Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ayrica kizlar 15 gun olcak ayak bileklerim ve topuklarim agriyor sabahlari uyandigim zaman oturdugum yerden kalktigim zaman filan cok agriyo zor basiyorum yere biraz sonra duzeliyo sonra tekrar oturup kalktigim zaman ayni oluyo yine yasli nineler gibi yuruyorum bi kac adim off butun yan etkilerini aylar ilerledikce yasiyorum ama cenem cok kotu gercekten jiletle kesikler atilmis gibi oldu yarik oldu resmen acil onarici bisey bi krem almam lazim ne almaliyim kizlar neyi onerirsiniz

öncelikle merhaba,
bende aynı dertten muzdariptim. kullanılan ilaçlar ciltte döküntü ve kuruluk yaratıyor. daha çok bitkisel ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. evli iki çocuk annesiyim cildimdede doğumdan sonra bazı sivilce lekeleri yerleşik kalmıştı fakat mucize bir ürün keşfettim aloe veralı asla yan etkisi yoktur. alman kozmetik ürünlerinin dev markası ben üyeliğini ve satışınıda yapıyorum arzu edersen ulaşırsın. yardımcı olmaya çalışırım. ürünleri kullanıp denedikten sonra güvendim ve tavsiye etmeye başladım. 05....

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle merhaba,
kullanılan ilaçlar ciltte döküntü ve kuruluk yaratıyor. daha çok bitkisel ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. evli iki çocuk annesiyim cildimdede doğumdan sonra bazı sivilce lekeleri yerleşik kalmıştı fakat mucize bir ürün keşfettim aloe veralı asla yan etkisi yoktur.( yıkama jeli nemlendirici ve peeling tamamen doğal sağlık bakanlığından onaylıdır) önerdiğim ürün ilaç değildir. alman kozmetik ürünlerinin dev markası ben üyeliğini ve satışınıda yapıyorum arzu edersen ulaşırsın iş ortağım olabilir bu işten kazançta sağlayabilirsin.ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım. ürünleri kullanıp denedikten sonra güvendim ve tavsiye etmeye başladım. 0....

geçmiş olsun canım
aloe vera içerikli bitkisel ürünler kullandım. özellikle çatlak tahriş sivilce yada ameliyat izlerinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. hiç bir yan etkisi yoktur ilaç değildir. sağlık bakanlığından onaylı. detaylı bilgi için arayabilirsin 05....bu arada satmıyorum tavsiye edicem sadece. yardımcı olmak için.

Doğru canim da kimsede olmayan yan etki yasadim 30 mg dan 10 mg düştü 1 yıl kullanacam bende yan etkisi agzimdan kan gelmesi oldu sonuçların bir ayda kötü + bir ilaci iki ayda kullaniyorum ben herkesin burnundan kan gelir benim ağızdan ilginç doktorum tekrar olursa mecbur kesmek durumdayız dedi ama ben tedaviyi bırakmak istemediğimi söyledim.

Kimsede olmayan olur mu ben arkadaşlarımdan da duydum ağzımdan kan geldi diye zaten ilacın etkisi vücutta bir ay kesildikten sonra etkisi gidiyor yine olursa tabi ara vermek en iyisi doktor ne derse doğru der çünkü. Çok geçmiş olsun canım ben ilaca aralıkta başlıyorum ve 50 mg dan başlatıcak doktorum sonuçlar temiz çıkarsa hadi hayırlısı

canım sen o dıger sıvılce kremlerını bence kesmelısın arttık surme tahrıs edebılır

sudocrem derım onarıcı ıcın

canım sen o dıger sıvılce kremlerını bence kesmelısın arttık surme tahrıs edebılır

sudocrem derım onarıcı ıcın
Suan duzeldi canim heralde ilk surdugum icin tahris yapti ama simdi gecti cok sukur kurulugumda azaldi simdi lekeler ve cukur izler icin iyi bi urun arastiriyorum cunku sivilce lekeleri ve izleri var ve sanki yanaklarimda hic bi degisiklik yok gibi bu izler yuzunden kirmizi ve cukurluk var kimi gecmez kalici kimi gecer diyor dogru urun ve bakim uygularsam insallah gecer diye umut ediyorum cunku cok sinir bozucu bi durum yaa iki sene onceki cildimi ozledim ben

çukurlar duzelmıyor dıye bılıyorum benımde 1 2 tane var.

çukurlar duzelmıyor dıye bılıyorum benımde 1 2 tane var.
Oyle diyorlar evet insallah vardir bi cozumu doktora sorucam olmadi contractubex diye bi jel var onu deniycem esim kaza gecirmisti yuzunde dikis izleri kesikleri falan hepsini gecirmisti insallah bu cukurluklarida gecirir saclarim cok dokuluyor iki haftadir sampuan arastiriyorum dokulmeyi durdursun diye hangisi iyi acaba bilemedim bi suru marka var kararsiz kaldim zaten ince telli cok yogun bi sacim yok simdi dokuldukce iyice inceldi

Saç dokulmesine karşı şampuanımın içine çam terebenti yağı döküyorum kızlar hem dökülmeyi durduruyor hemde uzatıyor

Benimde çok dökülme var kuruluktan

Saç dokulmesine karşı şampuanımın içine çam terebenti yağı döküyorum kızlar hem dökülmeyi durduruyor hemde uzatıyor
Bunu daha önce denemistim cok kotu kokuyo ama evet dolgun da gosteriyor saci ben tekrar deniyim napiyim kokusunu cekmeye raziyim sacimda varsin koksun yeterki dokulmesin :)
Benimde çok dökülme var kuruluktan
Benim eski kurulugum yok artik normale dondu sacim simdide dokulmeye basladi nasi is anlamadim kuruyken kabukluyken bile bu kadar dokulmuyordu

Kokusunu ve kuruluğunu ben saç kremleriyle yok ediyorum hatta duştan sonra lorealin yağını sürüyorum onbeş günde bir de maske yapıyorum kızlar gerçekten de çok şükür bir dökülme kepek problemi yaşamadım 2 senedir :)

Bu roaccutane ilacını daha önce kullananlar ve şimdi kullananlar kızlar, göz altınızda kızarıklık şişme oldumu? ?

Bu roaccutane ilacını daha önce kullananlar ve şimdi kullananlar kızlar, göz altınızda kızarıklık şişme oldumu? ?
Oyle bisey olmadi ama mordu benim zaten gozaltlarim dahada mor oldu onun icinde krem alicam arastiriyorum CLINIQUE nin var bi kremi morluk ve sislik icin cok pahali ama herkez memnun bide 3,4 ay gidiyomus bu arada ben zoretanin kullaniyorum 3. Ayimdayim iki tane kucuk sivilce daha cikti adetim suan belki ondanda olabilir

Bence o kadar pahalı bir urun kullanmaya gerek yok çünkü ilacı kesince bu sorunda biter inşallah pure beauty sınnin göz kremine bakabilirsiniz hem ucuz hemde canlı gösteriyor düzenli kullanımda nemde verdiği için şişlik ve kızarıklık gidecektir

Hangi maskeyi kullaniyosun canim ne guzel yaa insallah su dokulmeme bi care bulabilirim iyice inceldi sacim

Yok canim benim oncede vardi cunku cok uykusuz kaliyorum kizim cok yaramaz uykusuz butun gece uyaniyor duzensiz uykum var o yuzden mor ve cokuk duruyor beyaz tenliyim bide bu ilaclada rengim sanki daha da acildi morluklar daha goze carpmaya basladi dedigin kreme bakicam canim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…