seni o kadar iyi anlıyorum ki. sivilce insanın hayatının tamamen etkiliyo, sosyal ilişkilerim eksilerde...ama ilaca başlamışsın, zamanın nası geçtiğini anlamazsın bile, 4,5 ay mı olmuş diyorum. tabi zamanın nası geçtiğini sana anlatmaya çalışanlar olucak... bi yandan okulda dalga geçerler, bi yandan annem-babam zaten ilacı bıraktırmak için bahane arar, bi yandan sokaktaki iyi niyetli teyzeler çeşitli reçeteler yazar.. kimse anlamaz senin ne hissettiğini, ilaca mecbur olduğunu. benden sana tavsiye: anlatmaya çalışma. he de geç, derler ya.. tedavinin sonunu düşün, buraya yaz, motive olmaya çalış. mg için bişey diyemem canım, doktorun mutlaka akne durumuna uygun dozu yazmıştır. beni en çok zorlayan, ne yan etkiler ne bişey, yok dudak kurumasıymış. her şeyin çaresi var. çevreden gelen tepkiler çok moralimi bozdu sadece. sadece bu gerçekten. çünkü ilaç insanın moralini bozmuyo asla, motive ediyo. ama insanlar... ağızları torba değil ya, büzemiyoruz ki..
çok haklısın canım herkezi görmezden gelip herşeyin iyi olacağını sonucunda huzurlu olacağının bilncinde olmalısın en doğrusu bu sana çook teşekkür ederim bana çok iyi moral verdin umarım kendin içinde iyi bir sonuç alırsın ama dediğim gibi sivilce çıkmıyorda sadece kızarıklılkar varsa bence hiç roaccutane ilacını kullanma okadar eziyete deymez diye düşünüyorum herşey gönlünce olsun.