Merhaba ben 17 yaşındayım. Sivilcelerden çok çektim bende ve hala çekiyorum. 14 yaşımdan beri... Bundan baya önce yani 17 yaşıma yeni girdiğim zamanlarda doktora (sağlık ocağı) gidip sivilcelerime baktırmıştım. Senin sivilcelerin normal bırak çıksınlar bi süre sonra giderler nasıl olsa dedi. Ama sivilcelerim hiç normal gibi değil. Bu hapı kullananların fotoğraflarındaki gibiyim. Yüzümün yalnızca burnum hariç her tarafı kırmızı büyüklü küçüklü sivilcelerle dolu. Bi senedir geçmeyen, yanaklarıma yerleşmiş sivilcelerim var. Hala geçmediler geçeceklerini de sanmıyorum. Zaten vücudumu da bastı sivilceler. Sırtım, boynum, kulaklarımın içi, boynumun altı yani göğüslere kadar olan kısım, bacaklarımın üst tarafı sivilceli... Hatta bazen kalçamda bile bi kaç tane sivilce çıkıyor! Doktorda kalkıp normaldir geçer sabret diyor. Tabi pudra sürmüştüm belki ondan da başından savmış olabilir. Ama bana çok saçma geldi. Burada 17 yaşında olup bu hapı kullanan bir arkadaş görmüştüm. Lütfen yardım edin 18 olmadan bu ilaç alınmıyor mu? Ben öyle biliyorum ama 18'e girmeme 5 ay kaldı. İzin vermeleri gerekmez mi? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda tamamen kurtulabiliriz şunlardan.