canm benm aynı zaman da gızzemınde sorunu kırmızı sıvılce ızleri acaba bu konuda ne sekılde bı gelışme oldu senn izlern varmıydı
cıldım duruldu su anda ama nokta nın bıraz büyüklüğünde kırmızı izler var onlarda novıderm le azaldı cıldım canlandı ama o izleri tamamen yok etmek ıstıyorum bakalım zamanla olur belkı
canm ben her aksam 6 7 gıbı yuzume ısotrexın sürüyorum 11 12 gıbı de novıderm exfolıante forte 12 suruyorum bır peelıng kremı bu 2 aydr düzenlı kulllanıyorum forumda actım bunla ılgılı ama kımse ılgılenmedı izler kuculdu toparlandı cıldım canlandı herkes ıyıleşmeyi ve farkı anlıycak kadar etkılı ayrıca ben sureklı sıvılcelerın ara ara durumlarını aeşivler oldum baska hiç bişey sürmüyorum cok fıkır soruyorum ümitlenyorum ama inan dr un dedıının dısında bişey yapmaya da hiç cesaret edemedm bi de gözaltı kremı cok düzenli yapmaya calısıyorum denemende yarar var ama yınede dr önerılerı önemli ben egerkı yanaklarımda olan bu izlerde kurtulamazsam gerekırse o bolgeyı kestırıp derı naklı yaptırıcam ıllakı kurtulucam ama şu ana ne yapılabılırse yapmaya calısıyorum bakalım ama o yağları doğal yontemlerı falan cok heveslenmeme rağmen hiç denemedm bilimsel yöntemlerden şaşmamak lazmcnm novidermin nesi kullanıosun ??
ben de ısırgan suyunu denicem anneme dedim alcak ısırgan kaynatcak ama yazın bi de aynısafayı deniycem ıslak cildime azcık sürcem izlere
yaa sivilce sorun değil ama arkasından o kırmızı lekeler kalmasa:çok üzgünüm:
BENDE DAHA ÖNCE TRETIN KULLANMISTIM ACNELYSE GIBI AMA BU OLE SOYUCU ETKISI YANINDA İZLERIM SANKI ÇEKİŞİP UFALDI CILDIM DE DAHA CANLI SANKI AMA TABİ İLK HALİNDEN SONRA BANA IYI BI GELİŞME AMA ARTIK ONADA GÖZÜM ALIŞTI YETERLI GELMIYO DAHA KESIN BISEYLER VE ARTIK IYICE KURTULMAK İSTİYORUM O ÇAYLAR DA AKLA DAHA COK YATKIN YAĞLARDAN ACIKCASI CÜNKÜ METABOLIZMAYADA ETKILERI OLUR İZLEREMİ ÖNERDILER AYRICA DA BEYAZLATICI RENK ACICI KREMLER DENEMEK ISTIYORUM İZLEREDE FAYDASI OLUR HERALDE AYNISEFA HEM RENK ACAN HEM DE CATLAKLARA IYI GELEN BI KREMMİŞ HİÇ Bİ DOGAL ÜRÜN DENEMEDM AMA BUNU DENYCEM İNŞALLAH IYI OLURUZ BAKALIM SEVGILERcnm glikolik asit içeren kimyasal peeling yapan bir ürünmüş novidermin o ürününe baktım.ama zaten kullandıgımız ilaçlar da onun gibi soyucu mesela bnm kullandıgım acnelyse
ben de pek dogal bişi denemedim ama bu sefer denicem
aktara gittim adaçayı ve civanperçemi çayı verdi hergün iç dedi
içecem valla
dünya para verdim kozmetiklere
10-20 vermşm aktara koymaz artk
bi de yazın mutlaka sür güneş koruycu avon sürme daha iyi bişi sür bak çok leke kalır o zaman noviderm cildi soyuyom uş cnm valla güneş lekesi kalır
bayanlar aynısefa latince adı calendula olan bitkini kremi ve yagı yaraların sivilcelerin çabuk iyileşmesini saglıyormuş
çooook eskiden beri de kullanılıyormuş!
var mıdır kullanan?
denemeye deger diye düşünüyorum çünkü eskiden her yaraya sürülürmüş,hemen iyi etmeye yararmış
ben şu an imex kullanıyoru diğer butun ılacları kullandım gecmedı sımdı baya cogaldılar ama doktor basta olabılır dedı sende kullan
merhaba arkadaşlar
cildim yağlı ve inanılmaz derecede sivilce ve çukurlaşma olmuştu sivilcelerde oynamasam bile iz bırakıyordu.ve ben şuan işten eve dönünce yüzümü temizledikten sonra saf gül suyu (aktarda satılıyor) sürdükten yaklaşık 3-4 saat sonra lokman aktar ın aynısefa adlı kremini kullanıyorum.kokusu naneli gibi ve yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.yüzüm inanılmaz derecede düzeldi ve şuan makyaj bile yapmadığım halde arkadaşlar yüzümde pudra olup olmadığını soruyorlar.BİLGİLERİNİZE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?