canım korkma ve stres yapma doktorun sana söylemiştir. ilk 1 ay artış olacak sonrasında yavaş yavaş sönmeye başlayacak sivilcelerin diye.ilaçla birlikte yüzünün böyle olma vücudundaki yağlar ve sivilceye sebep olan mikropların dışarı çıkması anlamına geliyor yani ilaç içini temizlemeye başladı sabret stres yapma karşıdaki inanların bakışlarına seni kıracak olan sözlerine dikkat dahi etme bu geçici durum 6 ay sonra sen onları şaşırtacaksın boşver onların şaşkın bakışlarını doktorunun tavsiyelerini iyi dinle işin olmadığı sürece güneşte fazla kalma ve güneş kremsiz kesnlkle dışarı çıkma dediğim gibi sabır herşey düzelecek bende 1 ayn öncesine kadar ağlıyordum araştırmadığm site kalmadı ama burası bana çok yaradı emin ol hep motive oldum burda herşey eskisi gibi olacak inan bana...
doktorun dediği krem sürmediğm için böle olmuş bana dudaklarına sür demişti.yüzümede sürmem gerekiyormyş.insanları umursamayayım diyorum ama elimde olmuyor sürekli sorular sorularr.. inşallah her şey çok güzel olur sonuçları değer çektiklerimize