Sivilceli Ciltler Sivilcelere, izlerine, siyah noktalara kesin çözüm!! bebeksi ciltlere kavuşmak için..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar lütfen bıkmadan düzenli kullanın hatta kullanan arkadaşlarda paylaşsınki diğerlerine fikir verirsiniz.. yüzünüzde bir ferahlık oluşucak daha doğrusu saf ve temiz bir görüntü.. benm güneş lekelerimide sivilce izlerimi de geçirdi hatta çillerimin rengini bile biraz açtı. lütfen deneyimlerinizi paylaşın..

merhabalar,bende kulanmaya başladım dün akşam gelişmeleri bildiririm paylaşım içinde teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

kızlar lütfen bıkmadan düzenli kullanın hatta kullanan arkadaşlarda paylaşsınki diğerlerine fikir verirsiniz.. yüzünüzde bir ferahlık oluşucak daha doğrusu saf ve temiz bir görüntü.. benm güneş lekelerimide sivilce izlerimi de geçirdi hatta çillerimin rengini bile biraz açtı. lütfen deneyimlerinizi paylaşın..

aktara bu gün anca gidebildim daha önceden yazınızı okumuş ve not almıştım
oğlum çok üzülüyordu sivilceleri için deniyecektik ama bende kullanabilirim demek ki
cildimde güneş lekeleri var acip sinir oluyordum (yaz-kış güneş kremi kullanmama rağmen)
umarım iyi gelir , ilerleyen günlerde yine buraya dönüşüm mutlakka olacak :)
paylaşım için tşklerrrrrr

Kantoron otunu aldım bugün. Soğuk suyla mı kaynatıcaz yoksa üzerine kaynar su mu döküp demlicez canım?

canm ben soğuk su katıp kaynatıyorum ama genelde bitkileri sıcak suyla kaynatın deniyor ya sen bilirsin..

canm ben soğuk su katıp kaynatıyorum ama genelde bitkileri sıcak suyla kaynatın deniyor ya sen bilirsin..

Canım senden cevap gelmeyince netten araştırdım soğuk suyla hazırlanıyormuş bu bitki ben de öyle yaptım.
Yarım cezve suda 1 kaşık ot koyup kaynattım yüzüme sürdüm kalanıyla da kil maskesi yaptım.:eek:

roaccutan kullanmıstım sıvılceler gectı ama tekrar cııkıyorlar.tretınle kurutuyorm.izler kalıyor aylar buluyor gecmesi.tretin cildi hassaslastırdıgı ıcın bu formulun bır yan etkısı olur mu?

ksılar bende aynıd ertten müzdaripimmm:gitme:bir düzeliyo geri batıyoo vede yaşımda 30 olduuukafamçokkarıştıgeçsin artık yafff:Saruboceq:bende denicemm:Saruboceq:laelaelaelaelae

ksılar bende aynıd ertten müzdaripimmm:gitme:bir düzeliyo geri batıyoo vede yaşımda 30 olduuukafamçokkarıştıgeçsin artık yafff:Saruboceq:bende denicemm:Saruboceq:laelaelaelaelae

gecer insallah canim..cildiniz yagli mi? genelde her yasta akne problemi olabilio:teselli:

ben zoretanin kullanıyorum.1-2 gün sonra tedavim geçicek cildimde yoğun derecede izler war..bununla geçiceğini sanmıorum ama bi deniyim..fiyatı ne kadar

bende alıcam bu haftasonu unutmazsam :hulya:
inşallah iyi gelir yaa :Saruboceq:

ben zoretanin kullanıyorum.1-2 gün sonra tedavim geçicek cildimde yoğun derecede izler war..bununla geçiceğini sanmıorum ama bi deniyim..fiyatı ne kadar
canm 1 poşet kantoron çiçeği sadece 1 tl:) ve ben aylardır kullnaıyorum daha poşet bitmedi.. bi cezve kaynattığımda onu 1 hafta kullanıyorum genelde.. budolabında saklıyorum hafta boyunca soğuk soğuk kompres gibi oluyor hem.. kullanan bayanlar paylaşım yapın lütfen herkes memnun kalıcak eminim:)):sm_cool:

dün aldım akşamda cildime sürdüm...
ilk gün bugün pek bir fark yok ama mucizede beklemiyorum...
2 tane kocaman sivilce var şu an yüzümde bakalım iyi gelcekmi
bu arada 1 demet kantoranı 2.5 liraya aldım ben

2 gündür yapıyorum pek bir etkisi olmadı sivlcelerimde...
içine limon suyu ekleyip yapıcam artık..

X