Evet var.7 ay kullandım..gercekten müthiş derece azaldı hatta üniversitede bir kaç arkadaşımı önerimle hayata dahi bağladım suan her aynaya baktıklarında beni hatırladıklarını söylüyorlar..yalnız sıkıntılı bir dönemi var..ve sonrasında bazı kişilerde sivilce eskiye nazaran daha az devam ediyor..öncesinde ben sana yeni keşfettiğim ve kullandığım bir kür var inanılmaz bir sonuç aldım..istersen verebilirim..o ilacın riski fazla yinede tercih senin tabiki.şuan o kür sayesinde regli dönemindeki sivilcelerim dahi yok oldu:)
Arkadaslar ben acnegen kullandim bteli iki ay oldu . Harika sonuç aldim tek sivilce kalmadi ve ckmiyir hiç . Amaaaa malesef yüzümde tuylenme oldu bitince . Resmen favori bolgemde tuylenme oldu . Sivilce btti smdi de tylerle ugrasiyorum . Napcagimi blmiyorum . Bunu düşünüp kullanin derim ben . Sevgiler
arkadaslar basliyorum roaaccutane tedavisine kacinci ayda gecmrye baslar sivilceler? ve 6 ay boyuncada dudagim kuru mu kalacak?
arkadaslar basliyorum roaaccutane tedavisine kacinci ayda gecmrye baslar sivilceler? ve 6 ay boyuncada dudagim kuru mu kalacak?
Valla sivilcelerle izleri geçsinde tüylerin çözümü kolay :))))
Haa bi de doktoruna sor ben yapmadm sen yap bence . Hormonlari bozuyor bu ilac bazi insanlarda . Ona gore doktorun bi yandan da hormon tedavisi yapar belki blmiorum ama sor derim ben . Benm bozuk su anda hormonlarim killarla ugrasiom :))
yuzune bakilmayacak derecede mi kuruyor yavv korkutmayin beni( sosyal hayatimini etkilemesi kusma donemii oldu mu sende canim?
Herkese merhaba kızlar
Bende 2 aydır aknetrent kullanıyorum.Doktorum başka bir ilaç vermişti ama sigorta aknetrent'i karşıladığı için doktoruma da danışarak onu kullanmaya başladım.
Benim 2.ayım neredeyse bitti sayılır yakında 3. ayıma geçicem ve tedavim 6 ay sürecek ama çok şükür bende hiç yan etkisi olmadı.Dudak kuruluğum bile çok düşük seviyede.
Cildimde gözle görülür bi şekilde ilerleme var.Benim yüzümde hiç sivilcem yoktu ama sırtımda ve omzumda çok fazla vardı.Şuan neredeyse tamamen geçti.Arada tek tük çıkıyor ama sadece kırmızı nokta şeklinde iltihaplı değil ve çabuk geçiyolar.
Sadece ilk ay siyah noktlarım resmen cildimden attı ama şuan öyle bir problemimde kalmadı.
Aynı şekilde benim ablamda kullanıyor.Benim gülük dozum 30mg ablamın 40mg.Ablamda dudak kuruluğu daha fazla oldu ve ellerinde egzama oluştu ama oda çok büyük problem değil çünkü doktorun verdiği kremler çok işe yaradı.
Bence cilt problemi olanlar mutlaka doktora gitsin ve kurtulsun.Burada okuduğum bazı şeylerin cidden abartıldığını düşüyorum (intihara sebeb oluyo,ölüme sebeb oluyo gibi)
Benim merak ettiğim tedavi sonunda acaba cilt problemleri tekrarlar mı ? Ben en çok bunu merak ediyorum :26:
Herkese merhaba kızlar
Bende 2 aydır aknetrent kullanıyorum.Doktorum başka bir ilaç vermişti ama sigorta aknetrent'i karşıladığı için doktoruma da danışarak onu kullanmaya başladım.
Benim 2.ayım neredeyse bitti sayılır yakında 3. ayıma geçicem ve tedavim 6 ay sürecek ama çok şükür bende hiç yan etkisi olmadı.Dudak kuruluğum bile çok düşük seviyede.
Cildimde gözle görülür bi şekilde ilerleme var.Benim yüzümde hiç sivilcem yoktu ama sırtımda ve omzumda çok fazla vardı.Şuan neredeyse tamamen geçti.Arada tek tük çıkıyor ama sadece kırmızı nokta şeklinde iltihaplı değil ve çabuk geçiyolar.
Sadece ilk ay siyah noktlarım resmen cildimden attı ama şuan öyle bir problemimde kalmadı.
Aynı şekilde benim ablamda kullanıyor.Benim gülük dozum 30mg ablamın 40mg.Ablamda dudak kuruluğu daha fazla oldu ve ellerinde egzama oluştu ama oda çok büyük problem değil çünkü doktorun verdiği kremler çok işe yaradı.
Bence cilt problemi olanlar mutlaka doktora gitsin ve kurtulsun.Burada okuduğum bazı şeylerin cidden abartıldığını düşüyorum (intihara sebeb oluyo,ölüme sebeb oluyo gibi)
Benim merak ettiğim tedavi sonunda acaba cilt problemleri tekrarlar mı ? Ben en çok bunu merak ediyorum :26:
Kusma donemi ben de olmadi. Hapi kullanmadan once olan bi sivilcem vardi o acayiippp büyüdü tek ilk ay sonra ben oynaynca patladi ama icinden cok cok kan çıktı. Sakin oynama iz kaldi o bende.bu hapi kullanirken cikan sivilcelerle oynaynca iz kaliyir ve baya gtmiyir smdi krem kullabiyirum etkisini cok az gordum hala iz var ona göre elini sürme sakin. Evet baya kurudu benim senin de ayni mi olur blmem ama ben saclarimi toplayamiodum ozellikle favori bolgem daha cok kurudu. Sacimi toplaynca onlar kepek gbi kaliyirdu ben de sacimi hep saliyordum . Ama bi krem vardi hameten mi ne onu suruyordum aksmlari geciyordu cunku o krem cok yagli . Ama sacina smdiden basla zeytnyagli sampuan kullanmaya . Ayrica vucuduna en ufak bi sey carpsa bile kaniyor vücudun cok hassaslasacak ona gore dikkatli ol .uzmani oldum bu hapin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?