Canim kuruluktan dedi doktor burundan ağza veriyormuş birde değerler çok yüksek çıktıkan neden oluyormus.
Ben rougutane kullanmıyorum zoretanin ama aynı etkileri olur mu bırakırım hemen
Roacuttane da zorataine de aynı etkiye sahip isimler farklı sadeceBen rougutane kullanmıyorum zoretanin ama aynı etkileri olur mu bırakırım hemen
Benım de ızlerım var canım malesefBana zaten 3 ay kullanicaz dedi bu gidisle 4 ay kullanmam gerekicek sabah baktim 1 tanesi gecmeye baslamis allahtan cikiyor ama cabuk gecmeye basliyor aynen benimde suan 3 sivilce var cikti cenemde kremlerin icerigine nette baktim yag icermez su bazliymis akneli cilt sorunlari icinmis bilemedim simdi yinede yapabilirmidirki bu arada tonigini ve jelinide almayi dusunuyordum sabah kalkinca jeliyle yikamak icin aksamlarida kopuk temizleyiciyle yikayinca tonikleyip verdigi kremi surerim gozenekler tikali olunca sivilce yapiyomus belkide yeteri kadar temiz olmuyo cildim cunku tonik bu anda cok iyiymis kopuk ve sabunlar jeller yeterince temizlemiyomus mutlaka gozeneklerde kaliyomus oyuzden tonikte kullanayim diyorum bu arada yanaklarimda hala sivilce izleri var kirmizi
aynı dıyorlar ama ılk cıkan roaccutane yan sanayı gıbımıs zorataınRoacuttane da zorataine de aynı etkiye sahip isimler farklı sadece
Acaba nasil gecicek bu izler ilaci kullanan cozumunu bulan arkadaslar yazabilirmi cok moral bozucu sanki sivilce varmis hic gecmemis gibi geliyo degisiklik yok gibi geliyor bu izler yuzundenBenım de ızlerım var canım malesef
Evet bencede ayni nette okudugum bazilarida roacuttane daha agir zoretanin daha hafif iste roacuttane kilo aldirir zoretanin zayiflatir gibi yazilarda okumustumRoacuttane da zorataine de aynı etkiye sahip isimler farklı sadece
Evet bencede ayni nette okudugum bazilarida roacuttane daha agir zoretanin daha hafif iste roacuttane kilo aldirir zoretanin zayiflatir gibi yazilarda okumustum
benım suan aktıf halen 3 sıvılcem var.ve baya kızarıklar var.Acaba nasil gecicek bu izler ilaci kullanan cozumunu bulan arkadaslar yazabilirmi cok moral bozucu sanki sivilce varmis hic gecmemis gibi geliyo degisiklik yok gibi geliyor bu izler yuzunden
günlük 120 mg off o ne çok fazla yaayesem bende kılo alırım ıstahı acıyor.sadece kılo degıl daha etkılı ıs yerınden bır arkadasın kızı aknetrent ıcıyor gunluk 120 mg ben ıcıyorum 40 mg dusun artık
İki ay sonra kalmiycakmismi ay allahim yaa aksine daha cok cogalcak demesi lazimmis benim hala cikiyor 3. Ayda karacigerimizi cokmu yaglamisiz ne hala ciktigna gore :) benim kesin yani hala ciktigina gore baya yaglanmis normaldir sagliksiz seyler cok tuketiyorum kizartma pasta borek pogca aburcubur meyve nerdeyse hic yemem binde bir sebzede oyle yogurtta vs. Bide bu ilaci kullanirken boyle beslenmek gerekiyormus ama hic dikkat etmedim beslenmemedoktor bana 2 ay sonra oynayacagın bır sıvılcen olmıcak demstı hanı dıyorum bende pazartesı randevum var bakım ne dıyecek.
Etkiler aynı doktorumda böyle söyledi bana ama roacuttane daha bilindik diğerlerine göre ondan sanırım farklı etkileri var deniliyor şahsen ben diğerlerinin isimlerini roacuttane dan sonra öğrendimEvet bencede ayni nette okudugum bazilarida roacuttane daha agir zoretanin daha hafif iste roacuttane kilo aldirir zoretanin zayiflatir gibi yazilarda okumustum
Arkadaşlar çok fazla değil kişinin kilosuna ve vücut yapısına bağışıklığına göre değişiyor mg lar doktorum 50 mg dan başlatıcak keza yan etkileride aynen öyle kişiden kişiye değişir :)günlük 120 mg off o ne çok fazla yaa
izler tedavi bittikten sonra dermokozmetik ürünlerle yada doktorun verdiği krem vs ilaçlarla kaybolur bence çünkü iz yüzde roacuttanedan da önce varsa geçmesi biraz zaman almaz mı imex si duymuştum ben kızarıklığa ve izlerebenım suan aktıf halen 3 sıvılcem var.ve baya kızarıklar var.
Ben zoretanin yanında kullaniyorum imexi yüzümü mahvetti bu ilaçizler tedavi bittikten sonra dermokozmetik ürünlerle yada doktorun verdiği krem vs ilaçlarla kaybolur bence çünkü iz yüzde roacuttanedan da önce varsa geçmesi biraz zaman almaz mı imex si duymuştum ben kızarıklığa ve izlere
Anladım en kısa zamanda düzelir inşallah :) Çok olumsuz düşünüyorsunuz ya yada ben çok pozitifimBen zoretanin yanında kullaniyorum imexi yüzümü mahvetti bu ilaçimexle azda olsa kapatıyorum
Anladım en kısa zamanda düzelir inşallah :) Çok olumsuz düşünüyorsunuz ya yada ben çok pozitifimBen zoretanin yanında kullaniyorum imexi yüzümü mahvetti bu ilaçimexle azda olsa kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?