- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
kızar ikinci ayımdayım yüzümde yağlanma başladı normal mi bu arkadaşlar moralim bozuk((((
Öyle miii şuan çok sevindim o zaman hemen kullanmaya başlayacağım ben de umarım benim de pürüzsüz bebek poposu gibi bi cildim olurTeşekkür ederim ilgilendiğinn için
Evet kullanıyorum hemde 5 senedir. Bende üniversite öğrencisiyim senin gibi çok takıyordum şimdi okula gözlükle mi gideceğim asla falan diye sıkıntı yapıyordum ama şuana kadar kuruluktan yana bi şikayetim olmadı şuan bile dışarı çıktım kaç kere yani göz yaşı damlamda hazır duruyo ihtiyacm olur diye daha hiç kullanmadım bile :)) ama herkeste farklı olabilir tabi sonuçta herkesin bünyesi farklı.. ve daha ikinci ayımdayım belki ilerleyen zamanlarda olur bilmiyorm tabi ..bende yazın kullanmak istedim ki internttteki yorumlar korkutmuştu hiç olmazsa sıkıntılı dönemi yazın evdeyken atlatırım diye düşündüm ama şuana kadar bi sıkıntım yok çok şükür :) ne demek canım her zaman yardımcı olmaya çalışırım sorun olursa sorabilirsin baya tecrübeliyim bu konuda :)
yok korkma benim cildimde ilk önce çok kurumuştu bir müddet sonra bünye alışıyor dudaklarımda cildimde fena değil yağlanmıyor ama tam normal oldu cnm ama senin çok erken cildinde sivilce varsa onları kurutup düşürmesi için kuruma başlar diye tahmin ediyorum zaten üst deridekiler ilk 2 ayda bitiyor asıl deri altındakileri sonraki aylarda temizliyor şuan benim cildim bebek popsu kadar değildecildim fondoten varmış gibi berraklaştı özellikle sabahları farkediyorum hergün dahada düzeliyor yan etkilerini bu int çok abartıyorlar bende okudukça korktum doktorlara sordum güldüler ilacı bıraktığında herşey eskisi gibi olacak kalıcı bir yan etki olmıyacak dediler aman cildimde eskisi gibi olmasında spor salonuna yazıldım dedim tmm sorun değil yapabilirsin dedi tatile gidebilirmiyim dedim güneş kremi yazdı dikkat ettiğin sürece tatilini yapabilirsin bişey olmaz dedi ne yememem lazım dedim her şeyi yiyebilirsin yalnız kızartma yağlı pek yeme dedi daha ne olsunki! ve sonradan öğrendimki dışarıda her iki kişiden biri bu ilacı ya kendi kullanmış yada bir yakını kullanmış bilseydim daha önce giderdim doktora..
Kızlar ben toplamda 6,5 ay roacutane kullandım.1 hafta önce tedavim bitti.Tedavimin son 15 günü sabah akşam 10'ar mg olmak üzere günlük 20 mg kullandım.6. ayın sonundan beri böyle minik minik sivilceler çıkıp sönüyor.Bazıları sivilce gibi değil kabartı sadece anlamıyorum.Boşuna mı kullandım ben bu ilacı ya?
Kızlar ben toplamda 6,5 ay roacutane kullandım.1 hafta önce tedavim bitti.Tedavimin son 15 günü sabah akşam 10'ar mg olmak üzere günlük 20 mg kullandım.6. ayın sonundan beri böyle minik minik sivilceler çıkıp sönüyor.Bazıları sivilce gibi değil kabartı sadece anlamıyorum.Boşuna mı kullandım ben bu ilacı ya?
Ben de 7 ay kullandım benim de minik minik pütürcükler sardı yüzümü,kulak arkamı,ensemi.27 temmuz da bitmişti tedavim cildim pürüzsüzdü bir kaç gündür pütür pütür.
