Sivilceli Ciltler Sivilcelere, izlerine, siyah noktalara kesin çözüm!! bebeksi ciltlere kavuşmak için..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende aldım kantoron ama bi sorum olacak şimdi bunu yüzümüze sürdükten sonra nemlendirici sürüyor muyuz yatarken yoksa sadece kantaron mu kalacak...cevaplarsanız sevinirim..a.s

Ben de aldım, bu akşam deneyeceğim, uygulaması da kolaymış, umarım faydası olur.

Evet dün akşam uyguladım. Ama ben kantoronu toz olarak almadım o yüzden yemek kaşığı koyamadım, göz kararı koyudm. Kaynattıktan sonra da rengi çok koyu oldu, acaba fazla mı oldu yoksa normal mi koyu olması?
Etkisi ise tabi daha ilk günden berraklık vermesi dışında olmadı. Ama devam edeceğim.

Evet bende 2. günüm. Gerçi korka korka sürüyorum. Şu an sadece çenemdeki sivilceme sürüyorum. Eğer faydası olursa tüm yüze uygulıycam. Ayrıca bende 5-6 dk kaynattım suyu kopkoyu oldu demek böyle oluyor. Umarım herkese faydası olur..

bende daha demin aldım 50gr 2.5 milyon 100gr 5 milyondu. şimdi kaynatıorm. tarif içn çok thnk you

ya bnm 4.gün oldu ama hala bişe yok.suyunumu çok koydm acaba yrn tekrardan kaynatcam suyu daha az koyucam, bu arada korkmanıza gerek yok arkadşlar gayet doğal bişey. suyla kantaron çiçei. bi zararı olmas heralde

ben 1 haftadır uyguluyorum baya da faydasını gördüm.kuruttu sivilcelerimin çoğunu izler duruyo onlar da devamından geçer diye umuyorum

denemeye değer görünüyor,sağol arkadaşım ilk fırsatta alacağım.hiç olmazsa bi ek tedavi olur,gerçi şu an ilaç kullanıyorum,bunu nasıl kullanırım bilmiyorum ama yine de alacağım.
bu arada bazı sorulara gerçekten şaşırdım,arkadaş herhangi bir konuda uzman olduğunu falan söylememiş,bir şey denemiş faydasını gördüğünü söylemiş.yok şunu şöyle yapsam olur mu,bilmem neyin etkisi olur mu...daha neler yaaaa,pişman etmeyin kızı

