kullanırken gerçekten çok zor ama ben kullandım bitirdim 2 yıl oldu hala hiç sivilcem yok.tamamen kurtulmak için herşeye değer merak etmeyin.psikolojik açıdan çökertir adamı ama sonrasındaki mutluluk paha biçilemez :)sıkın dişinizi az kaldı diyerek.benmde çok artmıştı aynen insan içine çıkamıyordum neredeyse okulu bırakmayı bile düşündüm ama hepsi bitti gitti son ay rahata kavusursun.
bu arada bende de kabızlık yapmıştı ve dediğin gibi kötü son beni de buldu ama benm tavsiyem onun için bir doktora görüneceksen iyi düşün iyi bir doktora git.kremlerle falan iyileşebilirsin ben sana bepanthen plus öneriyorum arada bir de rahatlmak için fitil kullanırsan iyi olur.doktor bana akşamları sıcak suya otur demişti 10gün boyunca 10 dk kadar oturdum ve iyi geldi :2::2:
bu arada bende de kabızlık yapmıştı ve dediğin gibi kötü son beni de buldu ama benm tavsiyem onun için bir doktora görüneceksen iyi düşün iyi bir doktora git.kremlerle falan iyileşebilirsin ben sana bepanthen plus öneriyorum arada bir de rahatlmak için fitil kullanırsan iyi olur.doktor bana akşamları sıcak suya otur demişti 10gün boyunca 10 dk kadar oturdum ve iyi geldi :2::2: