Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı tecrübelerim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
Arkadaşlar biliyoruz ki herkesin cilt tipi farklıdır ama bana yarayan yaramayan yöntemleri sizlerle paylaşacağım belkide yarayanınız olur

sivilcelerim 12 yaşımın sonlarında yani 12-13 yaşlarımda başladı yanlış hatırlamıyorsam. ve şimdi hemen hemen geçmek üzere iz gibi birşey kaldı üsttelik sivilce yapan besinleri yememe ve ilk çıktıklarında arkadaşımın sıkmasına ramen

Benim denedigim yöntemlerden en etkilisi elma sirkesi pamuga bir - iki damla elma sirkesi batırın yatmadan önce sivilcelerinize tonik edin gerçekten çok işe yarıyor

Gül suyunuda denedim elma sikresi kadar olmasada işe yarıyor gibi

İşe yaradıgını sandıgım ama sivilceleri azaltmak yerine arttıran yöntemler :

Arap kızı kremini sivilceler için almıştım hemen hemen iki kutu bitirdim ama sivilcelerin artmasına sebeb oldu bazen sürmüyordum görüyordum ki sivilceler azalıyor nasıl olur dedim sonra bu forumdada sivilce yapan kişileri görünce dün yüzüme sürmedim ve gerçekten anladım ki arap kızı kremi sivilce yapıyormuş ben beyazını kullanıyorum pembesinide daha önceden denemiştim oda pek işe yaramadı

Evet arap kızını sürünce budra yada fondoten gibi yüze canlılık veriyor ama sivilce yapıyormuş çok yaglı

Bıttım sabununuda denedim ilk denedigimde işe yaradı yüzüme parlaklık vermişti ama sonra bir işe yaramamaya ve yzümü kurutmaya başladı ve bıraktım sonra dove n sabununu denedim sivilcelere bir +sı yada -si olmadı şimdi oriflame in sabununu kullanıyorum kataloga baktım ayıp olmasın birşey alayım dedim ümitsizlikle kullandım ama beğendim

Son düzenleme:
X