Sivilceli Ciltler Sivilceli ve lekeli cildim... (Resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

TorneRose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
160
1
Son düzenleme:
Gecmis olsun guzelim. Sivex losyon kullanabilirsin aknelerin icin. Ben ergenlik donemindeyken gulsuyu ile cildimi temizliyordum. Suradan ilac resmini gorebilirsin. Bu losyonu aile hekimin de yazabilir. Ayrica yatmadan evvel bebe pudrasi da uygulayabilirsin ^^ Lutfen kasima ve sıkma sivilcelerini.

canım cildin yaglı oldugu için haftada 2 kere maske yaparsan yağ dengenı korursun bide gunluk bakım kremı kullandın mı süper olur. Ben alweyna inci tozu özlü maske ile alweyna nar çek kremı kullanıyorum çok memnunum 3 aydır düzenli kullandım ve kıs ayını cok rahat gecirdim. yaza hazırım şimdiden:KK64:

benim bi tanıdığımında böyle cildi sorunluydu cnm ve neyapsada düzelmedi.ergenlik dönemindeydi ve ne yapsa geçmedi.bu şekilde 3-4 kişi tanıyorum hepside roaccutane adlı ilacı kullandılar ve şimdi harika ciltleri var.yalnız dr kontrolünde kullanman gerekiyor ,bence en yakın zamanda bir cildiyeciye görün.:80:

bende roac kullandım canım yalnız cok ağır bir ilaç.. bana çok zarar verdi.gözüme zarar verdi. bi arkadasım vardı erkek.. oda kullandı sivilce sorunları yüzünden karaciğerini mahfettiği için askere gidemedi. ve çürük raporu almak zorunda kaldı.
belkı sende faydası olur ama cok dıkkat etmek gereklı..

bnmde berbattı bakılcak durum yoktu sabır gerekiyor önce tabii bn otamanın kayısı çekirdeği özlü sabunu ve otamanın anti akne kremini kullandım:21:sonra tabii izler kalıyor tek tük ilvina salyangoz kremi kullanıyorum oda çözüldü ama düzenli haftada 1 kere maske yapıyorum 3 haftada 1 de özel peelig var onu kullanıyor zahmetli masraflı ama bnde sonuç verdi çok şükür:emir_bebek::nazar:

canım bn de 19 yaşındayım ve geçen sen ciLdim berbattı . hem siviLce hem yağ bezesi hem siyah nokta... bir sürü dermatalog güzeLLik merkezi çözüm vermedi.. Ben bir kaç şey denedim ve şu anda ciLdimde siyah nokta ve siviLce yok sadece siviLceLeri sıktığım yerLerdeki çukurLukLar kaLmıs hafif microdermabrazion yaptırıyorum izLer için onLar da geçicek inşaLLAh =) neyse uyguladıqım seylere gelince sivilcelerin üstüne çay ağacı yağı sürdüm her çıkan sivilceye ama sivilcesiz yere sürme çok kurutuyo sabaha kadar kuruyo sivilce 1 2 güne kayboLuyo hafif pembeLik kaLıyo oda geçiyo zaten =) 4 TL aktarLarda =) ayrıca gözenek ve siyah nokta için haftada bir kiL maskesi uyguLadım hala devam ediyorum. bunu da 8 Tl ye aLdm ben aktardan yine. ayrıca yine geceleri siyah noktaLara biberyi yağı sürdüm bu da 4 TL aktarda yine =D toplamda bnm ciLdim 2 ay gibi bir sürede inanıLmaz düzeLdi tavsiye ederim =) umarım faydası oLur :KK3:

EPİLİXİR İPEK YÜZ KESESİ VE PETAL SPA TONİK DENEYİN ...

