Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım naptın sımdı kacıncı gunundasın.
aktıf sıvılceleın varmı.krem olarak halen sıvılce kremlerını kullanıyormusun

Hangi maskeyi kullaniyosun canim ne guzel yaa insallah su dokulmeme bi care bulabilirim iyice inceldi sacim
Canım ben bunun için iki şey kullanıyorum biri aktarlarda satılan bir kutuda bakım yağları (içinde birçok yağ olan ) biride Gratis lerde satılan ismi 'Argan Oil hyrdrating hair mask 'boyle kahverengi kutuda yeşil kapaklı çok şükür bir sıkıntım kalmadı inşallah sende de işe yarar hemde baya gidiyor zaten uç dört ayda ben bunlara 25 tl falan harcıyorum kimyasal da yok zaten yağ dan oluşuyor hepsi :)

canım naptın sımdı kacıncı gunundasın.
aktıf sıvılceleın varmı.krem olarak halen sıvılce kremlerını kullanıyormusun
2 bucuk ay oldu tam kullaniyorum kaldi 15 gunum sonra doktora gidicem izler var onlar icinde bisey versin cunku cok kotu duruyor kirmizi ve cenemde hala sivilce cikiyor biri geciyor biri cikiyor kisir dongu oldu artik dun bitane daha cikti dayanamadim oynadim ondan onceki gunde cikti gun asiri cikiyo nerdeyse sadece cenemde doktorumu aradim sordum kremler yapmaz ilacin etkisi dedi devam ederse ay sonuna kadar tekrar yazariz dedi zoretanin.bende daha bi ay kullanmak istiyorum bu cenem yuzunden 4 ay kullanmis olayim bari 4. Aydada hem ilac hem izler icin beraber kullanirim 4 aydan sonrada gecsede gecmesede kullanmayi dusunmuyorum artik cok bunaldim cunku ve yurumekte zorlaniyorum ayak tabanlarim ve bileklerim agriyor sabahlari butun kaslarim agrirmis vaziyette uyaniyorum ellerim egzama oluyor surekli ve saclarim cok dokuluyor iyice inceldi hadi bi bucuk ay daha katlanirim yeterki artik cikmasinlar

Evet o bakim yaglarindan zamaninda kullanmistim pek dokulmeye iyi gelmedi hafta bir uyguluyodum kutu bitince bidaha devam etmedim karanfil suyu kullanmistim 3,4 ay cok cok iyi gelmisti dokulmeyi durdudu ve sac cikartti dolgunlasti sacim ve cok pratikte hergun fisfisli siseye koyup sıkıp tariyodum sacimi oyle kuruyodu sacim tabi sacini yikarken siyah sular akiyo:) tekrar yapmayi istiyorum ama sacida kurutuyor mat gosteriyor oyuzden ilactan dolayida kuru sacim iyice kurur egzama olur korkusundan suan onu denemeyi dusunmuyorum simdilik cam terebentin yagi koydum sampuanima hem yumusatiyoda senin dediginide bakiyim gittigimde gratise yarin sagol canim.ilac tedavisi bitsin karanfilide kullanicam ve doktora gitmeyi bile dusunuyorum.

Yanagimda bi sivilce cikti dustan sonra farkettim sok oldum artik umidimi kestim kurtulamiycam ben sivilcelerden cunku zaten yagli bi cildim yoktu benim yagdan parlayan bi cildim hic olmadi anlam veremiyorum bende daha cabuk etki etmesi lazim degilmiydi ki

Anladım canım inşallah iyi gelir stres yapma saçın ve ilacıın en büyük düşmanı bence stres

Kızlar ben tamamen saldim valla hiç ilgilenmiyorum sivilcelerimle biri gidip diğeri geliyor ama sadece moralimi bozan kırmızı lekelerin kalması artık bitmesini istiyorum işkence gibi insan içine cikasim gelmiyor.

Ayyy kızlar aynen bende çok bunaldim tam diyorum oh düzeldi çok iyi diyorum pat gene yanagimda çıkıyor ellemicem diyorum günlerde iyilesmiuor elleyince zaten iyilesmiyor iyice morel yerlerde

Yüzümde akne rozasea vardı, iltihaplı akne yoktu. yıllarca sivilcem var sanıp kulkanmadıgım ürün, gitmedigim doktor kalmamıstı. akne rozasea minik sivilceler noktadan biraz daha büyük ucunda beyaz nokta olan kabarcıklardı. 8 ay roacutan kullandım ne kusma dönemi yaşadım yüzümde ne de bir yan etki hep 30 mg kullandım düzenli olarak. sonuç 8 ay boyunca bebek gibiydi yüzüm ilacı bıraktıktan hemen 1 ay sonra eskisi gibi oldu sonra anladık akne rozasea oldugunu. roacutanı bosuna kullanmısım. yediklerime içtiklerime dikkat edince güneş kremsiz dışarı çıkmayınca geçti yüzüm arada minik minik cıkar ama sonra iz kalmadan geçer çok şükür. iyice arastırmadan kullanmayın derim. 8 aylık sürecte dudak ve göz kurulugu dısında bi yan etkisi olmadı bunuda belirteyim.

