• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerime acil çözüm istiyorum! :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

etoile_sy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
3
0
36
Ankara
Merhabalar,
5 gün sonra mezuniyet balom var, ama sivilcelerim beni rahatsız ediyor. Bu konuda etkili bir çözüm önerisi olan var mı?
Baloya bu şekilde gitmek istemiyorum o yüzden sivilcelerimden kısa sürede kurtulmam lazım :(

Canm kükürtlü sabunlar var deneyebilirisin düzenli kullanımda kurutuyo sivilceleri. Eğer çok kızarıksa buz kompleksi yapabilrsin. Yoğurt ve limonlu maaskeyide deneyebilirsin

ama 5 günde hepsi geçmez sadece hafifler.. Güzelde bi makyaj tamamdır :)

Canm kükürtlü sabunlar var deneyebilirisin düzenli kullanımda kurutuyo sivilceleri. Eğer çok kızarıksa buz kompleksi yapabilrsin. Yoğurt ve limonlu maaskeyide deneyebilirsin

Kükürtlü sabun uzun vadede işe yarıyormuş, onu duymuştum. Yoğurtlu ve limonlu maskeyi nasıl yapıyoruz? bir de bal iyi gelirmiş sanırım o yüzden dün gece sivilcelerime bal sürdüm 2 saat sonra yıkadım, sabah 1 tanesi iltihaplanmıştı :(
Kafam çok karıştı her yerde farklı bir maske tarifi var.

Çok teşekkür ederim. Kükürtlü sabunu duymuştum, uzun vadede baya etkili oluyormuş. Yoğurt ve limon maskesini nasıl yapıyoruz ve nasıl uyguluyoruz? Bir de dün akşam bir sitede okudum bal iyi geliyormuş sanırım, bununla ilgili bir bilginiz var mı? Dün gece balla tarçını karıştırdım ve yüzüme sürüp 2 saat sonra yıkadım, sabah sivilcelerimden biri iltihaplanmıştı :(

Çok teşekkür ederim. Kükürtlü sabunu duymuştum, uzun vadede baya etkili oluyormuş. Yoğurt ve limon maskesini nasıl yapıyoruz ve nasıl uyguluyoruz? Bir de dün akşam bir sitede okudum bal iyi geliyormuş sanırım, bununla ilgili bir bilginiz var mı? Dün gece balla tarçını karıştırdım ve yüzüme sürüp 2 saat sonra yıkadım, sabah sivilcelerimden biri iltihaplanmıştı :(

Yüzüne bal sürmeni tavsiye etmiyorum tüy köklerini güçlendirir aman sakın diyim bak

Biraz yoğurt ve limon sık canım krem kıvamında olunca yüzüne sür kuruyunca ılık suyla yıka, gül suyuyla tonik yap ama bunu hergün yapma

Evet kükürtlü sabun için biraz sabır lazım canım ama etkisiz değil

benim yaptığım ve 1-2 yapımda sivilceyi gideren formül şu ki yumurta sarısı ile balı ısıtıyorsun sonra sivilcenin üzerine sürüyorsun öyle beklesin kurusun üzerinde 15 dk belki sonra yıka. geçene kadar uygula ama benim sivilcem çok berbat olmasına rağmen ilk yapımda birisini gidermişti başka zaman olan başka sivilce de 2 yapımda gitmişti yani 1 veya 2 günde gidiyor. marifetnameden okudum bunu erzurumlu ibrahim hakkı hazretleri yazdı

konunun üstünden bir sene geçmiş ama çok kötü durumdayım iki kaşımın arasında sivilce çıkıyor şişmeye başladı ve 4 gün sonra önemli bi randevum var napmalıyım. kızarıklıklar için falan :(:((:43::43:

Canım yüzüne diş macunu sür yatarken. Oynamamışsan eğer hala içi doluysa sivilcelerinin. Geceden sür. Sabah yumuşakça yıka. Bi kaç gecede kurutur. Yardımcı olabilir. Ben yaptım tavsiye ederim.

Son düzenleme:
canım kesinlikle kulaktan dolma bilgilere inanma yok şunu sür bu iyi geliyor gibi bende senin gibi çok denedim zamanında birsürü şey hiçbiri iyi gelmedi gelse bile geçici çözüm çünkü sivilce içten gelen bir şey yağ bezelerinin aşırı fazla çalışması sonucu oluşuyor fazla çalışmasını önleyen tek ilaçta roaccutane yağ bezelerini bidaha dönmemek üzere yok ediyor ben başladm 24 gün oldu bi yan etkisi dudak kuruluğu oldu bende tabi birsürü yan etkisi var herhangi biri olabilir sende tavsiyem bi dermotoloğa gitmen tabi yaşın kaç bilmiyorum ergenlik dönemindemisin?

yaş veya pak mayayı bir çay tabağına 1 buçuk tatlı kaşığı kadar kokuyorsunuz. üzerine 2 çay kaşığı kadar süt koyuyorsunuz. elde ettiğiniz karışımı yüzünüze sürüyorsunuz. kuruduktan sonra soğuk suyla yıkayıp ardından buz sürüyorsunuz. ardından gül suyu ve nemlendirici olarak bepanthen sürüyorsunuz ve sivilceler kayboluyor. sürdüğünüz buz yüzünüzü gerginleştiriyor ve daha güzel görünmesini sağlıyor.. ben haftada 2 kere yapıyorum çok iyi geliyor.

