Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Güneş kremi kullaniyomisunuz kizlar. Kullanmiyorsaniz kesinlikle kullanin dun ben disariya ciktim nemlendiricimi surmustum sadece hava kapali diye surmedim birden gunes acti eve geldim kipkirmizi olmusum aksamda leke ve siyah nokta giderici krem surdum yuzum cayir cayir yandi anlimdada leke olusmaya baslamis gibi alak olusmus ne surebilirim onerebileceginiz krem varmi gunes sonrasinda

Son düzenleme:
Canım hata yapmışsın güneş kremi sadece yazın kullanılmaz kışında soğuğun yakıcı etkisinden korunmak için de kullanılır AVENE veya BİODERMA nın güneş kremini tavsiye ederim 50 faktörlü olanı çünkü ilaç kullanan hassas ciltlere anca yetiyor :)

Evet hata yaptim keske surseydim gunes kremi aliskanligim hic yok ama bundan sonra kesinlikle tedaviden sonra devam edicem birakmiycam hic yaz kis kullanic boyle uzulup stres olamam zaten bugun yanagimda bi sivilce cikti bide dunde kasimin yanin da siyah nokta cikti sivilce gibi sok oldum

Sakın elleme canım birkaç gün sonra ilacın etkisiyle kurumaya başlar zaten

Sakın elleme canım birkaç gün sonra ilacın etkisiyle kurumaya başlar zaten
Sivilceyi ellemedim ama siyah noktayi dayanamadım sıktım çok büyüktü çünkü temizlensin diye. Şuandada çenem kıpkırmızı leke gibi duruyor çok bunaldım yaa her gün bişeyle karşılaşıyorum keşke hiç ilaca başlamasaydım

Ohoo sen böyle olumsuz konuşursan stresten zaten daha fazla çıkar tedavinin sonunu duşun çektiğin bu kadar sıkıntı elbet bitecek yani birde tavsiye bu süreçte aynalara bakma bence :)

Ohoo sen böyle olumsuz konuşursan stresten zaten daha fazla çıkar tedavinin sonunu duşun çektiğin bu kadar sıkıntı elbet bitecek yani birde tavsiye bu süreçte aynalara bakma bence :)
Bugün yine yanağımda sivilce cikti ister istemez olumsuz dusunuyorum yagli bi cildim yoktu kardesimin mesela cildi cok yagliydi ve 3 ayda bebek gibi olmustu yuzu benim 11 gun kaldi 3 ayin bitmesine hala sivilce cikiyor cenem kipkirmizi leke oldu sivilce izleri kirmiziliklari var ellerim egzama artik dayanamiyorum ellerim cok aciyor kaslarim agriyor kollarim bacaklarim ayak topuklar bile bana cok fazla yan etki yapti kardesim hic birini yasamadi mesela sadece dudak catlamasi oldu oyuzden bu son bir haftadirda kas agrilarim artinca artik 4.ay ilac degil baska kremleler duzeltmeye yuzumu toparlamaya calisicam sanki iskence yapmislar gibi heryerim agriyor zaten doktorda 3 ay kullanicaz sende demisti 25 inde gidicem nasipse izler lekeler icin ve cikan sivilce uzerine surmem icin biseyler yazdircam

umarım gecer demekkı ınatcı yuzumuz var benımde cenemde cıktı sanırım 3 ay surucek kusma donemı

Anladım canım umarım düzelir yaşadıllarını sadece sen bilirsin burdan ne desem boş ama bu ilaca kendimiz istiyerek başladık sonuçları illaki bu denli olacaktı bu kişinin bünyesine göre değişir sabır diliyorum sana ve herkese inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız :)

umarım gecer demekkı ınatcı yuzumuz var benımde cenemde cıktı sanırım 3 ay surucek kusma donemı
Evet doktorda demisti senin sivilcelerin inatci demisti
Evet isteyerek basladik ama ben bu ayda bitsin daha devam edemiycem ufak agrilar degil gercekten cok agriyor bu sefer cildimi duzelticem derken sagligimdan olmak istemiyorum ilgilenmem gerekende iki cocugum var onlara bakmaya zorlaniyorum kollarim bile agriyor ufacik bi iste yoruluyorum hemen insallah bu ay sonuna kadar cikan sivilceler söner bidaha cikmazda lekeleri gecirmekle ugrasirim bi tek. Hepimiz insallah istedigimiz gibi sorunsuz puruzsuz bi cilde kavusuruz

Merhaba arkadaşlar bende bir aydir aknegen ve aknerent kullaniyorm roucuton muadili ve dudaklarim cok kotu sürekli de sivilce cikiyor sıkıyorum ben hata ama dayanamiyorm agzimi acamiyorm artik yirtildi resmen ellerin de çok kotu ilacm bitti bugün ilacsz kalem yarn kontrole gidicem tahlillerimi yaptirdim kolestrol 169du gecen ay 209 olmuş LDL de yükselmiş birde tansiyonum yükseliyor benim sekiz ay kullacagiz dedi hic bi düzelme göremiyorum etkisini ne zaman gösterecek görenler düzelmeye başlamış diyor ama dudaklarim kaniyor artik

Canım sen daha yolun başındasın üç ay kusma döneminden sonra düzelmeye başlar tabi bu vücudun yapısına da bağlı su iç bol bol vücudun kuruduğu için çatlama kuruma oluyor bol bol nemlendir ve sabret :)

Kızlar bende kullanıyorum 3.ay bitmek üzere ama hala sivilcelerim kusuyor alnındaki ve sağ yanagimda ki gecti fakat sanki hepsi sol yanagimda toplanmış gibi cok fazla sivilce var bide ben onlari sıktım ama şişik durumdalar çoğalır mı

Ben hiç bir sivil cem artık sıkılmıyor derim kalkıyor Ben ce ortalama kusma dönemi 3 ay benim kuzenim 4 ay kullandı ve 3 ay bile yasadi . biraz sabir.Ben de 2.5 ay oldu bakalım 15 gün içinde bu duzelme olucakmi

Canım meraba benm yüzümde çok kötü leke be sivilcelerden dolayı.doktor roucatane kullanmamı söylüyor ama pek istemiyorum açıkçası önericegın krem nedir işe yarıyor mu gerçekten çok sıkıldım yılladr bu sorundan.

Benimde bitmek uzere 3. Ay hala cikiyor bugunde cikti gecenlerde yanagimda ve cenemde gecen gun sag kasimin yaninda cikmisti dun kulagimin kenarina yakin yerde bugunde sol kasimin kenarinda kuru bi cildim vardi yagli degildi stresten cikti iki yildir sivilcelendim ben ergenligimde boyle sey gormedim ve bende cabuk duzelmesini umuyodum yagli bi cildim olmadigi icin ama hala cikiyor cabuk iyilesiyor ama lekesi kaliyor insallah zamanla onlarda gecer doktorada soylicem bu lekelere etkili bisey versin onersin artik

Ben hiç bir sivil cem artık sıkılmıyor derim kalkıyor Ben ce ortalama kusma dönemi 3 ay benim kuzenim 4 ay kullandı ve 3 ay bile yasadi . biraz sabir.Ben de 2.5 ay oldu bakalım 15 gün içinde bu duzelme olucakmi
Banada doktor 3 ay kullanicaz sende demisti bakalim ne diycek hala sivilce ciktigni gorunce 4. Ayda kullan derse kullanmayi dusunmuyorum cunku kaslarim heryerim cok agriyor hafif agrilar olsa dayanirim kullanirim bir ay daha ama yurumekte zorlaniyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…