Kızlar ben tamamen saldim valla hiç ilgilenmiyorum sivilcelerimle biri gidip diğeri geliyor ama sadece moralimi bozan kırmızı lekelerin kalması artık bitmesini istiyorum işkence gibi insan içine cikasim gelmiyor.
Benimde kirmizi lekeler var internetten nereye gitsem leke icin krem bakiyorum 25 inde doktora gidicem bu lekeler icin bisey vermesini soyliycem doktora
Ayyy kızlar aynen bende çok bunaldim tam diyorum oh düzeldi çok iyi diyorum pat gene yanagimda çıkıyor ellemicem diyorum günlerde iyilesmiuor elleyince zaten iyilesmiyor iyice morel yerlerde
Bende elledim cenemdekini lekesi kaldi suan hic ellememek gerekir ama dayanamiyo insan benimde ne zamandir yanagimda cikmazdi hep cenemde cikardi dun yanagimdada cikti sabir lazim ama sabredemiyorum cunku zaten yaglu cildim yoktu niye cikiyo anlamiyorum
8.ayımı doldurdum ve tedavimin bitmesini doktor uygun gördü.Darısı size arkadaşlar:)
Ne guzel yaa amin biraz bahsedermisin nasi bi surec gecirdin kusma donemi ne zaman bitti cildin sivilce cikmamaya filan ne zaman duzelmeye basladi leke kaldimi krem kullandinmi kullandiysan hangisini fazla sordum kusura bakma canim ama ben cok bunaldim 3. Ayimdayim asiri sivilce problemim yoktu hala sivilce cikiyor ve lekeleri kaldi gecenlerinde yanaklarimda ve cenemde zaten 3 ay doktor kullanicaz sende dedi hala cikmasi morelimi bozuyor biraz aydinlatabilirmisin bizi

Bende çok şükür kusma,burun kanaması vs problemler olmadı.Sadece burun içi ve dudaklarım kuruyordu ve hala kuru bunun için de Hametan kullanıyorum çok da iyi geliyor.Her ay düzenli olarak tahlillerimi de yaptırdım kötü bir sonuçla karşılaşmadım,bol su içmekte yarar var.Sivilcelerim ilk aylarda ufak tefek çıktı öyle patlama yaşamadım sonrasında da kesildi şuan hiç çıkmıyor inşallah böyle devam eder,yüzüm tüm cildim bebek gibi oldu

Benimde ara ara hep cikti hala cikiyor strestende olabilir zaten bu sivilceler bende stresten ciktigni dusunuyorum cunku ergenligimde bi tane bile sivilcem siyah noktam yoktu bebek gibiydi benimde simdi sivilcelerin izleri kaldi seninde kaldimi canim. Aynen bende hametan kullandim hep sabaha kadar duzeliyor gun icinde tekrar dudaklarim eski halini aliyor bepontolun dudak bakim kremini kullaniyorum suan o daha iyi geldi ama simdi bu izler ve lekeler kotu duruyor onun icin arastiriyorum netten nasil gecirebilirim diye doktorumada sorucam zaten insallah onlarda gecer su cok iciyorum 4 lt gunde iciyorum tahlillerimi bende yaptiriyorum kolestrolum ve kotu kolestrolum yuksek cikmisti ilacin yukselttigini duymustum zaten

Yüzüne nemlendirici surmedinmi veya başka sivilce kremi

Ben o kadar su icemiyorum

Valla ben her saat başı alarm kurdum iki bardak içiyorum sonra koştur lavaboya böyle alıştır canım sende kendini bence iki litre yeter günde kuru cilt için

Midem almıyor çok zorlaniyorum
Bende oyleydim ama alistim :)
Valla ben her saat başı alarm kurdum iki bardak içiyorum sonra koştur lavaboya böyle alıştır canım sende kendini bence iki litre yeter günde kuru cilt için
Aynen vallah butun gun wcye gidiyorum allahtan evdeyim hafta sonu disari cikinca icmiyorum tabi okadar su :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…