Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ilacı ssk karşılamıyor mu eczaneye gittim karsılamıyor dedi şoka uğradım
kızlar bu ilacı ssk karşılamıyor mu eczaneye gittim karsılamıyor dedi şoka uğradım
Kızlar Roaccutaneyi ben de yeni kullanmaya başladım.
şuan için bi sıkıntı yok. ama doktor krem olarak hametan pomad * verdi. kullananlar varsa yardımcı olabilir mi ?
bi zararını gördünüz mü ?
kızlar moralim çok bozuk benim tüylenme sebebim başladı göbeğimde ki tüyler uzadı ve siyahlaştı kollarımda aynen ilaç bittikten sonra kendiliğinden dökülürmü ki inanın artık son 2 ay kaldı ama sabrım kalmadı bu tüyler beni deli edicek birde lazere gitmek mi durumunda kalıcam alnımda bile siyahlaştı tüyler moralim çok çok bozuk ben daha evlenicem koca kıllı göbeğimle mi evlencem =( off allahım şifa ver yarabbim
bendede vardı doktor deri inceldiği için altındakiler çıkmış ve daha önce olanlarda uzamış gibi gelebilir dedi vücudum geçti yüzümde çok hafif kaldı ama asla kullandıgım zamandaki gibi değil endişelenme ve benm gibi yiğitlik yapıp yüzünü aldırmaya gitme amann :)
Anladım. Tşkr Ederm.hametanı benım doktorum sadece dudaklarım için vermişti çok işe yarıyo ama dudak dışında sürebilirmisin bilmiyorum canım
Anladım. Tşkr Ederm.
Peki Doktor Yüz Kuruması İçin Krem Verdi Mi Sana Canım ?
yok vermedi ama burda ceradolin kullanıp memnun olan arkadaşlar vardı fiyatı da uygun diye ben ondan aldım
Kullanıyosun Yani
Sonradan İz Filan Bırakmasın Yav ?
Bi De Memnun Musun ?
Merhaba:) Ben de rouccutane tedavisine başladım ancak lazer epilasyon yaptırıyordum koltuk altıma. İkisini birarada yürütmenin zararlı olacağını söylüyorlar. Acaba ne gibi bi zararı olabilir? Sadece koltukaltıma yaptırıyorum ne olabilir ki? lütfen yardım edin bana lazeri yarıda kesmek istemiyorum