Canım yüzüne diş macunu sür yatarken. Oynamamışsan eğer hala içi doluysa sivilcelerinin. Geceden sür. Sabah yumuşakça yıka. Bi kaç gecede kurutur. Yardımcı olabilir. Ben yaptım tavsiye ederim.

kızarıklık gibi bişey de yok ama dolgunluk ve sertlik çok. macun onu kurutmayabilir ama diğer sivilcelerime süreceğim teşekkürler. peki oynanmış sivilcelere o lazım 3 gün kaldı buarada :(((( çok kötüyüm:43::43::43:

canım kesinlikle kulaktan dolma bilgilere inanma yok şunu sür bu iyi geliyor gibi bende senin gibi çok denedim zamanında birsürü şey hiçbiri iyi gelmedi gelse bile geçici çözüm çünkü sivilce içten gelen bir şey yağ bezelerinin aşırı fazla çalışması sonucu oluşuyor fazla çalışmasını önleyen tek ilaçta roaccutane yağ bezelerini bidaha dönmemek üzere yok ediyor ben başladm 24 gün oldu bi yan etkisi dudak kuruluğu oldu bende tabi birsürü yan etkisi var herhangi biri olabilir sende tavsiyem bi dermotoloğa gitmen tabi yaşın kaç bilmiyorum ergenlik dönemindemisin?

24 gün kullanmışsın canım başka yanetkileri varmı. bide 3 gün kaldı randevuma o sürede etki edermi o bahsettiğin ilacı şuan temin edemem :((

yaş veya pak mayayı bir çay tabağına 1 buçuk tatlı kaşığı kadar kokuyorsunuz. üzerine 2 çay kaşığı kadar süt koyuyorsunuz. elde ettiğiniz karışımı yüzünüze sürüyorsunuz. kuruduktan sonra soğuk suyla yıkayıp ardından buz sürüyorsunuz. ardından gül suyu ve nemlendirici olarak bepanthen sürüyorsunuz ve sivilceler kayboluyor. sürdüğünüz buz yüzünüzü gerginleştiriyor ve daha güzel görünmesini sağlıyor.. ben haftada 2 kere yapıyorum çok iyi geliyor.

3 günde etki edermi peki
ayrıca şey benım kaşımın arasındaki nasıl diyim dolgun ve sert. kızarıklık yok. sivilce midir nedir anlayamıyorum da. bu bende haftada 1 tane çıkıyor 1 hafta durup iniyor bazen sivilceye dönüşüyor:43::43:

24 gün kullanmışsın canım başka yanetkileri varmı. bide 3 gün kaldı randevuma o sürede etki edermi o bahsettiğin ilacı şuan temin edemem :((

canım üç günde etki edecek bir ilaç değil maalesef kilona göre doktor kullanman gereken dozu ayarlıyor en az altı ay kullanılması gerekiyor kesin çözüm oluyor .üç günde işe yaramaz ama hayatında ki diğer önemli randevularına sivilcesiz gidebilirsin bu ilacı kullanırsan tabi öncelikle doktora bi git en doğru kararı o verir gerçi şuan 17 yaşındasn daha ergenlik dönemindesin bekle 2 sene daha geçmezse kullanırsın kesin çözüm olarak

3 günde etki edermi peki
ayrıca şey benım kaşımın arasındaki nasıl diyim dolgun ve sert. kızarıklık yok. sivilce midir nedir anlayamıyorum da. bu bende haftada 1 tane çıkıyor 1 hafta durup iniyor bazen sivilceye dönüşüyor:43::43:

canım o dediğin şeylere etki eder mi bilemiyorum çünkü o sivilce gibi olan şeyler her zaman deri yüzeyine çıkmıyor. çoğunlukla içerde kalıyor. benim dediğim daha çok dışarı çıkmış sivilcelere etki ediyor. bu arada kabuklu yer fıstığı ve günde bir bardak süt çilde çok iyi geliyor. sadece yüze değil tüm vücuda. cildin güzel olması için tek bir şeyden medet ummamak lazım. cilde iyi gelen şeyleri düzenli olarak ve mevsiminde yemek içmek gerek.

Back
X