Aramıza hosgeldin canımm :)) bende senin gibi pek fazla etki yasamadım . Umarım sende yepyeni guzel bir cilde kavuşursun :))
Merhaba;
Bende siteye yeni üye oldum.Benimde bugün Roaccutane ile 45.günüm. 20x20 şeklinde kullanıyorum.Dudak ve el kuruluğu dışında başka bir yan etki yaşamadım.İnşallahta yaşamam.Ama ellerim berbat oldu.Herkes noldu diye soruyor,cevap vermekten bıktım artık( Hepimize pürüzsüz ciltli günler...
bende dun itibariyle 3. ayıma girdim ama doktor roaccutane artık eczanelerde kolay kolay bulunmadıgı icin acnegen verdi onunla aynıymıs 4.ayda da zoretanin verecekmis kolestrolum yukselmis ama yine de mg ı azaltmadı sizde ne gibi degisiklikler vaar :))
bu süreçte yüz temizliğinizi neyle yapıuyosunuz?
Bende bugün itibariyle 3.ayıma başlamış bulunmaktayım.61. günüm.Kolesterol benimde yüksek ama yediklerime dikkat ediyorum.İlk 2 ayda Trigliseritimde yüksek çıkmıştı. Dr bana Roaccutane ile birlikte balık yağıda verdi son tahlillerimde Trigliseritimde normal değere girmiş.Şimdilik herşey yolunda,ellerim düzeldi en çok ona seviniyorum berbat haldeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?