Sivilceli Ciltler sivilcelerimden böyle kurtuldum !!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Amin canim. Ben aylarca yaptim inanir misin herkes cildime imreniyordu sonra yuzum guzellesince biraktim simdi iz leke yok ama isilik gibi nokta seklinde sivilceler cikmaya basladi sanirim alerjik cunku cok kasiniyor insan uzuluyor insallah gecer

Amin canim. Ben aylarca yaptim inanir misin herkes cildime imreniyordu sonra yuzum guzellesince biraktim simdi iz leke yok ama isilik gibi nokta seklinde sivilceler cikmaya basladi sanirim alerjik cunku cok kasiniyor insan uzuluyor insallah gecer

inşallah canım. ben de çok kullandım ama aah ah bırakmasaydım keşke. senin durum alerjik olabilir haklısın bi doktora görün bence. ben de geçmezse doktora gideceğim mecburen

çok şükür gayet iyi durumda ama dediğim gibi ergenlik çağında olduğum için çıkmaya devam ediyorlar bende çıktıkça devam ediyorum aslında burda önemli olan istikrar yani bazıları bir iki gün uyguluyo sonra bu işe yaramadı diyerek bırakıyolar bu çok yanlıs gercekten istikrarlı olmak önemli baya

sevindim. ben de devam ediyorum biraz daha iyileştiler. istikrar kesinlikle çok önemli, bir daha bırakmıycam yaptıklarımı. yazın limonlu su da gayet iyi gidiyo yani ferah ferah bu olmazsa lavanta kürü uygulamayı düşünüyorum. deneme yanılma devam edip gidiyoruz işte

Merhaba kızlar
bende sivilceden nasibini almış 24 yaşında bir bayanım. elma sirkesi ve sodayı karıştırıp mı sabah akşam yüzünüze sürüyorsunuz? Ne kadar bekletip yıkıyorsunuz? Ayrıca maden suyunun yeni mi açılmış olması lazım yoksa bir açtığımızı bitene kadar kullanabilir miyiz?

evet bir kahve fincanı maden suyu bir kahve fincanı da elma sirkesi fakat elma sirkesi %100 organik olucak içindekiler kısmın asit vs yazmaması lazım ben bunu bir kasede karıstırdım bu karsımı 2 ya da 3 gün kullandım hani bitene kadar kullansanız nolur bilemiyorum

Peki ne kadar bekletip yıkıyorsun?

canım bizim evde annem marketten almış ama normal elma sirkesi o da işe yaarar mı

canım bizim evde annem marketten almış ama normal elma sirkesi o da işe yaarar mı
emin değilim ben hep doğal elma sirkesi kullanmıştım ama şunu burdan belirtiyim ki bi süre önce cildimde inanılmaz bir sivilce artışı oldu hormonlarımdan kaynaklı ve elma sirkesi tarifi işe yaramadı malesef yaklaşık bir ay önce oldu bu bende hemen bir dermatoloğa gittim ve ilaca basladım ama hap değil bir solüsyon ve bir krem verdi benimle gercekten cok güzel ilgilendi ne zaman arasam telefonunu açtı ve sorularımı hiç sıkılmadan yanıtladı şimdi çok şükür cildim gayet iyi ama kırmızı lekelerim kaldı çukur şeklinde değil izlerim leke gibi kaldı bakalım suan hala ilaç kullanıyorum bir ayı doldurmak üzereyim bu ay kontrole gidicem

Geçmiş olsun canım.elma sirkesi tarifini söyler misin?lekelerim için kullanmak istiyorum da.

Geçmiş olsun canım.elma sirkesi tarifini söyler misin?lekelerim için kullanmak istiyorum da.
benim lekelerimde hiç bir işe yaramadı ama yinede söyliyim bir türk kahvesi fincanı doğal elma sirkesiyle yine bir fincan doğal maden suyunu karıştırıyorsun ve bir pamuk yardımıyla yüzüne uyguluyorsun kullandığım zamanlar sivilcelerime iyi gelmişti umarım sende de işe yarar ama dediğim gibi izlere pek bir faydası yok

Bir de sadece sirke sürmeyi dene.ben öyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…