• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilcelerin çabucak iyileşmesi için aynısefa bitkisini duydunuz mu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canm benm aynı zaman da gızzemınde sorunu kırmızı sıvılce ızleri acaba bu konuda ne sekılde bı gelışme oldu senn izlern varmıydı

Evet canım bende de eski sivilcelerden kalma izler vardı. Silinmeye başladı.Kurutuyor yavaş yavaş.Yanlız cildim yağlı henüz bir zararını görmedim.Darası senin başına!

cıldım duruldu su anda ama nokta nın bıraz büyüklüğünde kırmızı izler var onlarda novıderm le azaldı cıldım canlandı ama o izleri tamamen yok etmek ıstıyorum bakalım zamanla olur belkı

cnm novidermin nesi kullanıosun ??
ben de ısırgan suyunu denicem anneme dedim alcak ısırgan kaynatcak ama yazın bi de aynısafayı deniycem ıslak cildime azcık sürcem izlere
yaa sivilce sorun değil ama arkasından o kırmızı lekeler kalmasa:çok üzgünüm:

cnm novidermin nesi kullanıosun ??
ben de ısırgan suyunu denicem anneme dedim alcak ısırgan kaynatcak ama yazın bi de aynısafayı deniycem ıslak cildime azcık sürcem izlere
yaa sivilce sorun değil ama arkasından o kırmızı lekeler kalmasa:çok üzgünüm:
canm ben her aksam 6 7 gıbı yuzume ısotrexın sürüyorum 11 12 gıbı de novıderm exfolıante forte 12 suruyorum bır peelıng kremı bu 2 aydr düzenlı kulllanıyorum forumda actım bunla ılgılı ama kımse ılgılenmedı izler kuculdu toparlandı cıldım canlandı herkes ıyıleşmeyi ve farkı anlıycak kadar etkılı ayrıca ben sureklı sıvılcelerın ara ara durumlarını aeşivler oldum baska hiç bişey sürmüyorum cok fıkır soruyorum ümitlenyorum ama inan dr un dedıının dısında bişey yapmaya da hiç cesaret edemedm bi de gözaltı kremı cok düzenli yapmaya calısıyorum denemende yarar var ama yınede dr önerılerı önemli ben egerkı yanaklarımda olan bu izlerde kurtulamazsam gerekırse o bolgeyı kestırıp derı naklı yaptırıcam ıllakı kurtulucam ama şu ana ne yapılabılırse yapmaya calısıyorum bakalım ama o yağları doğal yontemlerı falan cok heveslenmeme rağmen hiç denemedm bilimsel yöntemlerden şaşmamak lazm

cnm glikolik asit içeren kimyasal peeling yapan bir ürünmüş novidermin o ürününe baktım.ama zaten kullandıgımız ilaçlar da onun gibi soyucu mesela bnm kullandıgım acnelyse
ben de pek dogal bişi denemedim ama bu sefer denicem
aktara gittim adaçayı ve civanperçemi çayı verdi hergün iç dedi
içecem valla
dünya para verdim kozmetiklere
10-20 vermşm aktara koymaz artk
bi de yazın mutlaka sür güneş koruycu avon sürme daha iyi bişi sür bak çok leke kalır o zaman noviderm cildi soyuyom uş cnm valla güneş lekesi kalır

ben şu an imex kullanıyoru diğer butun ılacları kullandım gecmedı sımdı baya cogaldılar ama doktor basta olabılır dedı sende kullan

cnm glikolik asit içeren kimyasal peeling yapan bir ürünmüş novidermin o ürününe baktım.ama zaten kullandıgımız ilaçlar da onun gibi soyucu mesela bnm kullandıgım acnelyse
ben de pek dogal bişi denemedim ama bu sefer denicem
aktara gittim adaçayı ve civanperçemi çayı verdi hergün iç dedi
içecem valla
dünya para verdim kozmetiklere
10-20 vermşm aktara koymaz artk
bi de yazın mutlaka sür güneş koruycu avon sürme daha iyi bişi sür bak çok leke kalır o zaman noviderm cildi soyuyom uş cnm valla güneş lekesi kalır
BENDE DAHA ÖNCE TRETIN KULLANMISTIM ACNELYSE GIBI AMA BU OLE SOYUCU ETKISI YANINDA İZLERIM SANKI ÇEKİŞİP UFALDI CILDIM DE DAHA CANLI SANKI AMA TABİ İLK HALİNDEN SONRA BANA IYI BI GELİŞME AMA ARTIK ONADA GÖZÜM ALIŞTI YETERLI GELMIYO DAHA KESIN BISEYLER VE ARTIK IYICE KURTULMAK İSTİYORUM O ÇAYLAR DA AKLA DAHA COK YATKIN YAĞLARDAN ACIKCASI CÜNKÜ METABOLIZMAYADA ETKILERI OLUR İZLEREMİ ÖNERDILER AYRICA DA BEYAZLATICI RENK ACICI KREMLER DENEMEK ISTIYORUM İZLEREDE FAYDASI OLUR HERALDE AYNISEFA HEM RENK ACAN HEM DE CATLAKLARA IYI GELEN BI KREMMİŞ HİÇ Bİ DOGAL ÜRÜN DENEMEDM AMA BUNU DENYCEM İNŞALLAH IYI OLURUZ BAKALIM SEVGILER

