bugün kontrole gittim degerlerim normal ve bastan beri 20-20 günde 40 mg dan devam ediyorum ve aynen devam dedi.. 7 ekimde baslamıştım ve 7 martta 5 ay kullanmış olarak bitirecegim. fakat benim kırmızı izlerim hala duruyor ve gelişme yok gibi ama yanagımı elledigim zaman pürüzsüz bir sekilde, görüntüsü kırmızı nokta nokta.. doktora bunu anlattım ve panik yapma ilaç tedavin bittikten 1-1.5 ay sonra izler gececek, ilacı kullandıgın süre içinde zerre degişim olmaz izlerde, hatta roacutane kırmızılık bile yapabilir daha fazla ama bitince vucuttan atılma süresinde çukurlar hariç diger izlerin hepsi kaybolacak dedi. Baya ferahlattı beni. 3 aydır sadece aktif sivilce çıkmasını önledi artık sivilce çıkmıyor, görünümde çok hafif bir degişimim var ama doktorum gececegine garanti veriyorum diyerek rahatlattı. Doktorum çok iyi bir doktor, nişantasında özel bir hastanede ve ayrıca muayenehanesi de var yani verdigi bilgiler dogrudur, ço bilgili biri ve sizlere de faydalı olması acısından ben de burada paylasıyorum. (son 2 ay)
Sivilcesiz günler :))