Lekeler, Çiller Sivilceli cilt için maske önerileri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

benimadimmine

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
98
13
Merhaba yüzüm hassas ve sivilceli hormon ilacı kullandığım için daha fazla sivilceli,evde doğal cilt maskeleri tarifi olanlar var mı sivilcelerimi sıktığım için hep izleri kaldı ve yüz rengim vücuduma göre farklı Pirinç maskesi deneyip faydasını görenler?

Cnm yogurt karbonat yada yogurt limonu dene ama haftada 3 kez yap biret gun arayla

Cnm ne kadar süre tutmalıyım yüzümde
Yogurt ve limonu yaptim 1 tatli kasigi yogurt 1 tatli kasgi limon karistr gece yatmadan 15dk once sur biraz kasinir ama tut kendini sabh yika cnm ben daha dun gece yaptim

kesinlikle barbara bort'un cilt ürünlerini önmeriyırum 1 yılı aşkındır kullanıuyorum hiç bi lekem kalmadı diyebilirim. özellikle pura serisi sorunlu cildimde her şeye çözüm getirdi. içinde dulavrat otu var o sorunlarla savaşmaya bire bir ben ıspartada bi kozmetikçiden sipariş ediyorum orda piyasaya göre daha ucuz ve güniçinde kargoya veriyorlar

Ilk kez duydum dogrusu gunes lekelerine iyi geliyor mu?

benim yüzümde sigaradan dolayı oluşan dalgalanmalar vardı. onları tamamen yok etti diyebilirim. çok araştırdım ben de dermotoglara güvenmiyorum artık çünkü doktorlar bile belli bir firmayla anlaşıp onun ürünlerini yazıyorlar. ama barbara bortun c vitaminli kremi cilt lekelerime gerçekten iyi geldi.

Nereden temin edebilirim acaba?

Nereden temin edebilirim acaba?
ya internette çok pahalı satılıyor.ben ıspartada bir kozmetikçiden aldım. önce orda olan bi arkadaşım göndermiştişimdi iletişime geçtik kendileriyle. ödeme yapıldığı an gün içinde kargoluyorlar. internette baktım hatta şuan 110 - 120 tl fln ama ben 90tl ye fln aldım onlardan.

Ben Kiehl's in Amazonlaran gelen kil maskesini kulaniyorum haftada 2 kere memnunum. Bioderma Sebiumu ise nemlendirici krem olarak kullaniyorum gozeneklerim tamamen gecmesede baya kuculdu. Tonik olarak da gul suyu. Bir de peeling maskesi var Clinique in onu da haftada 2 kere kil maskesi ile donusumlu kullaniyorum. Gozeneklerim baya baya kuculdu. Ama cilt yapisi tabi tamamen gecmiyor ne kadar ugrassamda

Son düzenleme:
Cilt soyan kremler varmis onlardan denedin mi.Eczanelerde uygun fiyata satilanlar varmis.

o tarz ürünler ciltte incelme yapıyor bayanlar. beni doktorum uyarmıştı asla kullanmamam için . bu incelmede zamanla daha kötü sonuçlar doğuruyor. barbara bortun leke açıcı kremini tavsiye ederim.
kimyasal peelingte yapıyor cilt doktorları oda zararlı olabilir mi ?

kimyasal peelingte yapıyor cilt doktorları oda zararlı olabilir mi ?

evet kimyasal peelingler de zararlı kesinlikle. çünkü cilt bi zaman sonra hepaynı uygulamaya ihtiyac duyuyor ve kremler fyda etmiyor hep kimyasal peeling cilt inceltme gibi yöntemlere mecbur kalıyorsunuz. dediğim kremi kesinlikle denemelisinzi

denicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…