Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Iyi yapmışsın ama bana hiçbirşey vermedi yüzüm için bu şekilde iz kalır diye korkuyorum sadece güneş kremi sürüyorum aile hekimim bayan onada görünmeyi düşünüyorum belki başka birşeyler önerir. Doktorunun verdiği ilaç çok yüzünü geriyorsa fazla kullanma derin iz daha fazla olmasın.

Banada yuzum icin hic birsey vermemisti nemlendirici bile vermemisti ama hametani yuzumede suruyorum ben izler icinde tedavin bittikten sonra kremlerle geciricez dedi umarim gecer cok kotu duruyor cukurlu yerler var nette biraz arastirdim bu jeldende memnun kalan cok var ayni etkiler oluyormus ama gunduzleri nemlendirmeden kesinlikle durulmaz

bende çukurluk yok ama tedavi bittikten sonra olabilir bu ilaçlar iz bırakıyormuş o şekilde bilgim var araştırdığım kadarıyla bakalım doktorlar inş. bunada çözüm bulurlar şimdiden geçmiş olsun.

Hergün daha çok sivilce çıkıyor yaa insanın harbi morali bozuluyor ne zamana kadar böyle çıkacak
bugun 19 gunum.benımde halen sıvılcelerım cıkıyor.regl da olucam 2 gune ondan da olabılır.benım yuzum ole cok kurumadı ben gecelerı sudocrem suruyorum sıvılce kızarıklıgınada ıyı gelıyor

Ya bende bikaç gün oldu benzamiycn tedavisine başladım.aslında doktor seninki roccacutan lık dedi ama şuan bebek emziriyorum çok kötü oldu cildim aynaya bakmak istemiyorum resmen.inşallah bende kurtulurum valla genç kızlarda yoktur ben kadar sivilce koca kadın oldum hala çıkıyo

Aynen canim ya iki cocuk dogurdum 27 yasindayim bu iki yilda cikmaya basladilar bir kere baslayinca cogaliyorlar ergenlik donemimde hic olmazdi benim adetken bir iki tane cikar hemen gecerdi puruzsuz bebek gibi cildim vardi siyah noktam bile bir iki tane olurdu yada olmazdi nedir bu yasta bu sivilceler yaa bunlarla ugrasiyorum

bugun 19 gunum.benımde halen sıvılcelerım cıkıyor.regl da olucam 2 gune ondan da olabılır.benım yuzum ole cok kurumadı ben gecelerı sudocrem suruyorum sıvılce kızarıklıgınada ıyı gelıyor
Canim ne durumda yuzun evet regli olucaksabln ondanda olabilir benimde olmustu geciyo sonra ama rahat olsun icin benim suan sivilcelerim kurumus durumda ama kirmiziliklar var onlarda sivilce gibi duruyo bi tane kucuk cenemde var bide sag yanagimda birde cenemde kistli vardi o hala inatla gecmiyo ustunde leke gibi oldu su kizarliklar ve kirmiziliklar gecse birde siyah noktada hala iki uc tane olsada var yuzum cok cok kururudu kremde ise yaramiyor gergin kupkuru bi yuzum var suan ve derim inanilmaz inceldi zar gibi bisey oldu acaba duzelirmidir ilaci birakinca bu incelme cok kotu duruyo boyle yuzum zar gibi krem surerken ileri geri titriyo incelmekten

Evet sivilcelerimin gectigi yerde cukur izler kaldi benimde doktora soyledigimde kremlerle en son geciricez dedi icim rahatladi biraz insallah gecer. nette arastirdigimda kullanan bi bayan 6 ay kullanmis ve yuzu cok kotu ileri derece bi sivilcesi varmis suan yuzu bebek gibi olmus ilaci biraktiktan sonrada kirmiziliklar izler gecmis onu goruncede rahatliyorum benimkiler hayli hayli gecer diyorum cunku onunki gibi cok cok fazla degildi yuzum suan yuzum cok inceldi derim ilaci biraktiktan sonra bu incelme geciyomudur acaba

iste bu bayan yuzu bebek gibi olmus buraya morel olsun diye hepimize koydum yasaksa silincek zaten ama bana cok morel oluyor bu bayanin degisimi yuzunde hic pudra fondoten yokmus ve 3 yil sonraki fotograflari hic sivilce cikmamis ve 3 yildir ne krem ne nemlendirici ne purda fondoten hic bisey kullanmiyormus gerek duymamis hic gercekten muthis ya

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-11-23-27-37.png
    109,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2016-09-11-23-28-00.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2016-09-11-23-28-12.png
    233,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2016-09-11-23-28-27.png
    230,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2016-09-27-09-03-13.png
    75,8 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Çok iyi canım yaa inşallah bizimde böyle olur bayanın gerçekten çok varmış sivilcesi

Benim ergenliktede hep varlardı ama o zaman yediklerime dikkat ederdim.emzirirken daha beter arttı.

Canım sen ne kullanıyosun yüzün için.şuan benşm yüzümde aynı tarif ettiğin gibi.

Çok iyi canım yaa inşallah bizimde böyle olur bayanın gerçekten çok varmış sivilcesi
Aynen canim cok varmis benim okadar degildi insallah bu fotograflari gorunce morel oluyor bana birde sabah yuzum iyi geldi simdi yine bi sivilce cikmis siyah noktalar var hala dayanamadim sıktım cok kurudu yuzum yasli nineler gibi oldum doktora soyliycem bisey versin yuzume hametan suruyorum ise yaramiyor birse ispartadan aldigim gul ozlu yuz kremi vardu clean rose oda ise yaramiyor

canım suan bır kac sıvılcem var cenem de 2 tane dun bıraz mıncıkladım yara gıbı oldular.
onun dısında benım beyaz noktalarım halen var 20 gunum dudaklarım gayet ıyıler.yuzumde cok kuru degıl bı yıkayınca gerılıyor dedıgım gıbı her aksam sudocrem suruyorum.

Canım sen ne kullanıyosun yüzün için.şuan benşm yüzümde aynı tarif ettiğin gibi.
Zoretanin kullaniyorum kullanmak istemedigin doktora soylemistim yuzum zayifladi yanaklarim asagiya dustu demistim ilac oyle yapmaz zayifladigin icin olmusturdur aksine yuzunu guzellilestirir genclestirir senin icin cok uygundu bu ilax demisti istemiyosan yazayim baska kullan ama kalanlari bitir yazdirmaya 10,15 gun sonra gelirsin demisti doktor isotrexin yazmis 4 gun kullandim yuzum yandi aciyodu biraktim zoratanin ilk ayi yarin bitiyor obur gun doktora gidicem yarinda gidebilirim

Benim ergenliktede hep varlardı ama o zaman yediklerime dikkat ederdim.emzirirken daha beter arttı.
Hic dikkat etmezdim ergenligimde herseyi yerdim kola aburcubur kizartmalar filan yinede yoktu cildim bebek gibiydi nolduysa bu iki senede oldu oyuzden morelimi cok bozuyor yuzumun boyle olmasi sivilceler lekeler siyah noktalar filan cildim pis goruntu oldu

İnşallah geçer canım.ama kullananlar memnun bence kullanmaya devam et.

Benimde sabah yoktu az once bi baktim bi sivilce cikmis ve siyah noktalarim hala var iki tanesinsi sıktım cunku ucunda kalmis gecmiyo bi turlu onlar yuzum acayip kurudu pul pul oldu dudaklarimda oyle ne sursen ise yaramiyor doktordan baska bisey istiycem dayanamiyorum aynaya bakmatan sogudum yuzumden nefret ettim yaslu nineler gibi yuzum kazik gibi oldu afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…