Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm kükürtlü sabunlar var deneyebilirisin düzenli kullanımda kurutuyo sivilceleri. Eğer çok kızarıksa buz kompleksi yapabilrsin. Yoğurt ve limonlu maaskeyide deneyebilirsin
ama 5 günde hepsi geçmez sadece hafifler.. Güzelde bi makyaj tamamdır :)
Canm kükürtlü sabunlar var deneyebilirisin düzenli kullanımda kurutuyo sivilceleri. Eğer çok kızarıksa buz kompleksi yapabilrsin. Yoğurt ve limonlu maaskeyide deneyebilirsin
ama 5 günde hepsi geçmez sadece hafifler.. Güzelde bi makyaj tamamdır :)
Çok teşekkür ederim. Kükürtlü sabunu duymuştum, uzun vadede baya etkili oluyormuş. Yoğurt ve limon maskesini nasıl yapıyoruz ve nasıl uyguluyoruz? Bir de dün akşam bir sitede okudum bal iyi geliyormuş sanırım, bununla ilgili bir bilginiz var mı? Dün gece balla tarçını karıştırdım ve yüzüme sürüp 2 saat sonra yıkadım, sabah sivilcelerimden biri iltihaplanmıştı![]()
Canım yüzüne diş macunu sür yatarken. Oynamamışsan eğer hala içi doluysa sivilcelerinin. Geceden sür. Sabah yumuşakça yıka. Bi kaç gecede kurutur. Yardımcı olabilir. Ben yaptım tavsiye ederim.
canım kesinlikle kulaktan dolma bilgilere inanma yok şunu sür bu iyi geliyor gibi bende senin gibi çok denedim zamanında birsürü şey hiçbiri iyi gelmedi gelse bile geçici çözüm çünkü sivilce içten gelen bir şey yağ bezelerinin aşırı fazla çalışması sonucu oluşuyor fazla çalışmasını önleyen tek ilaçta roaccutane yağ bezelerini bidaha dönmemek üzere yok ediyor ben başladm 24 gün oldu bi yan etkisi dudak kuruluğu oldu bende tabi birsürü yan etkisi var herhangi biri olabilir sende tavsiyem bi dermotoloğa gitmen tabi yaşın kaç bilmiyorum ergenlik dönemindemisin?
yaş veya pak mayayı bir çay tabağına 1 buçuk tatlı kaşığı kadar kokuyorsunuz. üzerine 2 çay kaşığı kadar süt koyuyorsunuz. elde ettiğiniz karışımı yüzünüze sürüyorsunuz. kuruduktan sonra soğuk suyla yıkayıp ardından buz sürüyorsunuz. ardından gül suyu ve nemlendirici olarak bepanthen sürüyorsunuz ve sivilceler kayboluyor. sürdüğünüz buz yüzünüzü gerginleştiriyor ve daha güzel görünmesini sağlıyor.. ben haftada 2 kere yapıyorum çok iyi geliyor.
24 gün kullanmışsın canım başka yanetkileri varmı. bide 3 gün kaldı randevuma o sürede etki edermi o bahsettiğin ilacı şuan temin edemem(
3 günde etki edermi peki
ayrıca şey benım kaşımın arasındaki nasıl diyim dolgun ve sert. kızarıklık yok. sivilce midir nedir anlayamıyorum da. bu bende haftada 1 tane çıkıyor 1 hafta durup iniyor bazen sivilceye dönüşüyor![]()