ben de bugün başladım bu karışıma yalnız aile hekimine rçetelendirin denmiş ama ben gittim adam bunun benimle alakası yok cildiyeye yazdıracaksın deyip güldüben de eczaneden 25 tl bayıldım
az önce aldım eczaneden doktorum yaz geldi eylülde kullanırsın diye yazmadı bende 18tl bayıldım malesefeve gelince de sürdüm hemen gelişme olursa gene yazıcam
bende kullanıyorum 1 aydır,ve sivilce çıkmıyor artık,Allah razı olsun senden arkadaşım
mucize bişey bu:))bendeki değişikliği gören babamda istedi tarifi,zaten o yaptırmıştı bana
tekrar verdim reçeteyi bugün kendisinede yaptıracak,üstelik 10 tl ye yapmışlar
Çok sevindim cnm:)peki sen hangi tarifi uyguladın?asetonlu olna mı yoksa silisik asitten mi yaptırdın?Nerede o fiyata yaptırmış canım?
Aslında bu soruyu sonbahara sormak istemiştim ama yorumunu göremedim heralde çok öncelerde yazmış bakamadım:)
18 tl mi aman Allah'ım nerede bu ezcane???
Kızlar benimde 1 aydır alnımda küçük küçük sivilceler çıkmış ve baya kaşınıyor.Doktora gittim bugün 2 krem yazdı.Sizce bu karışımı,sadece ağır sivilce sorunu yaşayanlar mı yaptırıp yüzüne sürüyor??
Yani o kadar ağır sivilce sorunum yok,alnımda var sadece,sizce yaptırmalı mıyım bu sudan?daha da zarar vermesin yüzüme diye korkuyorum:26:
he ayrıca aseton da yok benimkinde
Aseton yerine başka bişey mi var karışımda ?
hayır...........
Aseton zarar vermişti cildime
Asetonsuz bidaha denerim belki
Cevap için teşekürler
kaç tane eczane dolaştm asetonlu yapamayız dedielr ayrıca resorchine 8gr için çok fazla dediler. nerde yaptıracağım ki bu tarifi anlamadım?? asetonsuz tarifi kullanıp fayda gören var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?