tatlım bende şuan zoretanin kullanıyorum aynı etkiye sahip iki ilaçta, benimde sırtımda sivilce heeeeerzaman vardı ve hep leke leke kalıyordu daha ilk ay sırtımdaki sivilcelerden eser kalmadı pamuk gibi oldu ve lekelerimde büyük oranda geçti
siyah noktalara gelince ilk ayın sonu 2.ayın başı gibi cildimde bir siyah nokta kusması oldu tarif edilemez..
burnumun üstündeki gözeneklerimden siyah noktalar büyük büyük pütürlü şekilde yüzeye çıkıyorlardı ki aynı zamanda cilddimde özellikle burnumda büyük ve derin bir soyulma vardı bununda etkisiyle siyah noktalar dışarıya sarkmıştı resmen ben iz bırakmayacak şekilde sadece yüzeyde olanları alıyordum 2-3 saat sonra sanki hiiiç temizlememişim gibi aynısı tekrar çıkıyordu 3 hafta böyle devam etti sonra geçti ve siyah noktalarımın oldugu yerler %80 küçüldü şuan sıkılacak halde bile değiller
ve ben karma cilde sahibim normalde saçlarımda keza 2. gün akşam yağlanırdı ancak şimdi kuruluktan geçilmiyor saç derimde
bunuda kremlerle yağlarla(özellikle gül yağı enfesss bir yağ saç diplerine yatmadan masaj yaparak sür sabah yağdan eser kalmıyor,üstelik birçok yönden saça iyi geliyor besliyor ve parlatıyor ama asla yağlı değil kuru duruyor saçlar) çözüyorum yağlı olmasından cok daha memnunum:))