EPİLİXİR YÜZ KESESİ
%100 saf koza ipeğinden yüz ve dekolte bölgesi kullanımına özel kese

%100 saf koza ipeğinden,boya-kimyasal kullanmadan Türkiye'de ve dünyada kesenin lideri Kelebek Kese tarafından HOLLYHERBS için özel olarak üretilmiştir

Saf ipek kese kullanımının avantajları

■Ciltteki ölü dokuyu sağlıklı bir şekilde soyarak akne,sivilce,siyah nokta oluşumunu önler
■Cilt lekelerini giderir
■Cilt rengini düzeltir
■Cilt tonunu iyileştirir
■Kırışıklıkları önler,oluşmuş olan kırşıkların görünümünü azaltır
■Cildin kendini yenilemesini teşvik ederek yaşlanmanın önüne geçer
■En hassas ciltlerde bile günlük kullanıma uygundur
Nemlendiricilerinizin,toniklerinizin seçiminde titiz davranıyor,aksatmadan kullanıyor,yine de özlediğiniz,beklediğiniz cilde kavuşamıyor musunuz... Cilt bakım ürünlerinize verdiğiniz onca para boşa gidiyor,cildiniz bakım ürünlerinizden gereğince faydalanamıyorsa bu hoşunuza gider miydi...

Cilt yüzeyindeki ölü deri tabakası uzaklaştırılmadığı sürece bakım ürünleriniz bu tabaka tarafından emilir ve asıl ulaşması gereken canlı cilt tabakasına ulaşamaz.Etkin bir soyma yapılmadığı sürece ne leke gidericileriniz ne yaşlanma karşıtı ürünleriniz beklentinizi karşılayamaz.

Etkin bir soyma aynı zamanda kozmetik kullanımı gerektirmeksizin cilt kusurlarının düzeltilmesinde büyük fayda sağlar.Düzenli ve etkili bir soyma ile hiçbir kozmetik ürüne gerek kalmaksızın cilt kusurlarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte ihtiyacınız olan bu etkin soyma için keseyi öneriyoruz.

PETAL SPA TONİK

PETALspa Sirke Toniği
2 Adet 40 ml. cam şişede toplam 80 ml.

Etkileri
■Antimikrobiyaldir;sivilce oluşumunda etken patojenlerin aktivitesini engeller.
■Etkin bir temizlik sağlar.
■Gözeneklerde yağ ve kir birikimini önleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumuna zemini ortadan kaldırır.
■Cildin aşırı yağlanmasını önler.
■Cildi sıkılaştırır,açık gözenekli görünümü düzeltir.
■Cildi nazikçe soyarak kendini yenilemesini teşvik eder.
■Sivilcelerden kalmış renk bozuklukları ve lekeleri gidermeye yardımcı olur.
■Antioksidan özelliği ile cildi yaşlanma etkilerine karşı korur.

İçindekiler

■Gül;cildi onarır,nemlendirir,dinginlik verir.
■Aynısafa;cildi onarıcı,yenileyici,yaraları iyileştirici etkisi vardır.
■Lavanta;dezenfekte edici mikrobik aktivite önleyici etkisi vardır.
■Papatya;cildi dinginleştirici,enflamasyonu önleyici etkisiyle bilinir.
■Maydanoz;leke ve izlerin giderilmesinde etkilidir.
■Yulaf;bilinen en etkili nemlendiricilerden biridir.
■Üzüm çekirdeği tozu;hem antioksidan hem de astringent etkilidir;hücre korunması yanısıra siyah nokta oluşmasını önler ayrıca astringent yani kurutucu,büzüştürücü etkisi ile gözeneklerin kapanmasını sağlar.
■Çörek otu;Antibakteriyeldir;sivilce oluşumunda etkili bakteriyel aktiviteyi önler.
■Açai berry;kuvvetli bir antioksidandır;siyah nokta oluşumunun önlenmesinde ayrıca cildin yenilenmesinde,kendini onarmasında,iz ve lekelerin giderilmesinde etilidir.
■Tamanu oil;cildi yağlandırmadan nemlendirmek böylece kendini yenilemesini hızlandırmakta etkilidir.
■French clay;kozmetik kullanıma uygun astringent etkili bir kildir;cildin fazla yağ salgısını alır,siyah nokta oluşumunu önler ayrıca cilt gözeneklerinin kapatılmasında etkilidir.
■Esansiyel yağlar;cildi dinginleştirir,enflamasyonu hafifletir
■Sirke;cilt pH sına uygun pH derecesi ile cildin asit-baz dengesini düzenler.Kuvvetli antibakteriyel etkiye sahiptir,sivilce oluşumuna sebep olan mikrobik aktiviteyi önler.
■Gül suyu;yemeklik kalitede organik gül suyu kullanılmıştır;cildi dinginleştirir,enflamasyonu önler,iz ve leke oluşumunu önler.
■Aloe vera jel;hem nemlendirici ajan olarak hem de cildi onarıcı olarak etki eder,iz ve leke oluşumunu önler.
■Tamamen bitkisel bir toniktir.Hiçbir kimyasal koruyucu,katkı maddesi,boya,parfüm içermez.