Aynen ya internette gerçekten çok abartıyolar ben de okudukça çok korktum ama öyle diyosan ben de başlayacağım umarım bir sorun yaşamam :18: Yok yok hiç sanmıyorum cildinin tekrar eskisi gibi olacağınıBen zaten pek kızartma yağlı yemem midemi bulandırıyor ancak alkol kullanımıyla ilgili bir bilgin var mı kullanılmıyor demiş birileri birileri de ben kullandım demiş ya da ben gidince kendi doktoruma da sorarım artık Evet herkes kullanmış ben de pişmanım bilsem geçen seneden kullanırdım aslında :26:
Tedavi bitireli 2 ay doldu. Ve tedaviden sonra sac dokulmesi basladi bende. Tedavi sonrasi boyle birsey yasayan var mi? Yasadiysaniz, sonunda durdu mu bu?
Bir de ben de merak ediyorum, tedaviden ne kadar zaman sonra agda yapilabilir acaba...
Alkol kullanmasan daha iyi cnm çünkü bu ilaç karciğere yükleniyor biliyorsun ee alkolde öyle karaciğere zarar veriyor ama sen yinede doktoruna sor bencede.
Anlattıklarınıza bakılırsa cildiniz daha temizlenmemiş çünkü cildi o şekilde temizliyor bence doktorunuza gidin belki 1 ay daha tedavi verebilir ben olsam okadar kullanmışım sorun devam ederse giderdim.
ama benim temizlenmişti zaten.Hatta 2 ay falan hiç bişey çıkmadı sadece izlerim vardı.Ayrıca tedavi süreci zor olduğu için bitince çok rahatlarım diye ayarlamıştım kendimi.Bidaha bu ilcaı kullanabileceğimi sanmıyorum.Doktora gidicem zaten de acaba geçici bi süreç mi bu?Bi arkadaşa daha olmuş onun pütürleri geçti mi?
ama benim temizlenmişti zaten.Hatta 2 ay falan hiç bişey çıkmadı sadece izlerim vardı.Ayrıca tedavi süreci zor olduğu için bitince çok rahatlarım diye ayarlamıştım kendimi.Bidaha bu ilcaı kullanabileceğimi sanmıyorum.Doktora gidicem zaten de acaba geçici bi süreç mi bu?Bi arkadaşa daha olmuş onun pütürleri geçti mi?
kızlar ramazan dolayısıyla ilaçlarımı iftardan sonra alıyordum ama ramazan bitti artık öğlen yemeğinden sonra alsam bi sorun olurmu acaba ?????
arkadaşlar doktor bana ya sabah akşam tok karnına al ya da ikisini aynı anda al tok karnına dedi, ben bazen öğlen uyanıyorum saati geçiyor akşam yemekten sonra ikisini bir arada içiyorum, bazen de sabah akşam içiyorum, bu şekilde etkisi olmaz mı, ve makyaj yapan var mı, ben max factor fondötönlerini aldım altına diadermin nemlendiriciyle kullanıcam, makyaj yapan var mı, işe giderken yapmak zorundayım
kızlar ikinci ayımın ortalarındayım hiçbi değişiklik yok kızarık izler belirginleşti normalmi acaba kırmızı izler geçecek mi tedavi sonunda yardımcı oln(((((
ben lisedeyken sivilcelerim inanaılmaz artmaya basladı. Bi tavsiyeyele gizlice roaccutana basladım. 1 ay kullanınca baktım kurumalar arttı. hemen braktım. Bigün esim olucak insanla ytanıstım... derken derken bigün benm annemde kullandı sende kullan gel gidelim dr dedi. Gittim acıbademee. Doktor hemen zayıf oldugum için ssabaha ve aksam lmak üzer 20 ve 10 luk verdi. 3 ay geçmişti. sadece iğrenc ötesi yaralar kurumalar olmustu. Hatta öyle ki gülemiyordum bile.. O hallerimin resimleri var bakıyorum simdi. iyi ki başlamısım . 7 ay bitince cildimmm okadar güzel oldu ki anlatamam. ama booool booolll su içmen lazım. Ayrıca dudak stiğini yanından ayırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?