Sivilceli Ciltler Sivilceli yüze kese yapılır mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ftrci95

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
5
0
6
35
Şanlıurfa
Arkadslarm bnm yüzmde sivilce ve lekeleri var ve bi sitede kesenin ciltteki lekelere iyi geldğini okumuştm.Lekelerin gitmesi için sivilcelerim olmasına rağmen kese yapmalı mıyım sizce ?

Arkadslarm bnm yüzmde sivilce ve lekeleri var ve bi sitede kesenin ciltteki lekelere iyi geldğini okumuştm.Lekelerin gitmesi için sivilcelerim olmasına rağmen kese yapmalı mıyım sizce ?

Merhaba ftrci95 ,

Sivilceli cilde kese yapılmaz. Cilt sorunlarınızı arttıracaktır. Cildiniz tahriş etmeden temizlemeniz en sağlıklısı olacaktır.

Nick inizdeki 95 doğum yılınızsa şayet ergenlik süreci sonrasında süregelen hormon değişimleri ve öğrencilik kaynaklı stres etkili olabilir.

Bir cildiye uzmanına giderseniz size uygun çözümler sunacaktır.

Sağlıcakla kalın.

Peki teşekkür ederim :)

Ben de kesinlikle yüzüne fırça ya da kese yapmamanı öneririm, çünkü sivilceli ciltler genellikle hassas oluyor ve kese cildin üst tabakasını incelttiği için daha da hassaslaşabilir.

Son zamanlarda doktorlar artık kozmetik firmalarıyla da iletişim içinde yüze kullanmamız gereken markalar verebiliyorlar. Ben de gittiğimde ve kesinlikle roaccutane tedavisi istemediğimi söylediğimde doktorun tavsiyesi La Roche Posay temizleme köpüğü ve Neutrogena yüz kremi olmuştu. Herkes farklı bir şey önerebilir ama özellikle köpük bir temizleyici ve cildine uygun bir krem alırsan sivilce probleminin büyük kısmını çözebilirsin diye düşünüyorum :)

Bunu duyduğum iyi oldu bnde roaccutane tedavisini istemedğmden dolayı doktora gitmeye çekiniyodum.Ama dediginz gibi yinede gitmekte fayda var galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…