Kullanımı:Cilt temizliği sonrası bir parça pamuk üzerine aldığınız toniğinizi cildinize tampon yapar gibi uygulayınız.
Normal ve kuru cilde sahip olanlar başlangıç kullanımlarında bir miktar su ile seyreltebilirler.
HOLLYHERBS.COM SİTESİNDEN İNCELEYEBİLİRSİNİZ :KK71:

kıyamam yaa...
o yaşlarda insan ne kadar sorun ediyor böyle şeyleri biliyorum. bir kere moralini hiç bozma, canını sıkma. çünkü stres faktörünün de bu gibi sorunlara çok fazla olumsuz etkisi var. bu geçici bir durum bunu bilmeli ve kabul etmelisin.
ben 28 yaşındayım. yağlı ve zaman zaman karmaya dönen bir cildim var. 16 yaşından beri böyle problemlerle uğraşıyordum. araştırarak, uygulayarak, sabırla ve özenle birtakım çözümler buldum.
ha şimdi hiç mi aknem yok, siyah noktam yok? tabi ki oluyor arada. ama "arada". eskisi gibi değil, tek tük ve eskiye nazaran hiç sayılır...

bu tarz akneler bir sağlık sorununun göstergesi olabilir. hiç bir uzmana göründün mü? ya da benim gibi doktor doktor dolaşıp verdikleri hiçbir ilacın faydasını görmedin mi?
şayet hiç bir uzmana görünmediysen acil olarak görünmeni öneririm. bir sağlık sorunun olmadığını garantiledikten sonra sana tavsiyeler vermek isterim.

bir de cilt tipini doğru belirlemen lazım. sanırım seninki de yağlı ve zaman zaman karma bir cilt.
yüzünü temizledikten sonra 1 saat içinde yağlanıyor mu? özellikle t bölgen? fakat zaman zaman dudak çevren ya da yanakların kuru oluyor mu?
bunlara cvp verirsen sana doğru tavsiyelerde bulunabilirim.
unutma, yardım istiyorsan stres faktörünü elimine etmelisin şu andan itibaren canım :KK70:

Benimde cildim aynı senin gibi ki ben 24 yaşındayım ergenligi gecelı baya oluyo :KK70: Ben ergenlik dönemimde böle bir durumla karşılaşmadım.Resimlerini gördüm benimde cogunluk cenemde ve senınkı gıbı aynı.Bir pazar günü yaptıgım maske sayısı 5i geçiyor.Ama o sivilceler ve arkasından kalan izler geçmyor.Şimdi 4 gündğr kantaron yağı sürüyorum kuruttu sıvılcelerımı lekeler içinde salyangoz özü kremine başlıcam.Çok kişiden lekeleri geçirdiğini duydum.Sana tavsiyem kantaron yağını dene.Önce sivilcelerden kurtul sonra lekelere bakarsın ::KK70:

aslında sivilceleri yok sayarsak cidinin dokusu güzel.sivilce dediğin neki ömrü billah kalmayacak boşver üzülme bu kadar.

hiç canını sıkma fıstık, gördüğüm kadarıyla sadece çene kısmında aktif sivilce var. yanaklarındaki izler ise leke şeklinde, çukur olmadığı için sevinmelisin. çünkü bu tarz lekeler peeling gibi yöntemlerle büyük oranda geçiyor:) bi doktora görün öncelikle, bana kalırsa büyük ihtimalle sivilceleri kurutan ve ölü deriyi ciltten atan kremlerden verir çünkü sivilcelerin çok vahim durumda görünmüyor. ayrıca kükürtlü sabun da kullanabilirsin, iyi geleceğine inanıyorum:)

bu sivilce lekelerine kantaron yağı iyi geliyormuş. dün arkadaşım söyledi. bacaklardaki batık lekelerine de iyi geliyormuş

