Kızlar ben bu ilacı 1 ay kullanabildim yan etkilerini çok fazla gördüm 1 ay içinde adetim 10 günün üzerine çıktı burnum kanıyordu,tabi ki dudak kuruluğu el kuruluğu, duygusallık,sinirlilik değişik ruh halleri içindeydim mersinde doktor yazmıştı bana izmir de başka bir doktora gittim yazdırmak için bıraktırdı bana yazmadı.Benim haricimde 2 arkadaşım daha kullandı.Birinin cildi tedavi sonucu gerçekten çok düzeldi o da duygu bozuklulukları yaşadı oda arkadaşımdı yakından gördüm etkileri çok kilo verdi saçları çok döküldü zayıfladı alnı açıldı resmen. Diğer arkadaşımda sınıf arkadaşımdı tedavisine çok dikkat etti güneşe falan çıkmadı yediklerine içtiklerine dikkat etti fakat yüzünde çukurluklar oluştu tedavisi biteli iki yıl oldu fakat onlar geçmedi bir türlü kullandığına pişman ve hala yüzünde sivilceler çıkıyor.İlacın yan etkileri herkesin üstünde farkı etkiler yaratabiliyor ve dikkat edilmesi gereken bir ilaç kullanmadan önce birkaç doktora danışın son çare olarak kullanın..Bende hala hem yüzümde ki sivilcelerle hemde vücudumdakilerle uğraşıyorum doktorlar yazmak istesede kullanmak istemiyorum...