Gizzem Canm Dediin Gibi Bende Para Vermekten Biktim Ama Inan Kesin Bi Ilacini Bulsam Su Izlerin Hiç önemli Diil En Ama En Son Care Kimyasal Peeling Yaptiricam Bakalim Direniyorum Yapmamak Için Iyi Bir Dr önerdilr Izler Için Onada Gidicem Fade Out Kullanmis Bu Sitede Bi Arkadas Yazmis Cok Da Memnun Kalmis Bi Fikir Hani Olurmu Diye Umut Ediyoruz Valla

bayanlar aynısefa latince adı calendula olan bitkini kremi ve yagı yaraların sivilcelerin çabuk iyileşmesini saglıyormuş
çooook eskiden beri de kullanılıyormuş!
var mıdır kullanan?
denemeye deger diye düşünüyorum çünkü eskiden her yaraya sürülürmüş,hemen iyi etmeye yararmış

hiç bir faydası yok ben denedim..

ben tretin kullandım ve çok faydasını gördüm,,,,yaklaşık6-7 ay aralıksız kullandım.sonra ilacın son kullanma tarihi geçti yeterli olur diye bıraktım.2 ay falan sonra yine çıkmaya başladı...kesin bi çözüm yok sanırım.ömür boyu da sürülmez ki hiç mi bırakamayacağım ilaçlar:(((

valla bence en dogru sey, limon ve tuz..
kullandigimiz limonlari atacagimiza,,tuzlayip guzelce yuzunuze surun..yarim saat bekletin sonra guzelce yikayin ilik su ile.
limon c vitamini deposu ve yuzu temizler bu..tuz ise sivilceleri yakiyor..
ben denedim halada yapiyorum..faydasini gordum

haa buarada yuzunuzde tuy varsa onlarida inceltiyo..kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar
cildim yağlı ve inanılmaz derecede sivilce ve çukurlaşma olmuştu sivilcelerde oynamasam bile iz bırakıyordu.ve ben şuan işten eve dönünce yüzümü temizledikten sonra saf gül suyu (aktarda satılıyor) sürdükten yaklaşık 3-4 saat sonra lokman aktar ın aynısefa adlı kremini kullanıyorum.kokusu naneli gibi ve yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.yüzüm inanılmaz derecede düzeldi ve şuan makyaj bile yapmadığım halde arkadaşlar yüzümde pudra olup olmadığını soruyorlar.BİLGİLERİNİZE...

Arkadaşım bu aynısefa kremini çıkan sivilcelere mi sürüyodun da geçirdi. Yeni sivilce çıkmasına neden olmadımı???

aynısefayı bende aktardan alıp kullandım az bir süre, etkisini gösterdi ya da göstermedi diyemeyeceğim çünkü düzenli kullanamadım. bir gün yüzümü temizledim ve yüzümün genelindeki kırmızılıklara iyi gelmesi için tüm yüzüme sürdüm, ardından da o sıralarda bepantenin de cilde iyi geldiğini duyduğumdan onu da sürdüm. sonuca gelince....ertesi sabah davul gibi şişmiş, kıpkırmızı olmuş soyulan bir yüz... kabus gibiydi gerçekten, tabiki tüm suç benim böyle üst üste kullanmamdaydı

bende kullandım mısır çarşısının aynısefa kremini kokusu çok güzel biçok yağdan oluşuyo ama fayda etmedi.belkide suratımı azdıran bu krem oldu bilemicem bırakalı çok oldu ama hala devam ediyo sivilceler çıkmaya sanki bişeyden mikrop kapmış gibi.

yani bu kremin bi çok markası var ve hepside farklı şekilde kokuyo içindekilere baktığımda bütün markalar ayrı şeyler kullanmış yani bunun hangisi iyidir yada gerçeğidir bilmek çok zor.ve markalara göre fiyatlar arasındada çok büyük farklar var.yani garip bi krem bu çözemedim gitti

ben yaralarıma kullandım aynı safa yağını ve faydasını gördüm, ama arkadaşlar burası çok önemli markası lookman hekim olsun.yağını altı buçuk milyona aldım özel bir yağ olduğunu söyledi aktardaki kız. kremi de sanırım on yedi liraydı.

