- 30 Eylül 2007
- 40
- 0
bugun doktora tahlıl sonucumu almaya gıttım. doktor kolestrolumun yukseldığını ve ılacı kesmem gerktığını soyledı 15 gun sonra gıdıp tekrar tahlıl yaptıracakmışım
ya bana doktorum heray tahlile gerek yok dedi.? bi kızarkadaşım bundan 4 yıl once kullanmaışdı. ona da doktoru gerek olmadıgını soylediği için o da yaptırmadı... ya ben illaki doktoruma syleyıp yaptırıcam mı diyim yaa... buarada ben şuanda 8.gunudeyim.oyle şikayetim yok,bi dudagım hafif kurudu bi de burunum soyuldu.yani çok yan etkisiyle kalmadım. acaba yaptırmazsam mı tahlil? bi akıll???
evet canım yaa bi sorsana doktora neden değiştirdi madem aynıydı baştan werseydiyasakkelime böyle ilk defa duydum walla kafanın karışması doğal bende nie sana öle yaptıki die düşünüomkafamçokkarıştı
cnm bende aynı tedaviyi bi yılı aşşkın bi süre gördümmerhaba kızlar benim yüzümde çok kötü bir halde.sivilcelerimden neler yaptımsa kurtulamadım doktorun vedrdiği cleocin-t ve aknilox iiyi gelmedi ama verdiği tetra adındaki antibiyotik işe yaradı sanırım söndüler ama hala lekeler var
onlardan nasıl kurtulurum bilmiyorum doktorum bu tetra dan 4 kutu bitireceğiz ozaman biticek dedi amma inşallah biter
yaa sivilce kussa ne olucak arkadaşm,o sivilceli yüzünü kısa bir süre çekiceksin. kısa bir süre mi çekmek ii yoksa ömür boyu sivilceli bir cilt mi? karar senin? ( ki her cilde gore değişir) bende olmadı mesela.