Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Doktorum bir daha ki ay 50 mg dan başlatacak beni 4 ay sürecek tedavim ve bu kadar olumsuz yoruma rağmen kullanmak istiyorum herkeste aynı etki olacak diye birşey yok bünye meselesi vücut yapınızla alakalı ki doktorunuz birşey diyorsa doğrudur tedaviyi yarıda kesmek te doktora bağlıdır burda birkaç yazıyı okuyup vazgeçmeyin arkadaşlar bilerek kendiniz yarıda keserseniz tedaviyi vücut istediği mg alamadığı için tekrar sivilce üretmeye başlayacaktır

Benım de ızlerım var canım malesef

Evet bencede ayni nette okudugum bazilarida roacuttane daha agir zoretanin daha hafif iste roacuttane kilo aldirir zoretanin zayiflatir gibi yazilarda okumustum

yesem bende kılo alırım ıstahı acıyor.sadece kılo degıl daha etkılı ıs yerınden bır arkadasın kızı aknetrent ıcıyor gunluk 120 mg ben ıcıyorum 40 mg dusun artık

Acaba nasil gecicek bu izler ilaci kullanan cozumunu bulan arkadaslar yazabilirmi cok moral bozucu sanki sivilce varmis hic gecmemis gibi geliyo degisiklik yok gibi geliyor bu izler yuzunden
benım suan aktıf halen 3 sıvılcem var.ve baya kızarıklar var.

doktor bana 2 ay sonra oynayacagın bır sıvılcen olmıcak demstı hanı dıyorum bende pazartesı randevum var bakım ne dıyecek.

doktor bana 2 ay sonra oynayacagın bır sıvılcen olmıcak demstı hanı dıyorum bende pazartesı randevum var bakım ne dıyecek.
İki ay sonra kalmiycakmismi ay allahim yaa aksine daha cok cogalcak demesi lazimmis benim hala cikiyor 3. Ayda karacigerimizi cokmu yaglamisiz ne hala ciktigna gore :) benim kesin yani hala ciktigina gore baya yaglanmis normaldir sagliksiz seyler cok tuketiyorum kizartma pasta borek pogca aburcubur meyve nerdeyse hic yemem binde bir sebzede oyle yogurtta vs. Bide bu ilaci kullanirken boyle beslenmek gerekiyormus ama hic dikkat etmedim beslenmeme

Evet bencede ayni nette okudugum bazilarida roacuttane daha agir zoretanin daha hafif iste roacuttane kilo aldirir zoretanin zayiflatir gibi yazilarda okumustum
Etkiler aynı doktorumda böyle söyledi bana ama roacuttane daha bilindik diğerlerine göre ondan sanırım farklı etkileri var deniliyor şahsen ben diğerlerinin isimlerini roacuttane dan sonra öğrendim

günlük 120 mg off o ne çok fazla yaa
Arkadaşlar çok fazla değil kişinin kilosuna ve vücut yapısına bağışıklığına göre değişiyor mg lar doktorum 50 mg dan başlatıcak keza yan etkileride aynen öyle kişiden kişiye değişir :)

benım suan aktıf halen 3 sıvılcem var.ve baya kızarıklar var.
izler tedavi bittikten sonra dermokozmetik ürünlerle yada doktorun verdiği krem vs ilaçlarla kaybolur bence çünkü iz yüzde roacuttanedan da önce varsa geçmesi biraz zaman almaz mı imex si duymuştum ben kızarıklığa ve izlere

Ben zoretanin yanında kullaniyorum imexi yüzümü mahvetti bu ilaç imexle azda olsa kapatıyorum

Ben zoretanin yanında kullaniyorum imexi yüzümü mahvetti bu ilaç imexle azda olsa kapatıyorum
Anladım en kısa zamanda düzelir inşallah :) Çok olumsuz düşünüyorsunuz ya yada ben çok pozitifim bu tedavinin sonunu düşünün bu kadar çektiğiniz şeyin sonucu Allah'ın izniyle harika olacak sonuçta bunu size kimse zorla kullanacaksın demedi herşeyi kendimiz kabul ediyoruz

Anladım en kısa zamanda düzelir inşallah :) Çok olumsuz düşünüyorsunuz ya yada ben çok pozitifim bu tedavinin sonunu düşünün bu kadar çektiğiniz şeyin sonucu Allah'ın izniyle harika olacak sonuçta bunu size kimse zorla kullanacaksın demedi herşeyi kendimiz kabul ediyoruz

Kizlar benim çenem fena durumda cok kotu tahris oldu yaniyo catladi kipkirmizi kabuklanma kurulugu saymiyorum bile ama su iki gundur hele bugun felaket kotu oldu butun gun bol bol nemlendirici surdum ama nafile bi tanede sivilce cikti cok aciyor ve cok kotu gorunuyor goren herkes ne oldu diyo sasiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…