Kullanıyorum ama ilaca başladığım ilk ay kullandm bi sorun olmamıştı. Daha almadm işte ilerleyen zamanlarda belki oda yara yapabilir. Napcaz böle ya 6 ay
üff sorma çok rahatsızım bende Allahtan yaz mevsimi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyorum ama ilaca başladığım ilk ay kullandm bi sorun olmamıştı. Daha almadm işte ilerleyen zamanlarda belki oda yara yapabilir. Napcaz böle ya 6 ay
Herkese merhaba;
ilacın 10.günündeyim dudaklarda biraz kuruluk haricinde herhangi bir yan etki karşılaşmadım inşallah yan etkileri bu kadar etkisiz geçer, ilk 2,3 gün iltihaplı minicik sivilceler çıkmıştı ama şimdi arada öyle biraz büyük çıkıyor sonra geçiyor... şimdilik bi anormallik yok bakalım neler olacak...
etrafımdaki araştırmalarımda 11 kişi kullanmış bunlar hep benım yakın cevremın tanıdıkları herkes cok memnun tedavıden, söyledikleri tekşey kesinlikle yarıda bırakılmaması hepsinin cildi bebek gibi :) bizlerinde öyle olacak sabır )
23 yasindayim. Baska icinden gelen soru varsa sor. :)
Roaccutane tedavim biteli yaklasik 5 ay oldu suratim tertemizdii ilk aylarda ama daha leke tedavisine baslayamadan suratim eski haline dondu butun yuzum sivilce son 1 aydir( bugun ogrendim ki hormon bozuklugundanmis ilaca baslicaklara onerim oncellikle bi jinekolaga gidip hormonlariniza ve yumurtaliklariniza baktirin benim gibi bosu bosuna 6-7 ay bu iskenceyi cekmeyin
kızlar altsi yüksek çıkan var mı ? varsa düşürmek için ne yapıyosunuz acil cevap verir misinzzzz
kızlaaar benim tedavim bitti hatta oldu baya bir ay falan niyeyse buraya yazıyım dedim. izlerim kaldı delik deşik onlar içinde acnelys midir nedir ondan verdi ama galiba kalkmış o krem yaaa eczacı öyle dedi. herneyse işte kısaca izler kaldı yani olsun yinede eski durumumdan iyidir. Öyle işte herkese bu zorlu yolculukta başarılar diliyorum
Roaccutane tedavim biteli yaklasik 5 ay oldu suratim tertemizdii ilk aylarda ama daha leke tedavisine baslayamadan suratim eski haline dondu butun yuzum sivilce son 1 aydir( bugun ogrendim ki hormon bozuklugundanmis ilaca baslicaklara onerim oncellikle bi jinekolaga gidip hormonlariniza ve yumurtaliklariniza baktirin benim gibi bosu bosuna 6-7 ay bu iskenceyi cekmeyin
sorayım ne okuyosun kaçıncı sınıfsın sen kaç yıldır uğraşıyosun bu sorunla
1.5 yildir hemsireyim. Bu kadar zaman kat hemsireligi yaptiktan sonra simdi anne-yenidogan bebek hemsiresi oldum. Ama hala okulum da devam ediyor. Lisansimi tamamliyorum. Mayista lisansimi tamamladiktan sonra hemen sonbaharda yuksek lisansa baslamayi dusunuyorum.
Sivilce sorunum kendimi bildim bileli var desem yalan olmaz. Sanirim orta okula baslarken basladi bu sorun. Inanir misin benim de kucukken purussuz bir cildim olduguna inanamiyorum. Mesela 6 yasindayken purussuzdu. Ben hic yuzumu purussuz gormedim. Hatirlamiyorum yani. Hep sivilce sorunum oldu. Berbat birsey bu ya. Yazarken kendime acidim valla. Dusun yani. Artik Roaccutane de care olmazsa suratima benzin dokup yakmayi dusunuyorum
Peki sen? Kac yasindasin? Ne isle mesgulsun ya da okuyor musun? Sen ne kadar zamandir cekiyorsun bu sivilce belalarini?
canım aynı şey benm arkadşmnda başına gelmişti peki sende adet düzensizliği falan var mydı , ve sivilce sorunun ne zamandır var yani ilaca başlamadan önce ne kadardır sivilce problemi yaşıyordun?
canım ya çok geçmiş olsun ( ama o testten bu teste gitmeyi sevemiyorum işte jinekolojtu oydu buydu (
Hormon testlerini cildiyeler de yapıyo ama jinekolaga gitmedigim icin yumurtalık kistimden habersiz roaccutane tedavisi gördüm mesela.. kist hormonları bozdugu icin cıkıyomus hep,kistim ilacla 2 ayda eridi ama hormonlarım duzelmedi henüz. Yazık karacigerimize ama ya usenmemek gerek
Sivilce sorunum ergenlige girdigim ilk yıldan beri var yaklasık 5 yıldır filan.. o zamanlar iltihapli büyük sivilcelerdi ve dokunmadıgım zaman kendiliginden kaybolurdu. Simdi tekrar cıktı ama hormonel sivilce oldugu icin hepsi iz yaptı özellikle alnım pütür pütür hep ( hic düzenli adet görmedim desem yeridir