye düşünüyorum :)

Bunu duyduğum iyi oldu bnde roaccutane tedavisini istemedğmden dolayı doktora gitmeye çekiniyodum.Ama dediginz gibi yinede gitmekte fayda var galiba :)

Back
X