Anlattığınıza göre yağlı bir krem bu aynı sefa.fisfisfis
O zaman sivilcenize sürmeniz tam bir felaket olur. Çünkü yağ sivilceyi daha da azdırır.
Benim bacaklarımda batık ve dolayısıyla lekeler oluyor.mafoldumben
Yara iyileştirici özelliği var diyorsunuz, belki bu izlere iyi gelebilir...CADIARZU

kızlar bende bacaklarımdaki batık lekeleri çin aktardan ideal krem aldım kullanıpta sonuç alan var mı iyi ya da kötü yazarsanız sevinirim

merhabalar.. bende aynısefa bitkisinin kremini kullandım. bir kısmınız hiçbir faydasını görmediğini belirtmiş ki haklılık payları var. ancak kullanılan aynısefanın markası çok önemli bana göre. ben çok güvendiğim bir aktar bayandan mucizevi krem şeklinde övgüler sonucu aldım bu kremi. markası lokman aktardı. ilk başlarda çok yağlı olduğu için düzenli kullanmadan bıraktım. ancak imex gibi türlü türlü ilaçlardan sonra başka çarem olmadığını düşünerek her gece yatmadan önce yüzümü "tonik kullanmadan" (tonikler gözeneklerin sıkılaşıp kapanmasına yol açıyor,eğer iyi temizlemeden kullanırsanız sivilce oluşumuna yol açan önemli etkenlerden biri haline dönüşüveriyor) yüz temizleme jelleriyle yıkadım. sonrasında bu kremi sürdüm. bu işlemi 2-2.5 hafta hiç aksatmadan her gece yaptım. eğer gün içinde evdeysem ve dışarı çıkma gibi bir ihtimalim yoksa gün içinde de sürdüm. güneş ışığıyla birlikte leke yapma söylentileri falan var. kesinlikle yanlış bilgidir. hiçbir şekilde iz oluşmadı yüzümde. ve bu bahsettiğim süreç sonunda cildim inanılmaz derecede değişti. öyle ki uzun bi aradan sonra teyzemi ziyarete gittiğimde o bile ne olmuş senin cildine "çillerin bile kaybolmuş" dedi ki evet =D çillerim bile neredeyse geçti.
bunun üzerine kuzenime de aynısefa kremi aldı. o da benim gibi her akşam kullanmış 1 ay boyunca ancak hiçbir etkisi olmamış. ilk başta neden öyle olduğunu anlamadım ama sonradan kremin kutusunu gördüm benimkiyle aynı değildi. şu anda adını hatırlamadığım plastik beyaz bi kutusu vardı. lokman aktarınkini denemesini söyledim. onu da almış. her gece azimle sektirmeden kullanmış. sonrasında bana çok teşekkür etti =D
bu örneği de geçtim.. izmirde okumaktayım ve kaldığım yurttaki oda arkadaşım da benim gibi birçok ilaçtan sonra umudu kesmişti yüzünden. onun cildi benimkinden kat kat daha kötüydü. irinli akneleri vardı. aynısefa kremimden kullanmasını söyledim. söylediğim gibi her gece tembih ettim kullan diye ve sonuç aynı... yüzündeki değişim çok belirgindi.
e tabi kullan kullan benim elimdeki şişe bitti. arkadaşım da ikimize birer tane almış. ancak busefer mecitefendinin aynısefasını almış. aktara gittiğinde lokman aktarınkinin bulunmadığını ve mecitefendinin de aynı kalitede olduğunu söylemişler. bende hiç kullanmadım mecitefendiden o yuzden ona devam ettim deneme amaçlı. ama onu da kullandıktan sonra kararım kesinleşti ki kremin etki göstermemesi tamamen hangi markaya ait olduğuyla alakalı.
yani ben 3 tane marka gördüm bu kremle alakalı. ve herkeste hiç sekmeden aynı güzel etkiyi gösteren tek krem lokman aktarınki oldu. zaten diğer markaların kremlerine göre daha az yağlı ve güzel kokulu. içine ekstradan balmumu ve tereyağı gibi şeyler katılmamış. mecitefendinin kreminde resmen vıcık vıcık yağ topakları vardı.
bu konuda sıkıntı çeken bütün arkadaşlarıma o yuzden şiddetle bunu söylüyorum. elinizdeki bütün kremleri atın çöpe bence. zira ben biyoloji okuyorum ve tıbbi bitkiler alanında uzman hocalarımla da konuşmalarımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim; ilaç sanayii ve sektörü o kadar büyük bir ekonomik pazara hükmediyorki bitkisel tedavi yöntemlerinden gerçekten işe yarayan birkısmının tanıtımına çok izin verilmiyor yada bu konuyla alakalı çalışmaların yapılması için birileri yeterli ödeneği ne araştırmacılara ne de bilim adamlarına veriyor.
eğer nacizane fikirlerime katılıyorsanız bence mutlaka deneyin bu söylediğim kremi. çok memnun kaldığım için paylaşmak istedim. mümkünse birer tane edinip faydalanın sizde =)

Back
X