Kızlar ons buna kafa yormayın doktor kontrolünde bu ilacı kullanın 3 sene önce bu ilacı 4 ay kullandım sonra tatile çıkıcam diye bıraktım 6 ay devam etmem gerekiyodu ona rağmen suratım pürüssüz ve bebek gibi oldu bi kalem sürüp dışarı çıkıyordum tabiki başlarda kullanırken kuruma ve çatlama oluyo dudaklarda ve burunda ve gözlerde ama katlanıcaksınız onada sonuç mükemmel oluyo neyse yarıda bırakmama rağmen 1,5 yıl pürüssüz bi ciltle yaşadım ve tekrar çıkmaya başlayınca tekrar dr.gittim ve kullanmaya başladım ve yine 4 ay kullandım 4.ayımda ilaçlar sıcaktan erimiş ssk lı olduğum için tekrar alamadım malesef şansıma tüküreyim 2.kez denememde yarım kaldı şimdi anlımda isilik gibi çıkmaya başladı ve şakaklarımdada feci oluyor göğüs aramdada küçük çıkmış eşim izin vermiyo tekrar alayım şunuda belirtmekte fayda var kızlar hamile iseniz asla ve asla kullanmayın ve hamile kalmak isteyenler en az 1 yıl çocuk işini unutmalılar ilacı bıraktıktan sonra 6 ay da anca atıyormuş vücuttan kendini birde kesinlikle kan vermek yasak
tekrar çıkdğna üzüldüm yaa bna drum 2 yıl gebelik yok dedi hemde bıraktkdan sonra 2 yıl..
sakatlık yüksk orandymş hatta bnde kalanlar vr demşdim onalrın çocğu sakat doğmdı diye snin bi garantn yok demşdi..bnmde sanrm ilacım sıcakdan biraz nemlenmiş ama kullnyrm snrm bişe olmaz..