Merhaba arkadaşlar. Ben 4 ay önc Dore ye üye oldum. Ürünlerimin satışı ve kârı oldukça iyi. Sizin sorununuzu okuyunca cevap yazmak istedim. Ama yanlış anlamayın bu satış ya da üyelik için değil.
Benim 11 yaşında 5.sınıfa giden kızım var. Cilt tipi baba tarafına benziyor. Çerez, kola, cips, çikolata türü ürünler yedikçe suratında 9 yaşından beri sivilceler çıkıyor. Ya da alnı pütür pütür sivilcelerle doluyor. Henüz ergenliğe de girmemiş olmasına rağmen 2 senedir sivilcelerle uğraşıyor. Geçen sene sınıf öğretmeni yüzünde çıkan sivilceler yüzünden bana kızınızda ya da ailenizde şeker hastalığı var mı diye sordu.Yok ama neden sordunuz deyince de suratında çıkan sivilceler bir türlü iyileşmiyor ve yaraya dönüşüyor dedi. Alında yaraya dönüşmesinin sebebi sivilceleriyle oynamasıydı. Eli devamlı yüzünde olursa her türlü mikrop da bulaşır. Tabiki bir türlü düzelmez. Bende de regl dönemlerine yakın yüzümde değil ama vücudumda çıban şeklinde sivilceler çıkar beni de çok rahatsız ederdi. Hatta arkadaşlarıma bu sivilceler yüzümde çıksa sokağa çıkamam der gülüşürdük. 2 ay önce dore nin sivilceler ve siyah noktalar için olan pure control akne giderici jel ini aldım. Kızımın yüzünde yara şeklie döüşen o sivilceleri 4-5 gün içinde tamamen geçirdi. Ben de çıban kadar büyük çıkan sivilceme belirdiği anda üzerine parmağımla sürdü. Aynı gün söndü. Ertesi gün de sürdüğümde kurtulmuş oldum. 15 ml. lik kendi küçük ama marifeti büyük olan sivilce savaşçısı diye arkadaşlarıma ve çevreme öneriyorum. Şu ana kadar çevremde sivilceyle başı belada olan tüm arkadaşlar kendilerine ve çocuklarına aldılar. Hepsine kullandıktan belli bir süre sonra sorduğumda %100 memnuniyetleri olduğunu söylüyorlar. Sizlere de tavsiye ederim.Fiyatı bu ay da indirimde 9 TL. Diğer ürünlerini de aldım. Hepsini birden kullandığınızda daha çok faydasını görüyorsunuz. Tonik ve matlaştırıcı kremini bir arkadaşım kendi arkadaşına aldı. Arkadaşının da yüzünde yanaklarında çok fazla sivilceleri olduğunu bi ara doktor tedavisi de gördüğünü söylemişti. Ben kendisini tanımıyorum hiç de görmedim. 27 yaşında genç ve bekar bir bayan olduğunu sivilceler yüzünden çok sıkıldığını arkadaşım söylemişti. Düzenli olarak kullanmış ve kendisini arkadaşım gördüğünde çok şaşırmış. Sivilcelerin çoğu gitmiş. Yüzüne bir güzellik gelmiş kendi de halinden çok memnun. Herkese tavsiye ediyor. Tavsiye etmesine de gerek kalmıyor zaten onun eski halini bilenler benden ürünü almak için geliyorlar.
Aslında ben eskiden beri özellikle ergenlik dönemindeki gençlere hep sivilcelerinizle oynamayın zamanı gelince geçer ne gerek var doktora gitmeye der dururdum. Ben şanslı bir azınlıktanım. Ergenlik döneminde de bende hiç sivilce çıkmadı. Bu yüzden akıl vermek çok kolaydı. Ama kızımda şimdiden yaşamaya başlayınca iş değişti. Ne kadar şunu yeme bunu yeme desek de sonuçta çocuk. Cildi de yağlı olunca anına sivilce çıkıyor. Ama şimdi eveline ın ürünlerini kullanıyor. O da ben de memnunum.

Son düzenleme:
Ben ve kızım önce aşağıda yazan 5 numaralı eveline ürününğ kullandık ve memnun kaldık. Müşterilerim
4 numaralı ürünü düzenli kullandıklarında memnun kaldıklarını söylediler. Daha önce bahsettiğim arkadaşımın tanıdığı 2 ve 4 numaralı ürünü aldı ve yüzü düzeldi. Kızımın okulundaki bir öğretmen3 numaralı ürünü aldı. Henüz yeni kullanıyor. Memnun kalıp kalmadığını öğrenemedim. Ben kızıma da 1 ve 4 numaralı ürünlerden aldım. Onları da kullanmaya 1 haftadır devam ediyor. Sivilce belirtileri azaldı. Tonikle Benim de siyah noktalarım yok oluyor. Fiyatları şu anda indirimde. Bence deneyin...

Pure Control Tonikler, sivilce ve siyah nokta oluşumunu önlemeye yardım eder. Ciltteki fazla yağı temizler ve mat bir görünüm sağlar. Gözenekleri temizler ve sıkılaştırır. Cldin üst tabakasını pürüzsüzleştirir. Cildinize hangisi uygunsa onu seçebilirsiniz.
1) Eveline Pure control Derinlemesine Temizleyici Tonik 150 ml (Fiyatı 9 tl )
2) Eveline Pure Control Yatıştırıcı ve Yumuşatıcı Tonik 150 ml. (Fiyatı 9 tl)
Kullanımı: Her sabah ve akşam cildinizi temizledikten sonra bir pamuk üzerine döktüğünüz tonikle göz çevresine getimeden yüz ve boynunuzu silin.

3) Eveline Pure Control Derinlemesine Temizleyici Jel ve Peeling 200 ml. (Fiyatı 9 lt)
Cildi derinlemesine temizler ve ferahlatır. Ölü hücreleri giderir v siyah nokta oluşumunu önlemeye yardımcıdır. Kullanımı: Sabah ve akşam nemlendirilmiş yüz, boyun, alıni ve çene bölgesine uygulanır ve ılık suyla durulanır.

