Sivilceli Ciltler sivilceleri yok eden formül buldum!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
Arkadaşlar sivilceyi yok eden formül buldum arkadaşımla denedik cidden işe yarıyor her gün yeni hazırlayın sıcaktan dolayı ekşiyebilir.
1) 5-6 damla süt
2) 1 tatlı kaşığı kadar tuz
3) azcık limon suyu sıkın
bunu hergün yeni hazırlayın sivilceleri kurutup yok edicektir ....

benim cildim de kuru ama birşey olmadı canım zaten sivilcelerin üzerine sür evdeyken geçe yatarken falan kurutuyor...

Bu sivilceler geçmek istemeyince hiç geçmiyorlar malesef :mymeka:
Üzerine fazla gitmeden yinede çoğalmalarına engel olmak lazım a.s

sadece limon bile kurutmasina yetiyor sadece sivilcenin basina sürdügün zaman kurutuyor.sonrada sütle temizleyebilirsiiz.yumusacik oluyor

:1no2:arkadaşalr sivilce içten gelen bişey olduğu için biz nekadar dıştan geçirsekte yine çıkacaktır benımde denemediğim bişey kalmadı sivilceleri geçiren formüllerde oldu ama hep dıştan tedavi olduğu için yine çıktı yine çıktı

bence iyi gelir benim cildim kuru ama arkadaşımın yağlı canım ayrıca perşin arkadaşım peeling uygulamıyoruz ki niye cizgin üzerine sürüyoruz ovalamıyoruz masaj yapmıyoruz biz denedik 2 günde gözle görülür kayıp var zaten benim fazla yok ama arkadaşımın çok vardı iyi geldi baya sütde cildi besliyor zaten tuz ve limon ise kurutup döküyor

Arkadaşlar sivilceyi yok eden formül buldum arkadaşımla denedik cidden işe yarıyor her gün yeni hazırlayın sıcaktan dolayı ekşiyebilir.
1) 5-6 damla süt
2) 1 tatlı kaşığı kadar tuz
3) azcık limon suyu sıkın
bunu hergün yeni hazırlayın sivilceleri kurutup yok edicektir ....

Canım ya günde kaç defa yapmak gerek.sivilce üzerine sürüp kurumasını bekledikten sonra yıkıyacakmıyız yoksa öyle kuruyup bırakcakmıyız.kaç gün devam etmeli.siz günde bi defamı yaptınız.anlatabilirmisin.

her defasında yenisini yapacaksınız canım beklememeli o zaman tabiki mikrop oluşur ayrıca arkadaşımın cildide çok yağlıydı gayette iyi geldi sürdükten sonra (Gece yatarken yada ev içindeyken) sürün bütün gün yüzünüzde kalabilir birşey olmuyor zaten pamuk yarmıyla bolca sürün istediğiniz günlerde yapık tabi faydasını hemen görmek istiyorsanız hergün yapın

arkadaşlar bakın yoğurt maskeside çok iyi.yüzü temizliyor.1 yk.yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucuyla karbonat koyun.karıştırıp sürün yüzünüze.tamamen kurumadan ovarak çıkarın.dökülen yoğurt kırıntılarına bakın nasıl siyahlaşıyor.yüzü yumuşatıp temizliyor.ben çok seviyorum.

X