Gecmis olsun
bitki derman akne setini kullandim bende tavsiye ederim
Benimde cene bölgem akneliydi simdi cok iyi :nazar:
yagli tatli baharatli aci dan uzak dur bol su ic günlük meyva yemeye özen göster ve kesinlikle föndöten kapatici kullanma sadece yüzünü temizle koruyucunu sürmek yeterli olucaktir bu süreci atlatikdan sonra
La roch posay in cilt bakimi icin özel akneli sorunlu ciltlere göre temizleyicisi var bilgine :KK34:

ben 27 yaşındaydım ve buzamana kadar cildim senin gibiydi,ama geçenlerde eczaneye vishy ürünleri gelmişti cildimi test ettirdim ve bir sürü temizleyici nemlendirici felan aldım 1 aydır kullanıyorum sivilcelerim yok denecek kadar az artık,sadece izler var onun için de salyangoz özlü krem alcam bence dene derim...normaderm serisi verdi bana

yerinizde olsam krem ve spreylerle daha fazla cildinizi yormayın..
çünkü cilt sorunlu ise ne yapsanız geçici çözüm oluyor ve daha fazla yağlandırıyor.

size tavsiyem ilaçlı tedavidi... yaşınıza ve bünyanize göre bir ilaç yazar doktorunuz..
herkese roaccutane yazılmaz kanaatindeyim çünkü yaşınız henüz küçük.
şunu söyleyeyim benim cildimde önceden çok yağlı ve sivilce oluşumuna müsaitti..
yüzümde çok olmasa da omuz ve sırt bölgemde fazlasıyla çıkmakta idi.
birkaç sene evvel roaccutane kullandım ve sırtımda birdaha hiç çıkmadı..
düşün boylu boyunca çıkardı. yüzüme de ekstra iyi geldi..yağı azaldı ve tektük adet
dönemlerimde çıkıyor sadece.

sana en iyi tavsiye kozmatik ürünler değil. çünkü bakım yapmıyorsun tedavi ediyorsun.
bir doktora görün ve en iyi çözümü bul. tabi sabırla tedaviye devam edecek isen.
birkaç aylık bir tedavi bu..
bol sağlık dolu günler.

Lutfen, Sakın ama sakın her duyduğunu yuzune uygulama.
Bunu neden soyluyorum cunku suanki pskolojini iyi bilirim. Kendini ümitsizliğe sürüklemekle kalmazsın yüzünü de tahriş edersin. Ben 30 yaşındayım. 20 li yaşlarımda ergenlik sivilcelerimin yerini canavarımsı sivilceler aldı. Kullanmadıgım ilaç kalmadı. Bir torba dolusu ilaç hala cekmecede...

Sana tavsiyem hemen kendine iyi bir doktor bul. Onun verdiklerini disiplinli bir şekilde kullan.. Sivilcelerin ilaçlarla tanışınca savaş acacaktır ilk başta.. Dert etme devam et.. Yalnız, doktoruna neden cıktıgını sor. Basit bir sivilce gibi durmuyor. Troidlerin olabilir, böbrek üstü bezlerin olabilir, polikistik over olabilr.. Bunları ögren sonra tedaviye başla. polikistik overı olanlarda sivilce azalsa bile menepoza kadar geçmiyor.
Boyle degilsindir inşallah ama öyleysen hiç boşa para harcama. Ben suanda haftada 2 defa (R) alıyorum. 1000 de 1 oranında. Doktorum verdi, sadece baskılamak için. bıraktıgında bir süre sonra cıkar dedi.. Etkilerini hissetmiyorum ama 5 aydır sivilcelerim cıkmıyor. Sana bu ilacı tavsiye etmiyorum. Sakın doktora sormadan kullanma. Belki ihtiyacın blie yoktur..

Acil sifalar diliyorum. SIkma canını.

X