Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar lütfen bıkmadan düzenli kullanın hatta kullanan arkadaşlarda paylaşsınki diğerlerine fikir verirsiniz.. yüzünüzde bir ferahlık oluşucak daha doğrusu saf ve temiz bir görüntü.. benm güneş lekelerimide sivilce izlerimi de geçirdi hatta çillerimin rengini bile biraz açtı. lütfen deneyimlerinizi paylaşın..
canm ben soğuk su katıp kaynatıyorum ama genelde bitkileri sıcak suyla kaynatın deniyor ya sen bilirsin..
ksılar bende aynıd ertten müzdaripimmm:gitme:bir düzeliyo geri batıyoo vede yaşımda 30 olduuukafamçokkarıştıgeçsin artık yafff:Saruboceq:bende denicemm:Saruboceq:laelaelaelaelae
canm 1 poşet kantoron çiçeği sadece 1 tl:) ve ben aylardır kullnaıyorum daha poşet bitmedi.. bi cezve kaynattığımda onu 1 hafta kullanıyorum genelde.. budolabında saklıyorum hafta boyunca soğuk soğuk kompres gibi oluyor hem.. kullanan bayanlar paylaşım yapın lütfen herkes memnun kalıcak eminim:)):sm_cool:ben zoretanin kullanıyorum.1-2 gün sonra tedavim geçicek cildimde yoğun derecede izler war..bununla geçiceğini sanmıorum ama bi deniyim..fiyatı ne kadar