33. gunum.
Cildim ve dudaklarim kuruyor ama sadece nemlendirici surmedigim zamanlarda. Genellikle dudaklarim ve yuzum nemli oldugu icin kuruluk konusunda hicbir sorun yasamiyorum. Tahminlerimden cok daha kolaymis kuruluk sorununu halletmek. Istedim mi ruj da suruyorum, cilt makyaji da yapiyorum, lens de takiyorum. Gozlerim icin kaliteli damlalar aldim. Burun kanamasi var ama. Oyle kan akmiyor ama her burnumu sildigimde kan geliyor, oyle, orasi hassas bir tek.
Birkac ay once kan tesi yaptirdim, karaciger enzimlerim yuksek ciktigi icin doktorum dozumu artirmadi. Normalde 30'dan 60 mg'a cikacaktim. Yine gunde 30 mg'a devam ediyorum.Birkac gun sonra tekrar test yaptircam, ona gore bakacaz artik.
Yuzume gelince. Kusma filan olmadi. Eskiden nasil cikiyorsa yine oyle cikti sivilce. Ne daha hizli, ne daha yavas, ne daha az , ne daha cok. Hicbir degisiklik olmadi. Simdilerde daha da azaliyor sivilceler. Ama yine yenilerinin ciktigi da oluyor. Her banyoda yuzume kese yapiyorum.
Karaciger enzimleri disinda gozle gorulur bir sorun yok. Ben gozumde fazla buyutmusum bu ilaci, kendimi de bosu bosuna korkutmusum. Ne kuruluk, ne sivilce kusmasi sorun olmadi. Keske daha once baslasaymisim diyorum.
Sonra gelismeleri yine yazarim.