Sivilceli cilde makyaj nasıl yapılmalı?

evet yesil concealer var ben kullandimda cok iyi durmadi bende cokda ugrasmadim acikcasi ama yapilisina bagli

benım tenım beyaz yeşil bazlı olunca kapatıyodu ustune de te rengimde pudramı suruodum oluyodu dediqin qibi yapısılına da baqlı sanırm

diorun bir tane pudra gibi fondoteni var yağlı ciltler için birde estelaıuderin var öneririm ama tabiyki ne kadar az makyaj yaparsan sivilcelerin için o kadar iyi olur
merhaba sivilce ciddi bir cilt sorunu bende bazı dönemlerde ciddi şekilde yaşıyorum
benim önerim fondoten pudara olarak deyill. önce cildindeki yağ seviyesini düşürmek.
bir miktar ( 2yemek kaşığı) beyaz talk pudrasına yarım limon sık ve krem haline gelene kadar karıştır. sonra bunu cildine sür ve tüm gece yüzünde kalsın.bunu gün aşırı yap.hatta bir akşam kremli karışımı sür sonraki gün sadece pudra sür yat.görüceksin çok kısa zamanda cildinin yağ seviyesi düşecek a.s
makyaj konusuna gelince benim tavsiyem sorunlu cilde koyu tonda fondaten sür.sonra açık renk pudra ile yüz rengini yakala görüceksin sivilcelerinin nasıl kamufle olduğunu a.s.yerimseniben
:nazar::enbuyukkk::nazar::nazar:

benım de cıldım yaglıdr sorunldr.ama fondoten sıvılce yapmıyo bende ınanılmaz ama.sadece oynadıgım zamanlar artıo oynamadıgımda yok.bende clınıc kullanıorm cok ınce bı tabaka yagsz olan fondotendn kullanıyorum.ama ustune pudra fılan gecıp kalın bı tabaka yapmam sadece ınce fondoten..

ilk önce üstlerine kapatıcı sür sonra fondoten en son pudra uygula ama makyaj yapıcağın zaman daha önceki akşamdan limon sürüp yatmanı tavsiye ederim.limon en azından sivilcenin iltahabını alır.

cnm ben estetisyenim,sana tavsiyem krolayn'ın fondeteni,çok kaliteli ve profesyoneldir,eğer alırsan cildinin yağlı olduğunu hatırlat,çok yoğundur onun iiçin az kullanmanı tavsiye ederim,ama sonuç mükemmel olur.(not:fondeteni sürerken biraz ıslatılmış fondeten süngeriyle sürmeni tavsiye ediyorum.)

Kızlaar sakın gündüzleri dışarı çıkarken sivilcelerinize imex sürmeyin. Çünkü kullananlar bilir sürünce sivilcenin üstünde uzun süre yapış yapış kalıyo dolayısıyla da havadaki bütün tozcuklar pislikler gelip sivilceye yapışıyomuş. Bende kapatıcı niyetine imex sürüp çıkıyodum biraz kapatıyodu kendimi daha iyi hissediyodum ama bi süre sonra farkettim ki sivilcelerim daha da büyümeye ve çok geç iyileşmeye başladı. Doktoruma sorduğumda da bu şekilde açıklamıştı. Ev içindeyken yada gece yatmadan sürmek gerekiyormuş.. Aklınızda bulunsun..

X