ergenliğe bağlı ufak tefek sivilce olayı yaşadım...tabii o zaman ufak tefek demiyordum büyük sorundu benim için...asıl evlenip çocuk sahibi olduktan sonra özellikle 22_28 yaş arası çektim...çıban gibi geçmek,iyileşmek bilmezdi ...gece uyurken yastığa değse acısından uyanırdım benneyaptımki...çok moral bozucu idi ve hiç birşey fayda vermedi...ve bunlar sivilce değil akne olarak biliyorum ben ...boynumda bile çıkardı...28 den sonra 34_35 kadar eskisi kadar yoğun olmasada arada çıkıyorlardı...sonra ufalıp sivilce gibi çıkmaya başladılar...şimdi son 2_3 senedir rahatım ama yaş 41 oldu bu arada:roflol:ve çok çirkin görünmesede izleri kaldı biraz...özellikle boynumla yanağımın birleştiği noktalardabenneyaptımki...onlarıda umursamıyorum artık...kelin ilacı olsa başına sürermiş...ben baş edemedim yıllarca,o yüzdende sadece temiz tutmanızı ve mümkün olduğunca el vurmayıp,mikrop kapmasına sebeb olmamanızı önerebilirim ancak:sm_confused:epey zaman önce aslında bu konuda biri forum açmış mucize gibi bir yapma ilaçtan bahsetmişti...babasının eczacımı,kimyacı öyle bir arkadaşı hazırlamış...ama nasıl bulunur bilemiyorum ...bayağı bir zaman önce idi çünkü...:gitme: