Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güneşte daha kötü oluyo,kızlar bende aynıyım valla,3 hafta doldu bi kere dışarı çıkmadım kafayı yicem...aslında bu benim hatamdan dolayı böle oldu.çenemde yanyana 3 tane sivilce çıkmıştı biraz kuruyunca kabuklaştı bende salak gibi o kabuğu kaldırdım,ordan enfeksiyon kaptı ve daha kötü oldu.aman sakın siz böle bi hata yapmayınklava:bence zorunlu olmadığınız sürece de dışarı çıkmayın,güneşte daha kötü oluyo,balkona bile çıkamıyorum valla.:1no2:
kızlar bu ilacın çok kötü yan etkileri varmış..tiroidden tutun birçok hastalığa..tv de duymuştum..dikkat edin..
ilacı bıraktıktan sonra tekrar sivilcelenme oluyormuşş.
kızlar bu ilacın çok kötü yan etkileri varmış..tiroidden tutun birçok hastalığa..tv de duymuştum..dikkat edin..
günaydın kızlar
sabah sabah okudum ve yine karamsarlığa düştüm ...ben sivilcelerim tekrar çıksın istemiyorum allahım ne olur beni sivilce ,ile sınama gerçekten çok zor allah kimseyi yüzü ile sınamasın sağlık ile sınamasın çok zor..56 kiloydım geçen tartıldım 52 kiloya düşmüşüm eridim ama göbek duruyor malum dolu kabızlıktan arkadşlar yazmış kayısı yedim 2 gün biraz iyi geldi makatta yanma var evet bepanten deneyeyim oraya aslında basür başlangıcı falan sandım dr. gitmeye korkuyorum bi de kayısı form çayını deneyeyim bakalım ona göre hareket ederim..,
kızlar ya şimdi benim ilacım ekim -kasım gibi kısmetse biticek ve ben seneye eylül gibi evlenmeyi düşünüyorum zaten kendime güven yok birde evlendikten sonrada bu sorula karşılaşırsam kahır olurum üzüntüme yedikerime çok dikkat etmem gerek ama unutuyorum işte çikolataya dayanamıyorum ..
iyi düşünelim iyi olsun kızlar acil şifalar diliyorum
canım iyimser ol bak ben kaç gündür birsürü sivilcem çıktı diye söyleniyodum bugün kalktım hepsi sönmüş hafif izleri var sadece form çayıda diğer sorununu çözer sivilcelerinden de eser kalmaz, seneye istemediğin kadar güzel olursun
benim şuan sivilcem yok lekem çok çok az bitek çukur var ama onada çok şükr allahım birdaha sivilce ile sınamasın inşallah tekrardan çıkmaz buakşam gidip alıcam kayısı kuru yemiştim 2 gün biraz fayda oldu ama çok acıyor yaparken çay daha iyi olur inşallah tadı da güzledir ..sen yeni mi kullanmaya başladın ilacı
kızlarr ya bana yardım edinn, kollarım ve ellerimin üzerinde yolunmuş tavuk gibi nokta nokta kabarıklar oluştu ayrıca çok acıyo bu ilacın yan etkisi mi acabaa ne oluyor bna
kızlarr ya bana yardım edinn, kollarım ve ellerimin üzerinde yolunmuş tavuk gibi nokta nokta kabarıklar oluştu ayrıca çok acıyo bu ilacın yan etkisi mi acabaa ne oluyor bna