4) Eveline Pure control Nemlendirici ve Matlaştırıcı Krem 75 ml (Fiyatı 10,90 tl)
Sivilce ve siyah nokta oluşumunu önlemeye yardım eder. Mat bir görünüm sağlar. Cildi nemlendirir, besler ve rahatlatır. Ciltteki tahriş ve kızarıkları yatıştırmaya yardım eder. Kullanımı: Sabah ve akşam temiz cilde masaj yaparak uygulanır.

5) Eveline Pure Control Akne Giderici Jel 15 ml. (Fiyatı 9 tl)
Anti bakteriyeldir. Tahriş etmeden sivilce ve siyah noktaları gidermeye yardımcı olur. Ciltteki tahriş ve kızarıklıkları yatıştırmaya yardımcıdır. Kullanımı: Sivilce belirdiğinde üzerine sürülür, geçene kadar kullanılır. Sadece sivilcenin üzerine...

tamam cicimebru,her yere aynı yazıyı kopyalamışsın,ilgilenen olursa sana özelden yazar ama lütfen her yere aynı yazıyı koymaaaaa

selam kızlar. benim bi sorum olacaktı kullanan ark.lara.. ben dün akşam yaptım bunu we siwilcelerim kurudu sabah yıkadım yüzümü pul pul hala böyle olması normal mi. karma cilt benmki yağlı kremde sürmek istemiyorum ama yüzüm kurudu sanki daha bi yapmada.. krem sürmelimiyim. yardımcı olursanız sewinirim. şimdiden teşekkürler::):)kaydirigubbakcemile3:eek:

bugün sarı kantaron çiçeği almak için aktara gittim sivilceler için kullanıcağımı söyledim.kantaron yağının yüz felçli hastaları düzelttiğini söyledi. yaralara fln iyi geliyomuş.o yüzden bununda faydası olabilir dedi.bugün başlıyorum söylerim etkilerini sölerim deyip kaçmıcam :KK3:sölicem gerçekten inş kaydirigubbakcemile3

canım, benim cildimde çok hassas acaaba ben de kullanabilir miyim?

bugün sivilcelerim kurumaya başladı 2.günüm..ama sadece kantaronuda kullanmıyorum..ilk sürdüğümde geriyr sabahta yumuşatıyr..:-) izlerede, siyah noktalarada faydası olur inş.

yhaa yok bölee bi bitki herseyimii ii gelirr yhaaa :-) mucizeee wallhaa neye baksam sarıkantorunu kullanıınn dıolar migren,böbrek agrıları,menopoz,yara yanıklarına,depresyona,romatizma...vss babam kullanıodu bi ara cok yarrını gördüü :KK1:

arkadaslar merhabalar sıeye yenı kayıt oldum ve cok fazla bırsey bılmıyorum tesadufen sıvılce ıle ılgılı sorunları olan arkadasların yazılarını okudum sızesunu soyleyebılırım sıvılce cılttekı yagın dusa vurumudur ve sız cılt altındakı yagı temızlemedıgınız surece ne yaparsanız yapın sıvılceler asla bıtmeyecektır 3.5 gunde sıvılce yok eden uurnlerde mutlaka ılerde cıldınızde sorunlara neden olur beslenme ve cıldın temızlıgıyle alakalıdır dogru beslenme ve dogru temızleme urunlerıyle ancak sıvılcelerden kurtulabılırsınız buda benım gorusum

Meraba kızlar :) Az önce annemle bu konuyu konuşuyordum.Geçen gün annemle sir ağda yaptıktan sonra yapışanları çıkarmak için yağ yetmeyince annem kantaron yagı sürdü.Bir anda bu kadar mı değşir yüzü şu an da yumuşacık ve parlak bir yüze sahip :):) Az önce annem anlatırken tamam anne yarın akşam sürerim diyerek umursamamıştım çünkü annem çok sever yağları,yağlarla masajları banada yaptırmak için elinden geleni yapar :) Konuyu açar açmaz sarı kantaronu görünce annemin her zamanki gibi haklı oldugunu görmek şaşırtıcı olmadı :) Yagıda iyi geliyor ama bu tarifi hemen yarın uygulayacağım gelişmeler yazarm :)

X