Sivilceli Ciltler Sivilceli ve lekeli cildim... (Resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yorumlariniz ve fikirleriniz icin cok tesekkür ederim kizlar...

Fakat ben Danimarkada yasiyorum, ve yazdiginiz cogu seylerin ne oldugunu bile bilmiyorum.
Suan doktorum uzun süreligine hasta, ama baska bi doktora gecmeyi düsünüyordum zaten, kendisi biraz alkoliktirde :KK53:

En kisa zamanda doktora gitmeyi düsünüyorum..
Aslinda cenemde fazla cikmazdi sivilce, su siralar cenemde ve anlimda, sag kas'imda cogaldi..
Bi kac hafta öncesine kadar özellikle sag yanagimda, burnumun etrafinda cikiyordu.. Birden degisti.. Bende sebebini cok merak ediyorum.. Ama en sagliklisi doktora gitmektir.. Gerci doktora daha önce gittim, ama verdigi ilaclar, basiron, skinoren vs. sadece yeni cikan sivilcelerimi kuruttu.. :-(

:KK69:

Kizlar, son bi kac senedir cildim cok kötü :KK43: Belki önerileriniz vardir diye yaziyorum buraya..

Suan 18 yasindayim, ve canim hic bisey istemiyor :KK43: Cildim moralimi cok bozuyor..

Hem yagli, lekeli ve sivilceli..

Bi kac tane resim ekliyorum.... :KK43: :KK59:

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

:KK58:

canım öncelikle bozma moralini lise çağlarımdayken ben cildimde 1 tane sivilce çıksa psikolojim bozulurdu o sivilce 5 e fırlardı yenmenin en başı moral kafana takma sonra git eczaneye isotrexin jel al yanında losyonunuda al önerdiğim birçok kişi faydasını gördü ben doktor kontrolünde kullanmışdım allahıma şükür şuanda özel günüm haricinde sivilcem çıkmaz acilşifalar diliyorum sana:81:

hımm bu çay ağacı yağını denemek lazım. Geçmiş olsn cnm inş. kurtulursun bende müzdaripim bu illetten.

X